Включване на габарит при отключване
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
- twistermpm
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 7er
Re: Включване на габарит при отключване
дано LCM да са едни и същи с тези на Е46
има ли вариант да не светят халогените?
не за друго ами тоя ксенон ще изгори бързо, а докато загреят може би ще е смешно

има ли вариант да не светят халогените?
не за друго ами тоя ксенон ще изгори бързо, а докато загреят може би ще е смешно
- sean-john
- ентусиаст
-
- Кара: ше е36,е39, сега и аз незнам
- Мечтае да кара: М5
Браво колега дано станат нещата и можеш (или някой друг колега) да на снабди и нас с тази "функция" 

- E36-Power
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39 520i
Браво супер е станало. Само искам да питам има ли възможност да е без дългите и по важния за мен въпрос как и аз да светя вече така?
- Gemar
- младши ентусиаст
-
- Кара: '98 E39 M52B20
Всичко може. Абсолютно всяка комбинация от фарове, халогени, габарити.. с или без намигване. В момента в който направя работещ чип за себе си ще има за всеки
Работя по въпроса, не съм зарязал проекта.. просто имам нужда от повече свободно време, така че ви моля отново за малко търпение.

Търпение имаме прави чипчета и голям бизнес ще си спретнеш
Дано не е сложно да се пригоди и за другите модели освен за 39ките ни - целия форум ще се зариби сигурен съм. Очаквамe включване 

- M_krika
- младши ентусиаст
-
- Кара: E70 4.0d и F15 M50d
- Мечтае да кара: BMW
Дам яката работа на мен ми допада,само нещо дългите не ме кефят,но щом може и без тях е супер.
Браво колега страшна работа си свършил.
Браво колега страшна работа си свършил.

Rise Of The Machines-Only The Strong Will Survive
- E36-Power
- кандидат ентусиаст
-
Да, евала на колегата, който се зае със задачата.
На мен ми хрумна да пусна тази тема след като видях на мой приятел на Х5 и се зарибих яко, но нямам технически познания и знаех, че тук ще стане интересно. Въоръжил съм се с търпение и чакам готовия продукт.
На мен ми хрумна да пусна тази тема след като видях на мой приятел на Х5 и се зарибих яко, но нямам технически познания и знаех, че тук ще стане интересно. Въоръжил съм се с търпение и чакам готовия продукт.
- milennyc
-
-
- Кара: Другите да му завиждат.....
- Мечтае да кара: Самолет и Петролен танкер
- Детайли за колата: MNOGO BARZA
Това при всяко отключване ли става.... ? Има ли опция това да се контролира от датчик за светлина? Като ЛСМ на автоматично?
- E36-Power
- кандидат ентусиаст
-
Оригинално не съм се замислял как е, защото аз го видях в тъмно. На светло или не се включва или не се забелязва.
Но дори да е при всяко отключване пак си е супер.
Но дори да е при всяко отключване пак си е супер.
- Gemar
- младши ентусиаст
-
Между другото това с датчика за осветеност и на мен ми хрумна, но си мисля, че е излишна глезотия, защото едно звено в повече, което може да се повреди. Ще се правим само на welcome light, което го има в LCM IV.
- im0tep
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше Е 39 520 98 г.
Колега ти с допълнително слаган ейнджъл ли си?
- milennyc
-
-
- Кара: Другите да му завиждат.....
- Мечтае да кара: Самолет и Петролен танкер
- Детайли за колата: MNOGO BARZA
Gemar написа:Между другото това с датчика за осветеност и на мен ми хрумна, но си мисля, че е излишна глезотия, защото едно звено в повече, което може да се повреди. Ще се правим само на welcome light, което го има в LCM IV.
Това което си направил е супер, просто питам за това понеже съм с ксенон... и тва палене при всяко отключване за 30сек. му разказва играта. А принципно не виждам осложняване при положение че на ЛСМ модула с има Автоматично.... ама знам ли? Аз бях задвижил този проект с отделна аларма, понеже има свободни бутони... т.е не беше свързано с отключването

- Gemar
- младши ентусиаст
-
milennyc написа:Това което си направил е супер, просто питам за това понеже съм с ксенон... и тва палене при всяко отключване за 30сек. му разказва играта. А принципно не виждам осложняване при положение че на ЛСМ модула с има Автоматично.... ама знам ли? Аз бях задвижил този проект с отделна аларма, понеже има свободни бутони... т.е не беше свързано с отключванетои беше доста по просто 30сек. светеха габарити и халогени.
Твоя LCM има колега и там няма проблеми да се направи, но ще трябва да се видим на живо за да сканирам команди от него и да ти го направя по този начин, но не забравяй, че тук масово сме с LCM версии от 3 надолу, а автоматичните светлини са за LCM IV. Не е проблем да се направи - просто трябва да се видя с някой от вас с LCM IV и да си поиграя. А що се отнася до начина на реализиране с командите, а не с аларма и жички - просто е направено в BMW стил

Да.. афтърсток са ангелите. Фейслифтови фарове хем искам, хем се колебая още, та докато взема решение карам с тези. Стартерите съм ги монтирал вътре, така че всичко е прибрано.imotep написа:...
- im0tep
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше Е 39 520 98 г.
Да.. афтърсток са ангелите. Фейслифтови фарове хем искам, хем се колебая още, та докато взема решение карам с тези. Стартерите съм ги монтирал вътре, така че всичко е прибрано.[/quote]imotep написа:...
Да да,и аз съм така...просто исках да си го представя как ще изглежда и намоята кола ако един ден ме огрее тази екстра