Управление на печката на Е39
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
65 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- bigdady
- младши ентусиаст
-
- Кара: 525d
- Мечтае да кара: m6 grandcoupe
- Детайли за колата: e39 01
Re: Управление на печката на Е39
Специални поздрави на колегата Perez и на бат Динко, всичко вече бачка лампата не свети. Евала.
- Nikito 7301
- Потребител
-
- Кара: BMW E39 530D
Здравейте да има някой от Варна .Който може да ми закачи колата и да види печката.Ако трябва да се отключи.
- bigdady
- младши ентусиаст
-
Имам още един въпрос. Управлението на печката от навито само за принудитно пускане ли е или може и да я спирам от там?
Защото когато навън е студено тя си се пуска автоматично пак може ли да я изключа примерно ?
Защото когато навън е студено тя си се пуска автоматично пак може ли да я изключа примерно ?
Когато е студено, тя се пуска след като запалиш двигател и така му помага да загрее по-бързо. Нямаш смисъл да я спираш, тя винаги си ти е работила по този начин. Мисля, че не можеш да я спреш принудително през менюто така или иначе.
Но пък ако си я пуснал принудително, можеш да я спреш от същото меню, само че печката се изключва напълно чак след около 3-4 минути, а не веднага, понеже си минава "цикъл на гасене".
Но пък ако си я пуснал принудително, можеш да я спреш от същото меню, само че печката се изключва напълно чак след около 3-4 минути, а не веднага, понеже си минава "цикъл на гасене".
- bigdady
- младши ентусиаст
-
65 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5