мулти волан
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
70 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- NAPSTERS
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото запали
Re: мулти волан
няма часовник, щото няма връзка по I-BUS с таблото,съответно и волана не ти работи. със сигурност ти е сменяно радиото... или е имало MID или бизнес рдс 

- Simeonov86
- Потребител
-
- Кара: 525d
Таблото ( с малкия BC ) съм го свалял и в него влизат само две букси и няма нищо свободно или излищно.
Ще можеш ли да ми обясниш стъпка, по стъпка от къде да тръгна, защото не го разбирам много.
А доколкото знам ако съм бил с MID не е ли трябвало и да съм бил с големия BC?
Ще можеш ли да ми обясниш стъпка, по стъпка от къде да тръгна, защото не го разбирам много.
- mitkofriz
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e39 tds 98'
Сложили са ти най-нисък клас радио от (една) част и затова няма място за буксата която си снимал.Другите модели са от две части и едната букса влиза в радиото а другата в MID или IRIS заеиси какъв дисплей имаш.
- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
Simeonov86 написа:Таблото ( с малкия BC ) съм го свалял и в него влизат само две букси и няма нищо свободно или излищно.
Не е задължително да си с голям борд. Липсва ти И-бус към радиото, затова нямаш часовник и не можеш да го командваш от волана.

- NAPSTERS
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото запали
Simeonov86 написа:Таблото ( с малкия BC ) съм го свалял и в него влизат само две букси и няма нищо свободно или излищно.
щом не го разбираш по-добре не го ръчкай , че стават големи бели. гледам си от софия,ела да ти го вържа за 5 мин. и да те пускам да даваш газ.
П.С. няма да ти коства нищо, само транстортни разходи

- Salenko
- Потребител
-
- Кара: Е39 525D
- Мечтае да кара: E60 m-power
- Детайли за колата: 2002г.
ДОобре хайде и аз съм във филма
....Та колата ми е 2002/525д. с голямата навигация съм.До сега нямах мулти волан ,днес си сложих един м-ков(кабелчета това онова съм свързал),но уви нито едо копче не ми бачка!!!Доста четох ,но ако някой ми отговори ще съм му много благодарен!

- trafik_1
- Потребител
-
- Кара: е39-528
- Мечтае да кара: 7ма серия
а на мен ми трябва някои от стара загора да ми свърже мулти волана и пилота а за целта си имам и донурче ЛС
колеги кажете някой от велико търново да може да върже мулти волан на е39 тдс мерси предварително
- Svillisimmo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E38
Колеги и аз да се включа...Имам Е39 520 04.97 г. с мултиволан.Купих си оригинално Business CD+MID,понеже когато я взех колата беше със слаган допълнително MP3 плеър и в момента съм и с адапторна рамка-много грозно.Та на Business CD-то има отзад голяма евро букса с плоски пинове/аз в купето нямам такава,вероятно са одрязани при монтажа на Mp3 плеъра/ и под нея има още 2 по-малки букси.А на MID-а има една странично,която я имам в купето и като я вкарах в MID-а светна часовника.Kакво трябва да сторя,за да тръгне CD,MID,мултиволан???Мерси
- Svillisimmo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E38
А има ли разлика в кабелите за касетофона и волана между 520и и 525тдс?
70 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5