Пада ми акумулатора
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
- VRPerformance
- ентусиаст
-
- Кара: Дизели
добре ама съм ти писал,а ти нищо не каза,данеби да си ме разбрал грешно и ти?tsb_bg написа:.....Не знам с какво те учудих, но всъщност взех участие в чата с единствената цел да разбера как VRPerformance оцени, че всички с изключение на теб пишат глупости ?????
- DAEL
- Дакела
-
- Кара: 02 525dA & 07 E90 N46B..
- Мечтае да кара: F-22 Raptor
- Детайли за колата: Стоковица със Стептроник и кожена гарнитура.
mesho написа:тая тема стана як чат браво хора доста спам![]()
причината е консумация на ток
за тези които им е интересно от кво е било утре ще пиша засега колата ми е в м-кар![]()
моля спрете със спама
Колега, какво стана с отечката на ток, какво се оказа?
WALL написа:Щом толкова време се будалкат, или ще сменят нещо за да замажат, че не са направили нищо, или ще ти кажат, че всичко е наред...
На мен също ми е тръпка да разбера какво и има..., че големи разпри бяха
..... Или пък в събота има само един дежурен и той не може да поеме цялата работа. А като сменят нещо, за да кажат, че всичко е наред и проблема не е решен, тогава какво правим??? Колега WALL, като чета мненията ти ми се виждаш интелигентен човек, но последното не е от най. Не ми се сърди за оффтопика

- **Novobraneca
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 525 tds ЧЕРНАТА ПИЧЕЛОВКА
- Детайли за колата: С чио чипс :D
koko29 написа:WALL написа:Щом толкова време се будалкат, или ще сменят нещо за да замажат, че не са направили нищо, или ще ти кажат, че всичко е наред...
На мен също ми е тръпка да разбера какво и има..., че големи разпри бяха
..... Или пък в събота има само един дежурен и той не може да поеме цялата работа. А като сменят нещо, за да кажат, че всичко е наред и проблема не е решен, тогава какво правим??? Колега WALL, като чета мненията ти ми се виждаш интелигентен човек, но последното не е от най. Не ми се сърди за оффтопика
Валка ко та напраиха бре човек?

ШЕСТАКА СИ Е ШЕСТАК
[OO==[|][|]==OO] 
Продавам E39 523I на части viewtopic.php?f=15&t=206351&p=2266070#p2266070

Продавам E39 523I на части viewtopic.php?f=15&t=206351&p=2266070#p2266070
Разбира се, че разбира. От мненията му е ясно, че знае за какво говори. Но няма как да знае какво става с на колегата колата, все пак от Пловдив до Добрич са доста километри:) А и не знам дали знаете, но тези представителства имат "шапка" т.нар. БМВ България. Така, че не мисля, че някой от тях ще си позволи да прави своеволия с на клиенти колите. Проблемите после са огромни.
Може и да си имал неприятни преживявания с официални сервизи, но не е задължително да има такива навсякъде и не знаем в този случай какво е положението. Освен това каза бивши колеги, което ме навежда на мисълта, че си работил в сферата и би трябвало да знаеш, че подобни отечки се хващат трудно. Предлагам да изчакаме резултата и да видим какво ще каже колегата с проблема, а не да го надъхваме "какво биха направили в сервиза, за да се отърват":)
- Пресиян Василев
- старши ентусиаст
-
- Кара: 730д
- Мечтае да кара: космически кораб Сатурн 5
Извинявам се и аз за офф-а обаче не се наемам да дам дори и повьрхносна диагноза по проблема на колегата с тая отечка ,сьгласен сьм че колегата ВАЛ е доста грамотен но как се поставя решение по проблема без да е видяна колата нямам идея .пожелавам успех на колегата дано излезе наяве и дане го одрьнкат много лев
- anzak
- старши ентусиаст
-
- Кара: F07 535D
- Мечтае да кара: SL500
ВАЛЛ е един от малкото тука който чува петела що годе и помага на вас устатници утре ще ви се развали нещо и ще писнете за помощ ........