Отново без странични огледала - Е39
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
Re: Отново без странични огледала - Е39
Ето, че и през тази година продължават кражбите на странични огледала....тази нощ и аз останах без дясно стъкло за огледалото. Доста професионално са се справили гадовете
защото стойката е напълно здрава, а кабелчетата са разкачени, а не скъсани, но какво от това...

Life without skiing
is not life at all...
is not life at all...
- cls6666
- ентусиаст
-
- Кара: Е39 525 tds '97
- Мечтае да кара: CL65 AMG
- Детайли за колата: дизел
touringa написа:Ето, че и през тази година продължават кражбите на странични огледала....тази нощ и аз останах без дясно стъкло за огледалото. Доста професионално са се справили гадоветезащото стойката е напълно здрава, а кабелчетата са разкачени, а не скъсани, но какво от това...
как? на мен ми ги счупиха точно когато нямах лев и карах 3 месеца така
предпочитам да взимат кадърно стъклата отколкото цели огледала боядисване на врати и т.н. по малкото зло
- Alexander Alexandrov
- кандидат ентусиаст
-
Колеги, маркирайте си огледалата и няма да ви ги крадат.Те стават непродаваеми. 

Маса народ напусна селското стопанство и влезе в родния ШОУБИЗНЕС
Да бе дръжки непродаваеми а дори и да не са пак ги крадат и сигурно за скрап - нищо не помага изверги всякакви. И за касетофоните ужким без панел всичко е сигурно но на мен лично ми го бяха взели а панела в мен.
- uimruka78
- Потребител
-
- Кара: БМВ Е39 530i
- Мечтае да кара: G-Power M5,M6
- Детайли за колата: 2001г. Exclusive edition, автоматик, 231кс.
колеги от месец карам е39 530и фейслифта.Като я купих беше с шчупени странични огледала и си викам нема лошо ама се оказа че са с памет и подгрев 1014лв. в Камор ауто едното намерих ги за 850лв. с монтаж и двете.Честито 

- uimruka78
- Потребител
-
- Кара: БМВ Е39 530i
- Мечтае да кара: G-Power M5,M6
- Детайли за колата: 2001г. Exclusive edition, автоматик, 231кс.
Спасението е дръжте си БМВ-тата на платен паркинг 45лв. на месец.65лв под навеса. 

- twake
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39
Един да се барне ще ги изплати всичките ама
Няма файда от лепене!

Няма файда от лепене!
- ivaylo_shack
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 520i E39
Клеги дойде и моя ред да се оплача
От събота сутрин съм без странично огледало, пипал е някой "КОЛЕГА" защото е знаел как да го свали "културно" а и след разправиите с полицията в първия магазин за авточасти в който влязаох ми казаха че 2 дни по рано са търсили такова огледало! Е писна ми от такива дрисльовци с БМВ дето мислят да си потдържат колите на чужд гръб! Напоследък валят теми ама колко гори, колко са му частите, ама скъпо ли е.... Еиии БМВ е било, е, и ще е скъпа кола, спрете се и по добре да не копувате!
А онзи ямболия (аз не съм от този град) дето е пипнал ще бъде намерен и....

- Gari
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е60, 2006
- Мечтае да кара: Formula
- Детайли за колата: N52B25
Колеги, бъдете нащрек! Сега по БТВ гледам новините, пак са започнали масови кражби. Огледала, гуми, акумулатори и какво ли още не. Горко му на човека, дето ще бъде хванат на място. Не ми се мисли направо...
Не искам много, искам всичко!
- sub_eleven
- ентусиаст
-
- Кара: е85 M54B30
Gari_82 написа:Колеги, бъдете нащрек! Сега по БТВ гледам новините, пак са започнали масови кражби. Огледала, гуми, акумулатори и какво ли още не. Горко му на човека, дето ще бъде хванат на място. Не ми се мисли направо...
Най-некадърните и мързеливи копелета - те са крали едно време в зората на демокрацията - те или техните деца ще крадат и сега. Може да ги видите през деня небрежно да се разнасят из кварталните кафета....
Вместо да се стягат и да бачкат здраво, само чакат да стане малко по-трудно и да започнат с кокошкарските истории...
Истината е, че нацията ни е изродена - тежко ни!
- Gari
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е60, 2006
- Мечтае да кара: Formula
- Детайли за колата: N52B25
С риск да си навлека забележки и критики, ще кажа - крадат не само кварталните мизерници, а и колеги дето знаят как стават тези неща. Как се сваля нещо, без да се счупи, защото на мен дясното огледало е разкачено и се опасявам, че ще падне по време на движение, но не знам как да го сваля без да го счупя. Има сервизи за това. Самите ние сме си виновни, че поддържаме пазара за части втора употреба. То не бяха огледала, то не бяха джанти, то не беше музика... Сега и АБС модул (гледам тема един колега е пуснал). Утре и двигателя ще ми свали някой. Ебахти наглите гадове.
Не искам много, искам всичко!
- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
Лошото е, че натам отива работата, а решение на въпроса така и не се намира. Да спреш продажбата на авточасти втора ръка е меко казано невъзможно. Още повече, че така нарушаваш презумпцията за невинност, не може да страдат продавачи на редовни части втора ръка само защото има и такива които са крадени, аз например също предпочитам маловажните детайли да се втора ръка и немски отколкото нови, скъпи и незнайно къде сглобени. Не съм се занимавал с мойте огледала, но няма ли някакъв начин за лепене със епоксидна смола, така поне от каското ще платят щетата. Или прекарване на веригата за шоковия датчик на алармата (за тези с допълнително поставена такава) през подгрева на огледалата, така при откачане на жицата ще писне алармата.
- JL
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW
Хайде пак да се разпиша с две огледала!
Ако не друго поне за статистика....
Нямам думи! Огледалата бяха маркирани и едното от тях МЕНТЕ. Мислех , че поне ментетата не ги пипат, но
Ако на някой от форума се опитат да му продадат огледало, маркирано OJOBOJO, да знае , че е КРАДЕНОО! А за крадеца ....
Нямам думи! Огледалата бяха маркирани и едното от тях МЕНТЕ. Мислех , че поне ментетата не ги пипат, но

Ако на някой от форума се опитат да му продадат огледало, маркирано OJOBOJO, да знае , че е КРАДЕНОО! А за крадеца ....
- buller
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E39, 520i 1997
- Мечтае да кара: Mercedes CLS 63 AMG
JL написа:Хайде пак да се разпиша с две огледала!
Нямам думи! Огледалата бяха маркирани и едното от тях МЕНТЕ. Мислех , че поне ментетата не ги пипат, но![]()
Казал съм го и пак ще повторя - карайте с пукнати огледала и няма да ги пипат

За съжаление живеем в кокошкарска държава и изход в скоро време не виждам как ще се намери, щом няма воля в управляващите...
Заложни къщи, авточасти втора ръка... Всичко трябва да е под много строг контрол, но...
П.с. колега, и аз изгорях миналата година два пъти с огледала и с датчика за външната температура - културно отрязан с все буксата, което ме навежда на мисълта, че е дело на някой келеш, който не може да си позволи да кара Е39, но я притежава с цел "увеличаване" на самочувствието...
- vesko1234
- Потребител
-
- Кара: 97y E39 520i steptronic
- Детайли за колата: BRC газово, черен кожен салон.
Някой пробвал ли е да ги залепи с епоксидна смола. Предпочитам да го счупи огледалото, отколкото да го гепи. Аз си залепих лайсните и халогените с двукомпонентно бизон и вече спя спокойно за тях.