Проблем с GROM-USB-BMW - адаптор за USB или iPod
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
gromaudio
Колеги,аз имам също с GROM-USB адаптор и голямата навигация,нямам никакви проблеми а го ползвам повече от месец.
- moni76
- ентусиаст
-
- Кара: e39 525dA
- Мечтае да кара: м6
аз искам да питам някой колега може ли да ми услужи с един такъв USB-адаптор за една седмица примерно да го тествам дали при мен ще има проблеми, защото яко съм се замислил да си взема???
... с голяма навигация съм ако има значение...
... с голяма навигация съм ако има значение...
My BMW history:
'91 E36
'97 E36
'00 E46
'01 E46
'99 E39
'03 E39
http://www.youtube.com/watch?v=plxNfU-PA2c&NR=1
'91 E36
'97 E36
'00 E46
'01 E46
'99 E39
'03 E39
http://www.youtube.com/watch?v=plxNfU-PA2c&NR=1

Лоши новини
С новия фирмуер(2.03n) е същата работа - заработва само когато го изскубя и го забия отново. При следващото ми качване в колата(същия ден) GROMAUDIO-то не се вижда. Ако има някой от Варна и желае да го пробва да звънне - може да го пробва безплатно - монтажа е от мен. Може проблема да е в моята кола - да не е в Gromaudio-то.
0889 512920 -Трифон
0889 512920 -Трифон
Големи главоболия с GROMAUDIO USB
Колеги - лоши новини - и с новия firmware проблема е същия като със старите софтуери. Никой не желае да пробва с неговата кола да видим дали не е нещо от колата ми. Пълна трагедия с това устройство. Ако някой иска да тества и е от Варна нека се обади. Мисля че и за него ще е полезна пробата.
0889512920
3фон
0889512920
3фон
Надали е от колата Trid
По скоро или е от касетофона или от Grom.
При мен се закрепи да работи прилично. Вечер като загася колата и свири Grom, сутрин много рядко тръгва направо от него. В 90% от сучайте пуска направо радиото, но като натисна mode пуска Grom веднага. Поне мен това ме устройва, поне не вадя кабелите.
Не съм пробвал новия firmware да не прецакам положението.
За това че никой не иска да го пробва, нямам обяснение. При положение, че повечето имат кабели за changer постявянето е въпрос на 2 мин, без каквото и да е преправяне по инсталацията.
Освен на някоя сбирка да го пробваш, друго не ми идва на ум.

По скоро или е от касетофона или от Grom.
При мен се закрепи да работи прилично. Вечер като загася колата и свири Grom, сутрин много рядко тръгва направо от него. В 90% от сучайте пуска направо радиото, но като натисна mode пуска Grom веднага. Поне мен това ме устройва, поне не вадя кабелите.
Не съм пробвал новия firmware да не прецакам положението.
За това че никой не иска да го пробва, нямам обяснение. При положение, че повечето имат кабели за changer постявянето е въпрос на 2 мин, без каквото и да е преправяне по инсталацията.
Освен на някоя сбирка да го пробваш, друго не ми идва на ум.
hafte написа:Ако имащ бутон MODE, с който да превключваш радио, CD (или касета) и чейджър нямаш проблем. Стига музиката да няма DSP.
Устройството се връзва и имитира чейджър.
П.С. Trid до къде го докара с твойто устройство? Подкара ли го най-накрая, да работи като хората?
Колега проверих и касетофона има такъв бутон така че се надявам да стане ,а да те питам само този комплект ли ми трябва http://indashpc.org/new/usb_adapters/grom-usb-bmw.html
Благодаря ти предварително