Изкарване на 3.5мм аудио жак?
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
- ares2
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65
Re: Изкарване на 3.5мм аудио жак?
с идеята на колегата stony1 осъществих нещо и се получи приятно
имам малката навигация и бм24. с доста елементи от DSP .. исках да изкарам аукс и пробвах 3 варианта.
най добре засвири със следната система:
от синята букса на тв то се откачат ляв и десен канал на касетофона. към тях поставихме по един нискочестотен усилвател 1W
... аукс е активен когато зададеш TAPE от MODE, но качеството е разтърстващо. не е слабо и може да се мери дори със сигнала от CD или Radio ...http://karat-service.net/bg/product/44/ ... el-1w.html
имам малката навигация и бм24. с доста елементи от DSP .. исках да изкарам аукс и пробвах 3 варианта.
най добре засвири със следната система:
от синята букса на тв то се откачат ляв и десен канал на касетофона. към тях поставихме по един нискочестотен усилвател 1W
... аукс е активен когато зададеш TAPE от MODE, но качеството е разтърстващо. не е слабо и може да се мери дори със сигнала от CD или Radio ...http://karat-service.net/bg/product/44/ ... el-1w.html
- Zlatiyan_Genchev
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е39 M52B20 TU
- Мечтае да кара: Е39 M5
Някой технически по-грамотен да е запознат как могат да се подкарат едновременно МИД дисплея,т.е да си запазиш оригиналния вид да свети само часовника примерно и да поставим CD плеър на мястото на касетката. С някакъв адаптор ли става.Ето това имам предвид: http://www.youtube.com/watch?v=_pF12Ey26Qs
http://www.youtube.com/watch?v=B_wE_0MTpYM
http://www.youtube.com/watch?v=B_wE_0MTpYM
- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
Ами виждал съм на Е53 оригилен мид и касетка а в жабката СД плеър, до скоростния лост имаше джойстик който го командваше и жабката се отваряше само за да си сложиш диск.

- Zlatiyan_Genchev
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е39 M52B20 TU
- Мечтае да кара: Е39 M5
Ivo_Borisov написа:Ами виждал съм на Е53 оригилен мид и касетка а в жабката СД плеър, до скоростния лост имаше джойстик който го командваше и жабката се отваряше само за да си сложиш диск.
Идеята най-вече ми е като на втория клип,да се вкара CD плеъра на мястото на касетката,запазва се оригиналния вид,ползваш си мулти волана,а с плеъра можеш да си захраниш по силни говорители отзад или усилвател.
- ares2
- старши ентусиаст
-
може ли някои да помогне с касетата на малката навигация..
по точно как да се извади механиката или какво да направя на самата механика за да може функцията тейп да остане включена..
пишеше някъде че механиката отчита някакво работно съпротивление от едното моторче.. какво ли не правих.. разлепвах .. лепих моторчетата .. няма оправия.. искам да не ми работи механиката но да остава на тейп от мод.
от там ми е аукса..
по точно как да се извади механиката или какво да направя на самата механика за да може функцията тейп да остане включена..
пишеше някъде че механиката отчита някакво работно съпротивление от едното моторче.. какво ли не правих.. разлепвах .. лепих моторчетата .. няма оправия.. искам да не ми работи механиката но да остава на тейп от мод.
от там ми е аукса..

- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
Виж кое точно се мърда и активира режима ТАРЕ когато касетката влезе, бутни го с отверка. След това откачаш моторчето да не върти и готово.

- ares2
- старши ентусиаст
-
нищо не става.. опитвах 300 комбинации..
в един руски форум пишат че било свързано с отчитане на натоварване от едното моторче.. направо съм съм шах и мат с тая механика..
http://bmwfanatics.ru/forumvb/viewtopic ... view=print
в един руски форум пишат че било свързано с отчитане на натоварване от едното моторче.. направо съм съм шах и мат с тая механика..
http://bmwfanatics.ru/forumvb/viewtopic ... view=print
- boywalking
- младши ентусиаст
-
- Кара: е39
- Мечтае да кара: E38
Жената е нежна струна, просто трябва да знаеш как да я опънеш...
- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
Тоя кабел къде се включва, на мястото на чейнджъра ли? Това е интересно а и цената му е символична.

- ares2
- старши ентусиаст
-
ако е за чеинджъра става.. ако е другия аукс няма да заработи на коли преди 2001 дори
- gentata
- старши ентусиаст
-
- Кара: седнал
- Детайли за колата: Правиланта 39-ка
На тази букса на чейнджъра има +,- и Ibus, а само от тези кабели няма как да се чува и звука. Такава мисля е и буксата на аукса, изведен (ако я има) отзад зад монитора (за тези с навигация) след 2001-ва. Това по снимката, ако някой го е взимал кабела да каже какво е що е.
- boywalking
- младши ентусиаст
-
- Кара: е39
- Мечтае да кара: E38
Колеги, моля някой да удари едно рамо (направо две) срещу няколко бири почерпка, и направо да ми запои кабелите както трябва с необходимите кондензатори....
BMW business RDS
Мерих, гледах, правих, след предусилвателя, кондензатор, втори, все нещо не е наред. За тази събота от софия ако има някой свободен от сръчните колеги - идвам на място с разпачетосано всичко, само да ми ги споите както трябва....

BMW business RDS
Мерих, гледах, правих, след предусилвателя, кондензатор, втори, все нещо не е наред. За тази събота от софия ако има някой свободен от сръчните колеги - идвам на място с разпачетосано всичко, само да ми ги споите както трябва....

Жената е нежна струна, просто трябва да знаеш как да я опънеш...
Re:
Govando написа:Колега, аз съм с бизнес рдс дай някакиви координати, пък и аз ще пусна снимки за останалите колеги, сигурен съм, че ще ти бъдем благодарни всички от сърце, че си ни отървал от фм трансмитерите.
Здравеите колеги един запрос не по темата когато вдигна 140 км и ми спира радиото какво може да баде благодаря на всички които помогне
- sexy_shefa
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 530 D
- Мечтае да кара: BMW M5
- Детайли за колата: 530D 2003 година, 193hp голямата навигация, абсолютно всички екстри.
Продавам Dension модем за флашка които се свързва на мястото на CD changera ка4еството на звука е много добро и мулти волана работи (170лв)
- ares2
- старши ентусиаст
-
пусни си тема в продава аудио техника.. има по голям шанс да го види някои.. тази тема тук я четем няколко ентусиаста с луди идеи