Честито на печелившите - резултат , заключение , равносметка

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от blackrider » 15 Авг 2008, 21:06

Колега приеми и мойте съболезнования! И аз не съм доволен от Х-армеец :evil: С предишната ми кола Е36 имах инцидент ...няма да го описвам подробно.Просто ще кажа ,че и аз имах служебна бележка от полицията,целият ремонт ми излезна към 900лв ,а тия тъпаци от Х-Армеец ми дадоха 368лв!!!! Факт е ,че повече от тази сума не дават ,независимо от големината на щетата! Но има и друг факт,а именно че много хора около мен вече не са им клиенти.Очаквам до 2-3 години с това им темпо да фалират.
От мен съвет: леко с нервите,не си заслужава да си хабиш здравето заради нескопосаната ни държава и няк'ви ламарини! Да неприятно е ,но аз от много нерви си докарах доживотна болест и бях с единия крак в гроба!!! Давали са ми не повече от 2 дена!!!! Днес ,да чукна на дърво съм малко по-добре /само аз си знам к'во ми е!/ и гледната ми точка за живота е мноого изместена от преди случая!!!! Здравето е над всичко, другото се постига!
Убеден съм,че някой ден ще караш по-красива кола.А тези които са ти сторили това ,няма да им се размине! Един ден всичко се връща!!!!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e65

Мнение от Воденичаров » 15 Авг 2008, 21:31

Аз преди имах един Голф ГТИ и ми свиха всички лайсни по вратите (213лв), двата халогена (2х70лв) и единия праг (70лв), от който беше останало парче. От Армеец ми дадоха 24 или 28 лв., не си спомням точно. Със сегашната ми кола (е39) след ПТП ми пострада задната броня, тази лайсна под багажника (престилка ли е кво е де да знам) и гърнето. От Евроинс решиха да ме обезпечат със сумата от 192лв :shock: . Казах им че няма да ги приема, след което се обадих на един познат, при който сключих каското да го питам какво става. Той задейства там някакви си негови схеми и ми приеха колата в доверен сервиз.

Днес си взех колата с "нова" броня, със странен пукащ звук от спирачките, потъващ педал на спирачките, изцапана седалка и развалена машинка за отваряне на багажника. Смятам следващото каско да го направя в Дженерали. Чух, че е малко по-добре. :help:

Предишна

Назад към E39