М-броня оригинална или тайванска? разлики?

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Re: М-броня оригинална или тайванска? разлики?

Мнение от bum_bum » 21 Май 2015, 17:15

ogata написа:Хондаджиите ни ебават заради теми като тези :mhihi:

Mен ко питаш ни ебават заради пристърганите спирачни дискове ама айде :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: ше: е36,e39,e61..

Мнение от hummer » 21 Май 2015, 17:18

Само да повторя ,че този ръб трябва да влезе в дупките на решетката ,но аз загубих капсите :lol: иначе не трябва да е така!

Вижте някоя броня ,която е сглобена изцяло ,не само моята :lol:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от бмв е30 » 21 Май 2015, 17:20

не ги изкарвам балъци в ниакакъв случай... тази снимка която ми пусна ти е само един случай и колегата ти обясни защо му е станала така... защото си е загубил крепежите...
да ти пусна ли една снимка аз на оригинална да ми кажеш защо стои на криво и защо не и идват фугите?Целта на темата за пореден път го казвам беше да разбера коя от двата вида е по дурако-устойчива и го разбрах преди който и да е от вас да успее да пише

ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading

Мнение от In_Memoriam » 21 Май 2015, 17:23

И оригиналните са супер устойчиви по мои наблюдения. Колата беше с натисната предна броня при слизане от бордюр и се беше изкривила, така че подкалникът беше излязъл. Свалихме я, нагрях я с пистолет с горещ въздух и се изправи както си е била от завода. Нито щети по боята се получиха, нито нищо. Не знам какво се жалват твоите познати ;)
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от бмв е30 » 21 Май 2015, 17:28

айде да видим сега капацитетите какво ще кажат за тази инъче оригинална броня на кола в бих казъл перфектно състояние!!! нарочно съм скрил коя е колата да не се обиди нещо колегата... ако все пак си я познае да ме извини че му ползвам снимката и съм на мнение че колата му наистина е перфектна и просто неговата снимка беше една от пвърите на която попаднах...
ето със стрелки съм отбелязъл колко добре приляга стокова броня ;)
Изображение
Последна промяна бмв е30 на 21 Май 2015, 17:31, променена общо 2 пъти

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 332mxi

Мнение от ogata » 21 Май 2015, 17:32

bum_bum написа:
ogata написа:Хондаджиите ни ебават заради теми като тези :mhihi:

Mен ко питаш ни ебават заради пристърганите спирачни дискове ама айде :mhihi:

Тва е ъпсурд. За тях престърганият диск е перформънс решение свързано с олекотяване :mhihi:
ИзображениеИзображение
http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от бмв е30 » 21 Май 2015, 18:19

що замлъкнахте всички? пуснал съм снимка... давайте обеснявайте ми как пасват перфектно оригиналните?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530D

Мнение от Ivo_Borisov » 21 Май 2015, 20:01

Има и много хора слагат например навигация от китай, така ги кефи. Трябва ли и те да са балъци? Пак казвам, има китайски части оригинално вграждани в бмв, доказани в годините.
uploadfromtaptalk1424011406819.jpg

Това е моя чейнджър, работи си перфектно и след 18 години :wave:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Последна промяна Ivo_Borisov на 21 Май 2015, 20:10, променена общо 1 път
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е39

Мнение от Сашо ///Майна » 21 Май 2015, 20:04

Според мен това е от лайсната под фара, но може и да се бъркам.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от бмв е30 » 21 Май 2015, 20:13

бъркаш защото фара е идеално прав и е абсолютно успореден с лайсната ... което оставя кривината на бронята...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от бмв е30 » 21 Май 2015, 20:21

имаме и ново 20 :) този дето продава броните по 200лв вика че сега нямал от тях но пък имал някакви немски от най-високото качество което можело да се намери на пазара като съответно цената за това е 280лв (без халогени) :) някой с такава?

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: AMG 560SEC WB 1990
Мечтае да кара: ... като горното,ама ново...
Детайли за колата: This AMG is a very special car in so many ways, the fact that this AMG is an authentic AMG Germany with proof of origin that the M117 / 9 motor was first developed in Germany not Japan. It is an AMG 6.0 DOHC wide body which is one of the most desirable and rarest cars in today's car collection market. The car was built during the final year of the AMG ERA during the merge with Mercedes Benz. This car is also equipped with the rarest engine AMG has ever built which is the M117-9 6.0 32v. There was a very limited number of these authentic AMG engines built in Germany and I would I estimate roughly around 5 or 6.

Мнение от VIKING_WARRIOR » 21 Май 2015, 22:43

I.Voykov написа:За мен пък е безмислено да караш БМВ и да го потдържаш като фият... Ама като гледаме темите в раздела 70% от хората го правят и карат БМВ защото е модерно и са големи тарикати.... Темата отдавна се изчерпа.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Това е адекватно и правилно заключение. Накрая от зор даже почват да си връзват агрегати и части със тел и други подръчни материали само и само да не дадат някой лев за оригинална част. Имам такъв съсед който си върза от едната страна въздушният филтър на старичкото БМВ със тел да не падне защото се била счупила основата на държача. Питах го защо така •побългарява• грозно той ми вика че не му се давали пари за този •таралястник• да не казвам че спирачките му скърцат на желязо от седмица но не се впечатлява. Явно е камикадзе-шофьор. Лошо отношение и впечатление оставят такива хора •фенове• на марката. Като не може да се поддържа една кола адекватно е по-хубаво да се продаде и замени с такава по джоба и финанси. Това в разумен и интелигентен подход мисля.

Sent from my iPhone 6 Plus 128GB using Tapatalk
Dream as if you 'll live forever, live as if you'll die today.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от бмв е30 » 22 Май 2015, 0:17

това си е до самия човек... той и милионер да е пак няма да му е подържана колата... има и хора които си дават и последната стотинка за колата ... това е без значение от марката...
тук не говорим за подръжка за подобрение което е като гевезелък и може и да не се прави... така че е нуместно темата да се измества в тази посока...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 332mxi

Мнение от ogata » 22 Май 2015, 0:25

Некой неща се учат по трудният начин.
Все пак колата си е твоя, париците са си твой, ти ще си я гледаш - дреме ли ти особено какво мислят другите ?

В момента ситуацията е, че искаш съвет каква броня да си купиш, получи съответните отговори, в крайна сметка реши, че ще си взимаш менте и в последствие решаваш да ни убеждаваш, че ментето е по-добро от оригинала.

Да, има много копия на творбите на Гог, трудно различими от оригинала.... нататъка мисля, че се сещаш ;)
ИзображениеИзображение
http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от бмв е30 » 22 Май 2015, 9:42

Вие пак не разбирате...
Аз си говоря лично за мен кое ще е по добрия ваариянт а не по принцип :)
естествено че най-добре е оригинална нова от магазина... но в моя случай не е рентабилно ;)

ПредишнаСледваща

Назад към E39