Впечатления от 525 TDS ?
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
54 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Терзийски
-
поклонник на E36
-
- Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:
- Кара: Mercedes, BMW, Subaro
15500 лв. с мито със всичко ... пише ми фраКтурата и на кат ...
просто има некви неща дет и аз не им разбирам...е тая печка ни знам как се пуска ни как се спира... днеска ...тоест сега отивам на 2-ри оглед и най-вероятно или сега или утре ще го плащам ако всичко е наред 

- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
- Кара: F40
Терзийски написа:15500 лв. с мито със всичко ... пише ми фраКтурата и на кат ...![]()
просто има некви неща дет и аз не им разбирам...е тая печка ни знам как се пуска ни как се спира... днеска ...тоест сега отивам на 2-ри оглед и най-вероятно или сега или утре ще го плащам ако всичко е наред
тая кола за тия пари с мито е подозрително .... ама щом я има - ок

тия печки как се пускат, тия компчета за кво са, некви сензори на огледалата .... абе Терзийски, не можеш ли да помислиш, че скачаш в бизнес клас кола !?!? С такива термини не се работи

- Терзийски
-
поклонник на E36
-
- Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:
CheGevara написа:Терзийски написа:15500 лв. с мито със всичко ... пише ми фраКтурата и на кат ...![]()
тая кола за тия пари с мито е подозрително .... ама щом я има - ок![]()
тия печки как се пускат, тия компчета за кво са, некви сензори на огледалата .... абе Терзийски, не можеш ли да помислиш, че скачаш в бизнес клас кола !?!? С такива термини не се работиАко не ти е ясно нещо - попитай, пък извади книжката от жапката и я попрочети малко да видиш какво ще караш ....

- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
- Терзийски
-
поклонник на E36
-
Днес си я взех машината .... и тия дни ще пусна някоя друга снимка да я мернете как изглежда
И птродължавам да не знам кое как се пуска ама

И птродължавам да не знам кое как се пуска ама

- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
Терзийски написа:Днес си я взех машината .... и тия дни ще пусна някоя друга снимка да я мернете как изглежда![]()
И птродължавам да не знам кое как се пуска ама![]()
![]()
ще ти кажем бе, ти само я вземи и виж дали печката има дистанционно или е без. По принцип се пуска от борд компютъра или от дистанционното. С големия борд ли е? Разгледай Tips&Tricks и ако все пак нещо не ти е ясно - питай.

Да ти е честита

- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
Честито.Некви борчета гледаше забелязах в ауди форума,но явно ти е промит мозъка

ТДС - Турбо Див Селянин
- Терзийски
-
поклонник на E36
-
Bavarishe написа:Честито.Некви борчета гледаше забелязах в ауди форума,но явно ти е промит мозъка![]()
Не ми се сменят ластици на всеки 40-50 хил. км .... то едно за сметка на друго ...сега пък на автомата тре масло и филтри ...не е една беля....

54 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4