Тропане отпред
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
51 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Тропане отпред
Колеги, някой реши ли си проблема с тайнственото тропане отпред? И аз имам същия проблем и при обиране на спирачни педал тропането намалява значително.
Само да кажа, че рейката е чисто нова, амортисьорите ги свалях и гледах за хлабина в стержена, лагерите на амортисьорите са добре, ходовата част и тапмпоните на реактивната щанга са в чудесно състояние, шофирах около 100 метра със свалени спирачни апарати - и аз се съмнявах в тях, но пак тропа.
Не ми се вярва модела да е с такъв дефект. Ако някой е намерил нещо нека сподели.
Само да кажа, че рейката е чисто нова, амортисьорите ги свалях и гледах за хлабина в стержена, лагерите на амортисьорите са добре, ходовата част и тапмпоните на реактивната щанга са в чудесно състояние, шофирах около 100 метра със свалени спирачни апарати - и аз се съмнявах в тях, но пак тропа.
Не ми се вярва модела да е с такъв дефект. Ако някой е намерил нещо нека сподели.
- Sesko
- ентусиаст
-
- Кара: е60 525 x-drive
- Мечтае да кара: M6
Каренцето на рейката провери ли как е ? Моето го сменях с втора употреба та се съмнявам в него пак , след като смених рейката с нова.
- TheKiller
- младши ентусиаст
-
- Кара: '99 E46 318i
- Детайли за колата: M43B19TU
- kraininski
- ентусиаст
-
- Кара: 530d
щото много съм им се накефил на "майсторите" последните 2 години и щото не знам кога ще ги подкарам с 12-те нули
таааа колеги това тропкане препоръчайте къде да отида да я прегледат да кажат поне къде е проблема, Дару и Камор първите избори ли са въобще

"And You'll Always Be My Whore Cause You're The One That I Adore"
51 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4