Зимни гуми (има ли ЗАКОН за тях)
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
51 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- shumisho
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: на Marina Bay Street Circuit
Re: Зимни гуми (има ли ЗАКОН за тях)
Хора, стига сте вярвали на тъпите журналисти. Днес казаха, че КАТ щели да спират коли с КСЕНОН
После след час пак по същото радио поясниха, че щели да спират тия с китайски крушки ксенон
Май медиуми ще ги правят катаджиите
После след час пак по същото радио поясниха, че щели да спират тия с китайски крушки ксенон
Май медиуми ще ги правят катаджиите

- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60-530D F07-530D G11-730D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
И много ми е интересно по какво ще познават китайските крушки, ще разглобят фара за да проверят крушката ли ? Журналистически глупости.
- harko77
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Мотопед :)
- Мечтае да кара: колело
- Детайли за колата: супер е
Според мен трява да се спрат тия който са сложи ксенон на фар без лупа лупата не пръска светлината както рефлектора и наистина трябва да се предприеме някакви мерки срещу тая безумица много неприятно заслепяват разни смешни колици на който даже и фаровете не могат да се регулират от старост и всеки свети с свое мнение .
ПП Я някои да пробва да мине преглед с такива ксенони при непознат
трудно ще му е 
ПП Я някои да пробва да мине преглед с такива ксенони при непознат
harko77 написа:Според мен трява да се спрат тия който са сложи ксенон на фар без лупа лупата не пръска светлината както рефлектора и наистина трябва да се предприеме някакви мерки срещу тая безумица много неприятно заслепяват разни смешни колици на който даже и фаровете не могат да се регулират от старост и всеки свети с свое мнение .
ПП Я някои да пробва да мине преглед с такива ксенони при непознаттрудно ще му е
Точно колега. И на мен ми умръзна да ме заслепяват.
- Archi
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39
- Мечтае да кара: фадрома в народното събрание
Май в нашата мила родна страна всеки си регулира ("Ъпгрейдва") фарове, както си му на него харесва и дали другите които участват в движението виждат нещо, няма никакво значение!!! Прибрах се с колата и Шотландия до Румъния не се изморих толкова, колкото за 200км шофиране в България през нощта....
- alchohol
- ентусиаст
-
- Кара: E34 524td лЕто господне '90-то
- Мечтае да кара: по път без дупки
Новото изискване на К(
л)АТ за зимните гуми е да имат минимум 4 мм грайфер, това го чух онзи ден по телевизията. За износени гуми щели да голобяват там едиколко си, а аз измислените ксенонки и точки ще взимат, мисля че казаха 6.
Тук е мястото да подкрепя колегата, който се каза, че за 200 км каране по тъмно в БГ се е изморил. Масово се кара на дълги вечерта и това много ме
. Освен това тия измислените ксенонки светят ужасно и те заслепяват до безобразие. Миналата седмица при каране по тъмно вечерта се наложи да спра защото на един гамен така калпаво му светеха фарове, че осветяваха всичко друго, но не и пътя. Да ги глобават всички тия, които си позволяват да тормозят другите на пътя, да им спират даже колите от движение-това на нищо не прилича вече, всеки си прави каквото си иска

Тук е мястото да подкрепя колегата, който се каза, че за 200 км каране по тъмно в БГ се е изморил. Масово се кара на дълги вечерта и това много ме
. Освен това тия измислените ксенонки светят ужасно и те заслепяват до безобразие. Миналата седмица при каране по тъмно вечерта се наложи да спра защото на един гамен така калпаво му светеха фарове, че осветяваха всичко друго, но не и пътя. Да ги глобават всички тия, които си позволяват да тормозят другите на пътя, да им спират даже колите от движение-това на нищо не прилича вече, всеки си прави каквото си иска

Дизела е кат' копейка- дрънне, бръмне и офейка

51 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4