Зимни гуми (има ли ЗАКОН за тях)

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: на Marina Bay Street Circuit

Re: Зимни гуми (има ли ЗАКОН за тях)

Мнение от shumisho » 02 Ное 2011, 21:17

Хора, стига сте вярвали на тъпите журналисти. Днес казаха, че КАТ щели да спират коли с КСЕНОН :mhihi: :mhihi: :mhihi:
После след час пак по същото радио поясниха, че щели да спират тия с китайски крушки ксенон :kuku: :kuku: :kuku:
Май медиуми ще ги правят катаджиите :bowdown:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E60-530D F07-530D G11-730D
Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
Детайли за колата: трошляче някакво :)

Мнение от spacepl » 03 Ное 2011, 12:43

И много ми е интересно по какво ще познават китайските крушки, ще разглобят фара за да проверят крушката ли ? Журналистически глупости.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Мотопед :)
Мечтае да кара: колело
Детайли за колата: супер е

Мнение от harko77 » 03 Ное 2011, 21:05

Според мен трява да се спрат тия който са сложи ксенон на фар без лупа лупата не пръска светлината както рефлектора и наистина трябва да се предприеме някакви мерки срещу тая безумица много неприятно заслепяват разни смешни колици на който даже и фаровете не могат да се регулират от старост и всеки свети с свое мнение .

ПП Я някои да пробва да мине преглед с такива ксенони при непознат :) трудно ще му е :)

ентусиаст
Аватар
Кара: само БМВ-а

Мнение от Pavlinius » 06 Ное 2011, 11:21

harko77 написа:Според мен трява да се спрат тия който са сложи ксенон на фар без лупа лупата не пръска светлината както рефлектора и наистина трябва да се предприеме някакви мерки срещу тая безумица много неприятно заслепяват разни смешни колици на който даже и фаровете не могат да се регулират от старост и всеки свети с свое мнение .

ПП Я някои да пробва да мине преглед с такива ксенони при непознат :) трудно ще му е :)

Точно колега. И на мен ми умръзна да ме заслепяват.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39
Мечтае да кара: фадрома в народното събрание

Мнение от Archi » 06 Ное 2011, 19:26

Май в нашата мила родна страна всеки си регулира ("Ъпгрейдва") фарове, както си му на него харесва и дали другите които участват в движението виждат нещо, няма никакво значение!!! Прибрах се с колата и Шотландия до Румъния не се изморих толкова, колкото за 200км шофиране в България през нощта....

ентусиаст
Аватар
Кара: E34 524td лЕто господне '90-то
Мечтае да кара: по път без дупки

Мнение от alchohol » 06 Ное 2011, 19:42

Новото изискване на К( :mhihi: л)АТ за зимните гуми е да имат минимум 4 мм грайфер, това го чух онзи ден по телевизията. За износени гуми щели да голобяват там едиколко си, а аз измислените ксенонки и точки ще взимат, мисля че казаха 6.

Тук е мястото да подкрепя колегата, който се каза, че за 200 км каране по тъмно в БГ се е изморил. Масово се кара на дълги вечерта и това много ме :ranting: . Освен това тия измислените ксенонки светят ужасно и те заслепяват до безобразие. Миналата седмица при каране по тъмно вечерта се наложи да спра защото на един гамен така калпаво му светеха фарове, че осветяваха всичко друго, но не и пътя. Да ги глобават всички тия, които си позволяват да тормозят другите на пътя, да им спират даже колите от движение-това на нищо не прилича вече, всеки си прави каквото си иска :ranting: :ranting: :ranting:
Дизела е кат' копейка- дрънне, бръмне и офейка :driving: :driving: :driving:

Предишна

Назад към E39