Данъци
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
- LUCIFER'S
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39 '02 530d
pcexpert7 ти да не си данъчен на лов за шарани бе братче... чета и се чудя всичко си казвате... сигурно ако ви питат ще кажете и на жена ви кога и тече за последно

- badsharki
- ентусиаст
-
- Кара: F11 530xd
`DaRkMaN написа:и какво големи тарикати ли сте ??? после хората реват че всичко било ташак...нормално да е ташак и винаги ще бъде понеже и да дойдат стойностни хора на власт и да искат да направят нещо....няма да могат понеже всеки гледа да е селски тарикат...точно като васаз пък съм прост обитак и си плащам данъка...а батката с предницата успех с 300 лева да си я направиш
с изолир банд и опашки освен
Хм ... интересна гледна точка. Аз вече 10 години си плащам дупките и прецених, че е достатъчно. Сега е техен ход - нека оправят пътищата и 1000 лв. съм съгласен да плащам и с кеф ще ги плащам, но да ми е кеф да карам, а не да се чуствам като на слалом и да чувам как всеки болт на колата скърца и на 1 К километра да влизам в бокса.
Между другото винаги съм се чудел защо КАТ не публикуват статистика колко от катастрофите стават заради дупките по пътищата ... сигурен съм, че ще са ужасяващи данните.
LUCIFER'S написа:pcexpert7 ти да не си данъчен на лов за шарани бе братче... чета и се чудя всичко си казвате... сигурно ако ви питат ще кажете и на жена ви кога и тече за последно![]()
![]()

Ся то филми и всички сме гледали ама не става точно така. Дори да бях и много да ми се искаше нямаше да мога да проследя кой си плаща и кой не. Идеята на темата е съвсем друга: понеже данъчните калкулатори в нета ,от три такива дават пет различни резултата да се получи информация от първа ръка. Аз лично за първа година ще си плащам данъка и разбрах че от 01,01,2009 има увелечение на данъците ,което ме хваща директно ,докъто хора които си плащат миналогодишни данъци са на старите цени!!!
- unikalen88
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW 330cd
ALEX_525tds_2000 написа:Хм... а, как минавате на годишен технически преглед, без да представите квитанцията за внесен годишен данък...?!
Освен ако е по "втория начин"...
плд колега искат само засртаховка а не данък,то маи така стана вече или незнам може само тука да е

- blacksapphire
- ентусиаст
-
- Кара: G02 ///M40d
- minkoM3
- кандидат ентусиаст
-
данък
не съм го платил и не съм я регистрирал в бг още но смятам и ходих да питам лично в данъчна служба димитровград.та за 528 2000 година става въпрос и искат хората 380 лв
смеи се сега викам аз,в испания пътен данък няма,има данък за парко място,но дори и така е по малко от този в бг.та се чудя какво да правя.

- Karlo
- младши ентусиаст
-
- Кара: '97 Е39 M52B20
Колеги, някой като мен с неплатени от две години насам данъци да се е пробвал да излиза зад граница с МПС-то?
Имам някакви подозрения, че ако тръгна да излизам, може да ме "възпрат"
Имам някакви подозрения, че ако тръгна да излизам, може да ме "възпрат"

- nuke
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '05 BMW X5 3.0d
едва ли
бтв и аз не съм я писал - да ме търсят... Те между другото имат хипер лесен начин да изловят всички ама защо не прибягват до него не знам...
При всяко прехвърляне на автомобила придобиващия си плаща данък за придобиване - нотариуса го внася от името на купуващия - там си има ЕГН - после една проверка кои придобили ЕГН-та не са регистрирали нищо в МДТ и работата ще лъсне ама каквото стане. Иначе доколкото знам поне за Търновско - няма връзка между КАТ и МДТ това по информация отпреди няколко месеца.

бтв и аз не съм я писал - да ме търсят... Те между другото имат хипер лесен начин да изловят всички ама защо не прибягват до него не знам...
При всяко прехвърляне на автомобила придобиващия си плаща данък за придобиване - нотариуса го внася от името на купуващия - там си има ЕГН - после една проверка кои придобили ЕГН-та не са регистрирали нищо в МДТ и работата ще лъсне ама каквото стане. Иначе доколкото знам поне за Търновско - няма връзка между КАТ и МДТ това по информация отпреди няколко месеца.

- MITKO F1fen
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60 525xi N53 април 2008
Здравеите.
BMW e 36 325 tds-143к.с. - 259лв.+8лв. лихви
cittroen zx 1.9 d - 64к.с. - 22лв.
поздрави от Варна.
BMW e 36 325 tds-143к.с. - 259лв.+8лв. лихви
cittroen zx 1.9 d - 64к.с. - 22лв.
поздрави от Варна.
- signala
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW
Аз да попитам нещо,значи моята кола си я купих регистрирана,пак в Бургас беше предния собственик,но аз вече година и половина не съм я обявил в данъчното,дали той като я е отписвал са ми я прехвърлили автоматично на мен 

- nuke
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '05 BMW X5 3.0d
няма автоматични неща в МДТ - всичко става след попълване на декларация - а след като не си я регистрирал по добре си трай 

- minkoM3
- кандидат ентусиаст
-
данък
пичове незнам дали е автоматично или не ама преди година си продадох 3-ката,и нито аз съм я отписвал нито другия я е зачислявал на негово име ама тази година му се води в данъчното а на мене не,знам го със сигурност щото другия е брат ми
,също така ако не я зачислиш в 7 дневен срок почват лихви и има и глоба от 40-50 лв не сам сигурен колко точно ама има и нея съм я плащал веднъж
,така че правете си сметките какво ще правите с колите си за напред.от мен успех 

- Next
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330D
- Мечтае да кара: ///M power
- Детайли за колата: BMW - Bought My Wife
Моят данък в Ямболска област е 201лв и някякви стотинки беше направо като го платих ме заболя сърцето ,че ги давам на държаната за изграждането на нови дупки колата е Е46 318i 118кс.
- cucko
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530d touring
Re: Данъци
Я кажете една цена на тоя данък за 530d че рових търсих и навсякъде различно ми излиза!
Има ли такъв калкулатор за 2010
Има ли такъв калкулатор за 2010