За подгрева на седалките

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530D

Re: За подгрева на седалките

Мнение от Ivo_Borisov » 20 Авг 2013, 22:55

:OT: Колеги някой слагал ли е салон с падащи седалки на такъв с цяла? Салона който ще взимам е с падащи а моя е цяла. Чакам да излезе нещо да го сменим но още няма. Та става ли да се сложат падащи на такъв с цяла?
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от meha » 21 Авг 2013, 8:50

Не се занимавай,намери си седалката за твоята кола....не че е невъзможно,ако ако поразгледаш какво трябва да резнеш и завариш ,сам ще се откажеш:lol:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Ivo_Borisov » 22 Авг 2013, 0:00

Ясно, трудна работа ама пусто като ме човърка :grin:

Sent from my GT-I9105P using Tapatalk 2
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Ivo_Borisov » 15 Сеп 2013, 17:10

Колеги сложих салона, засега само предните седалки, задната ще я монтирам след няколко дни.
Прекарах всичко за подгрева обаче копчето не реагира, не светват чертичките до копчето.
Прекарал съм + до 32 бушон, сложих му и захранване отзад че нямаше на този бушон, прекарах захранването до конзолата с копчетата, от там до седалките по два кабела и от всяка седалка минус до под седалките.
Обаче не реагират подгревите.
Чудя се дали има нещо например под определена температура да действат или нещо аз да съм сгрешил при връзването? :help:

п.п. Явно и бушон 45 има значение, не бях го сложил, макар че прекарах кабелчето, защото мислех че е за щората. Сложих го и всичко е наред! :bchug:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E39 530D

Мнение от d840 » 20 Сеп 2013, 0:14

Преди време сменях салона, от обикновен плюш, към кожено ел. рекаро.. Та се зблъсках с проблема със различните задни седалки... Но при мен беше наобратно проблема , старата ми задна седалка, облегалка, падаше и се разделяше на 2 части, а новата (кожената) е една цяла... та за препряването.... във 2 те долни външни части на седалката има по една плантка която захваща седалката за купето с по болт от страна, в средата ,от долната част, имаше едни железа , наподобяващи куки, който служеха да окрепят седалката защото е на 2 части, та тези "куки" отпаднаха, захващането във горните ъгли на седалката , при старата седалка бяха дупки на седалката кадето влизат едни железца и се заклинват вътре. Новата седалка нямаше такива дупки , а напречни "тръбички".. трябваше да се срежат железцата на купето през средата и да се направят "женски" за да влезат тръбичките в тях и да се заклещат... та твоя филм ше е наобратно :D при демонтажа на мойте седалки ми останаха тея куки или так както се наричат, та ако ти трябват дай адрес ще ти ги пратя :)
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки !!!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Ivo_Borisov » 20 Сеп 2013, 15:11

Колега аз съм приготвил тука едни планки, и утре ще монтирам, ако не мога да се оправя ще ти пиша да ми пратиш твоите :bowdown:
Изображение

Предишна

Назад към E39