За подгрева на седалките
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
51 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
Re: За подгрева на седалките

Не се занимавай,намери си седалката за твоята кола....не че е невъзможно,ако ако поразгледаш какво трябва да резнеш и завариш ,сам ще се откажеш:lol:
- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
Ясно, трудна работа ама пусто като ме човърка :grin:
Sent from my GT-I9105P using Tapatalk 2
Sent from my GT-I9105P using Tapatalk 2

- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
Колеги сложих салона, засега само предните седалки, задната ще я монтирам след няколко дни.
Прекарах всичко за подгрева обаче копчето не реагира, не светват чертичките до копчето.
Прекарал съм + до 32 бушон, сложих му и захранване отзад че нямаше на този бушон, прекарах захранването до конзолата с копчетата, от там до седалките по два кабела и от всяка седалка минус до под седалките.
Обаче не реагират подгревите.
Чудя се дали има нещо например под определена температура да действат или нещо аз да съм сгрешил при връзването?
п.п. Явно и бушон 45 има значение, не бях го сложил, макар че прекарах кабелчето, защото мислех че е за щората. Сложих го и всичко е наред!
Прекарах всичко за подгрева обаче копчето не реагира, не светват чертичките до копчето.
Прекарал съм + до 32 бушон, сложих му и захранване отзад че нямаше на този бушон, прекарах захранването до конзолата с копчетата, от там до седалките по два кабела и от всяка седалка минус до под седалките.
Обаче не реагират подгревите.
Чудя се дали има нещо например под определена температура да действат или нещо аз да съм сгрешил при връзването?

п.п. Явно и бушон 45 има значение, не бях го сложил, макар че прекарах кабелчето, защото мислех че е за щората. Сложих го и всичко е наред!

- d840
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 530D
Преди време сменях салона, от обикновен плюш, към кожено ел. рекаро.. Та се зблъсках с проблема със различните задни седалки... Но при мен беше наобратно проблема , старата ми задна седалка, облегалка, падаше и се разделяше на 2 части, а новата (кожената) е една цяла... та за препряването.... във 2 те долни външни части на седалката има по една плантка която захваща седалката за купето с по болт от страна, в средата ,от долната част, имаше едни железа , наподобяващи куки, който служеха да окрепят седалката защото е на 2 части, та тези "куки" отпаднаха, захващането във горните ъгли на седалката , при старата седалка бяха дупки на седалката кадето влизат едни железца и се заклинват вътре. Новата седалка нямаше такива дупки , а напречни "тръбички".. трябваше да се срежат железцата на купето през средата и да се направят "женски" за да влезат тръбичките в тях и да се заклещат... та твоя филм ше е наобратно
при демонтажа на мойте седалки ми останаха тея куки или так както се наричат, та ако ти трябват дай адрес ще ти ги пратя 

Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки !!!
- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
Колега аз съм приготвил тука едни планки, и утре ще монтирам, ако не мога да се оправя ще ти пиша да ми пратиш твоите 

51 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4