Отново без странични огледала - Е39
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
- cls6666
- ентусиаст
-
- Кара: Е39 525 tds '97
- Мечтае да кара: CL65 AMG
- Детайли за колата: дизел
Re: Отново без странични огледала - Е39
аиде и аз във вашия клуб -ставам сутринта и оглеждам колата за спаднала гума и прочее и гледам кабели вместо огледало гледам отдругата страна - същото и злобни драскотини по вратата от това огледало не може да се ползва само стъклото може би ама едното беше на изживяване и 5 лева няма да вземат от него ама......
малшанс и сега в филма с търсенето (то англичанки самоса останали) -я кажете де е разликата между другото

- Gemar
- младши ентусиаст
-
- Кара: '98 E39 M52B20
Ако взимаш от англичанка трябва да ги размениш при теб - дясното от англичанката да дойде шофьорско. Едното приближава образа повече от другото. Ако ги наложиш едно до друго с ръце изпънати пред себе си ще я хванеш. Аз имах едно спукано огледало и точно от англичанка взех същото и падна голямо взиране в огледалата докато избера правилното.
- PLUX
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: вана
- Мечтае да кара: E39 M5
Аз тука май съм рекордиор 2 пъти за 1 ден ми ги свалиха. Да живее ЗОНА Б5!!! 

- buller
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E39, 520i 1997
- Мечтае да кара: Mercedes CLS 63 AMG
Втори път за една седмица
Успели са да смъкнат отново шофьорското, но пасажерското е счупено...
Ако на някой му продават стъкло за шофьорско огледало с подгрев и следи от черен силикон по пластмасата отзад - казвайте
Булгаристан
Колко пари ще платят застрахователите (Армеец) за едното? Има ли смисъл да се занимавам?
Ако някой има счупено и го дава - на лс

Успели са да смъкнат отново шофьорското, но пасажерското е счупено...
Ако на някой му продават стъкло за шофьорско огледало с подгрев и следи от черен силикон по пластмасата отзад - казвайте

Булгаристан

Колко пари ще платят застрахователите (Армеец) за едното? Има ли смисъл да се занимавам?
Ако някой има счупено и го дава - на лс

- El Diablo
- старши ентусиаст
-
- Кара: E70
къде я държиш тая твоита кола бе колега, та всека седмица ти смъкват огледалата
- buller
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E39, 520i 1997
- Мечтае да кара: Mercedes CLS 63 AMG
BMW-E39 написа:къде я държиш тая твоита кола бе колега, та всека седмица ти смъкват огледалата
Пред блока, че наоколо няма охраняеми паркинги...
И да попитам... След като залепих огледалата с черен силикон - сега как да махна счупеното

- bailube
- Потребител
-
- Кара: E-39tds.E-38 730d
колега погледни в млад конструктор има нещо като аларма само че ти звани на гсм-а мисля че с един шоков датчик ще се задеиства комплекта мисля че ще стане около 80лв.
- PLUX
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: вана
- Мечтае да кара: E39 M5
На Вюрт има препарат за премахване на силикон. В Практикер или Бриколаж питай, веднага ще те насочат.
- El Diablo
- старши ентусиаст
-
- Кара: E70
колеги каква е тая аларма дето ти звъни на гсм-а ? интересно, я споделете =)
- JL
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW
Е аз съм с такава аларма и осъмнах без огледала, при това маркирани! Оказа се, че се свалят толкова лесно и безшумно, че няма спасение. Следващите ще ги залепя с бизон!
А относно алармата става въпрос за допълнителен модул,който се свързва към алармата и приема сигнали за отворени врати, шоков и обемен датчик, запален двигател и тн. При задействане на някоя от зоните изпраща СМС със съдържание коя зона и звъни на мобилния ти. Съответно при желание можеш за загасиш колата си отдалеч като набереш код на телефона си или да изпълниш някакви други функции, каквито желаеш. Има два модела такива устройства, като единия е с GPS приемник и като съдържание на смс-а ти изпраща координати на текущото положение, но като цена е около 400-500 лв. За по-евтиния можеш да погледнеш в Инесауто
http://www.inesauto.com/catalogue.php?cid=574
Мисля, че имаше подобна разработка и на БСМ, като предлагат два варианта- единия само ГСМ модул, а другият аларма с ГСМ комбинирано в едно.
Сещам се и за една фирма ЛЕСИ от Пловдив, които също предлагат такъв ГСМ комуникатор.
Успех и дано да съм бил полезен!
А относно алармата става въпрос за допълнителен модул,който се свързва към алармата и приема сигнали за отворени врати, шоков и обемен датчик, запален двигател и тн. При задействане на някоя от зоните изпраща СМС със съдържание коя зона и звъни на мобилния ти. Съответно при желание можеш за загасиш колата си отдалеч като набереш код на телефона си или да изпълниш някакви други функции, каквито желаеш. Има два модела такива устройства, като единия е с GPS приемник и като съдържание на смс-а ти изпраща координати на текущото положение, но като цена е около 400-500 лв. За по-евтиния можеш да погледнеш в Инесауто
http://www.inesauto.com/catalogue.php?cid=574
Мисля, че имаше подобна разработка и на БСМ, като предлагат два варианта- единия само ГСМ модул, а другият аларма с ГСМ комбинирано в едно.
Сещам се и за една фирма ЛЕСИ от Пловдив, които също предлагат такъв ГСМ комуникатор.
Успех и дано да съм бил полезен!
- Gemar
- младши ентусиаст
-
- JL
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW
Интересно какво ги правят тези огледала? Някой от форума пазарува ли от крадците? Ако е така въртележката няма никога да спре, само ние ще плащаме за откупуване на свалените от нашите коли неща! Аз не бих свалил от друга кола нещо, защото е откраднато от моята. Всички ли мислят като мен или "пазаруваме" по между си? Подкрепям всякаква инициатива за ограничаване на кражбите в нашата БМВ общност! Сигурно на някой пострадал колега в момента му продават моите откраднати огледала, а на мен утре ще ми предложат неговите. . ."изгодно" . . .
- Gemar
- младши ентусиаст
-
Не не и не.. не пазарувам от Симеон. Ще взема втора употреба, но от приятел, който внася от англия и разфасова. Знам, че 100% не е крадено. А там където спах снощи (от съображения за сигурност няма да споменавам) има 2 гладни платени паркинга наблизо - извода ми е - паркинзите. Какво ги правят огледалата ли.. ами или отиват в коша или мога да ги намеря в чекмедже в будката на тия лумпени-охрана дето спят по цяла вечер там. Чудя се дали да не мина да се правя на интересен и директно да не им отправя профилактични заплахи на дедовците дето киснат като охрана там или да не се занимавам с глупости. Забелязах, че в тоя по-постния паркинг има малко коли от които 6-7 БМВ-та.. дали и те не са се разминали с по едно дясно огледало преди да влязат в двора.
Но имате думата ми, че не купувам и няма да купя (между другото това ми е за първи път да ми вземат огледалото.. 3-то БМВ ми е иначе) огледало от Симеон или непознат човек от форума. Гледам го днеска един мамин убавец със скромен брой мнения писал в Е46 в аналогична тема "при арабите на Симеон има огледала по 25 лева".. еми какво да си помисля за тоя !? Най-малкото, че купува от тях и им завърта бизнеса, но не - сигурно снабдява.
То е ясно, че има цървули дето не можеш да ги откажеш да си купуват от арабеските огледала за БМВ, но нека поне ние тука от форума не си правим сечено.
Но имате думата ми, че не купувам и няма да купя (между другото това ми е за първи път да ми вземат огледалото.. 3-то БМВ ми е иначе) огледало от Симеон или непознат човек от форума. Гледам го днеска един мамин убавец със скромен брой мнения писал в Е46 в аналогична тема "при арабите на Симеон има огледала по 25 лева".. еми какво да си помисля за тоя !? Най-малкото, че купува от тях и им завърта бизнеса, но не - сигурно снабдява.
То е ясно, че има цървули дето не можеш да ги откажеш да си купуват от арабеските огледала за БМВ, но нека поне ние тука от форума не си правим сечено.
- cls6666
- ентусиаст
-
с последния колега съм на 100%ако купя огледало то ще е пълен комплект със стойка и кабелите от кола за части мисля че цените са силно завишени по моргите и от колегите в форума особенно от тези от англия и предизвикват някой да пазаруват по този начин от крадците, то манталитета и мисленето ни е такъв съжалявам за тези думи 

- cls6666
- ентусиаст
-
май скоро не бях се записвал -минус едно ляво огледало точно вечерта преди нова година
сега моето решение е да си свалям стъкълцата като панела на цд-то
поне това което вземат няма да струва нищо или поне ще си струва боя
сега моето решение е да си свалям стъкълцата като панела на цд-то
поне това което вземат няма да струва нищо или поне ще си струва боя