CD MP3
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
51 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
какви пари беше усилвателя имаш ли идея?
Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
Mario Pankov написа:@ Mario Pankov - ти кое устройство ще си поръчваш grom или dice. Пусни един линк да разгледам, аз май съм зарибен...
Клоня повече към Icelink ( Dice ) тъй като отзивите са по-добри, освен това се предлага официално и от BSW, които не биха предложили нещо лошо за БМВ. Цената му обаче е доста висока и това може да окаже влияние при избора ми. Ако желаеш - да те включвам в запитването и ако съберем още 2-3 души може да се преборя за по-добра цена и разбира се доставката ще е по-евтина. Аз ще се оправям с плащанията и митница, за цената на устройствата, която договоря, за да няма скрито покрито - каквото получа като отговор от производителя - направо Forward към останалите заявили желание.
Аз съм навит,но я кажи повече за този Icelink,какво представлява и каде се връзва...всичко
- bmw_n00b
- ентусиаст
-
- Кара: 96-8' 523ti
off/
Колеги, моля да ме извините за леко наглия спам в темата ви, но от гледна точка да помогна на някого, както и той на мен, ще посоча тази обява като смятам, че наистина ще е от полза на някого.
/off
От друга страна, се сдобих с CD, произведено 11.2002 г., запоих си кабел с два кондензатора и резистор и всичко си работи перфектно. Успех на всички!
Колеги, моля да ме извините за леко наглия спам в темата ви, но от гледна точка да помогна на някого, както и той на мен, ще посоча тази обява като смятам, че наистина ще е от полза на някого.
/off
От друга страна, се сдобих с CD, произведено 11.2002 г., запоих си кабел с два кондензатора и резистор и всичко си работи перфектно. Успех на всички!
- Dracos
- Потребител
-
- Кара: BMW 318 '00
@Mario Pankov - Абе и аз сякаш от мненията с такова впечатление оставам, но ме мъчи това че само с iPod работи, аз никак не съм им фен...
gromaudio
Новия USB интерфейс на GROMAUDIO работи перфектно и е с гласова информация и cd текст и опция за управление за IPOD!
gromaudio
Dracos написа:Абе да ти кажа малко странен ти е поста, копиран в двете теми за grom audio ама ОК
Щото аз ги следя и двете и мисля да си вземам и така като чета май не е съвсем читава работата...
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... t=#1676155
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... t=#1676085
Колега ако следиш добре темата за gromaudio,проблеми имат само двама колеги защото адапторите са си ги купили от вън и са от първата тестова версия на GROMAUDIO,които действително имаха проблем,и явно им се вижда скъпо да им се подменят защото трябва да цакат за транспорт.Последната версия на GROMAUDIO работи перфектно,казвам го от опит!Той е в метален корпус, има гласова информация и cd текст!
51 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4