CD MP3

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

Дружба Тийм
Аватар
Кара: 535xD

Мнение от Giorceto » 08 Юни 2009, 9:15

какви пари беше усилвателя имаш ли идея?
Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|

Аватар
Кара: 525dА-2003

Мнение от mashina » 11 Юни 2009, 1:07

Mario Pankov написа:
@ Mario Pankov - ти кое устройство ще си поръчваш grom или dice. Пусни един линк да разгледам, аз май съм зарибен...

Клоня повече към Icelink ( Dice ) тъй като отзивите са по-добри, освен това се предлага официално и от BSW, които не биха предложили нещо лошо за БМВ. Цената му обаче е доста висока и това може да окаже влияние при избора ми. Ако желаеш - да те включвам в запитването и ако съберем още 2-3 души може да се преборя за по-добра цена и разбира се доставката ще е по-евтина. Аз ще се оправям с плащанията и митница, за цената на устройствата, която договоря, за да няма скрито покрито - каквото получа като отговор от производителя - направо Forward към останалите заявили желание.

Аз съм навит,но я кажи повече за този Icelink,какво представлява и каде се връзва...всичко

ентусиаст
Аватар
Кара: 96-8' 523ti

Мнение от bmw_n00b » 11 Юни 2009, 23:53

off/

Колеги, моля да ме извините за леко наглия спам в темата ви, но от гледна точка да помогна на някого, както и той на мен, ще посоча тази обява като смятам, че наистина ще е от полза на някого.

/off

От друга страна, се сдобих с CD, произведено 11.2002 г., запоих си кабел с два кондензатора и резистор и всичко си работи перфектно. Успех на всички!
Изображение Schnappi, Das Kleine Krokodil

интерФЕЙСА на форума... нещо ми е непрегледен...

Потребител
Аватар
Кара: BMW 318 '00

Мнение от Dracos » 12 Юни 2009, 11:14

@Mario Pankov - Абе и аз сякаш от мненията с такова впечатление оставам, но ме мъчи това че само с iPod работи, аз никак не съм им фен...

кандидат ентусиаст
Аватар

gromaudio

Мнение от batence » 22 Юни 2009, 15:33

Новия USB интерфейс на GROMAUDIO работи перфектно и е с гласова информация и cd текст и опция за управление за IPOD!

кандидат ентусиаст
Аватар

gromaudio

Мнение от batence » 22 Юни 2009, 15:49

Dracos написа:Абе да ти кажа малко странен ти е поста, копиран в двете теми за grom audio ама ОК ;-)
Щото аз ги следя и двете и мисля да си вземам и така като чета май не е съвсем читава работата...

http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... t=#1676155
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... t=#1676085

Колега ако следиш добре темата за gromaudio,проблеми имат само двама колеги защото адапторите са си ги купили от вън и са от първата тестова версия на GROMAUDIO,които действително имаха проблем,и явно им се вижда скъпо да им се подменят защото трябва да цакат за транспорт.Последната версия на GROMAUDIO работи перфектно,казвам го от опит!Той е в метален корпус, има гласова информация и cd текст!

Предишна

Назад към E39