Рейка - ремонт, рециклиране
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
46 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- BoyVel
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 528iA вече:)
Re: Рейка - ремонт, рециклиране
sexy_shefa написа:Някои знаели този сервиз дали е добър? http://www.hydraulicsbg.com/ защото ми предстои рециклиране и незнам каде да отида
мисля че в този сервиз рециклираха и моята и няма проблеми(февруари 2008) Витан мисля, че се казваше човека.
- hriskoss
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е39 525тдс
колеги когато си давате рейките за ремонт не питате ли какво и сменят,да не се окаже едни гумички и малко натягане 400лв.
- Nikolay86
- младши ентусиаст
-
hriskoss написа:да не се окаже едни гумички и малко натягане 400лв.
Ми май май..заблуда голяма е това рециклиране,ма като нови са колкото 1,3та-1,2та(зависи) от колата,какво да прави човек

- cls6666
- ентусиаст
-
- Кара: Е39 525 tds '97
- Мечтае да кара: CL65 AMG
- Детайли за колата: дизел
hriskoss написа:колеги когато си давате рейките за ремонт не питате ли какво и сменят,да не се окаже едни гумички и малко натягане 400лв.
да ти кажа едни гумички ....семеринги са дето ги няма никъде ,имам някъде снимки от разглобяването
сложихме едни по размера ,но не държаха на налягането иначе останалата част беше без следи на износване,но взеха 180 лв
- RaHzElChO
- младши ентусиаст
-
Здравейте,
преди малко звънях при http://www.hydraulicsbg.com. ОБясниха ми, че ремонта за Е46 струвал 200лв крайна цена, но не извършват монтаж и демонтаж. Което значи около 300лв всичко, дават 6м гаранция, но не работят събота и неделя, днес по изключение, защото се отработва.
преди малко звънях при http://www.hydraulicsbg.com. ОБясниха ми, че ремонта за Е46 струвал 200лв крайна цена, но не извършват монтаж и демонтаж. Което значи около 300лв всичко, дават 6м гаранция, но не работят събота и неделя, днес по изключение, защото се отработва.
- dbanchev
-
-
- Кара: e39 M52 газов котлон
- Мечтае да кара: колело на кило ракия
Аз незнам за какво аджеба ги искат тия 200лв и отгоре за тия рейки, при положение, че се стърга 1 прът и се сменят 2 семеринга и няколко о- пръстена! Колеги ако имате условия и малко познания се хващайте и си праавете рейките сами. Мойта рейка си я правих сам- смених семерингите и о- пръстените, пръта си беше идеален, нямаше нужда да се престъргва на струг, защото нямаше язви или ръжда. За повече от година и над 20 000км не съм долял капка масло. Целия ремонт ми излезе 40лв и 2 дни работа.
Я вижте по надолу тук viewtopic.php?f=63&t=159594&start=2325 какво предлага човека , преди да давате по 200-300лв за няколко гумички 

- Niko88
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Х5 е70 4.0d
- Мечтае да кара: Валяк
Бе то само тези семеринги ли се сменят, мойта не пуска масло но пък понахлопва малко, не вярвам само в семерингите и някви гумички да е проблема... и защо тогава чисто нова ще е 3 000лв като може всеки път да минаваш с семеринги и гумички ?
- RaHzElChO
- младши ентусиаст
-
Писах му да питам дали няма за Е46 такъв комплект.
- IVORY
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 520i benzin/ gaz 1997
Колеги и аз съм в бокса за рейка.Свалих ме я с моя приятел от сервиза,по точно той я свали щото бях на работа-яд мее че не можах да направя снимки при свалянето и разглобяването.Тааа-вътре лешшш-ръжда,двете семеринги са скъсани направо,има 3 втулки пласмасови ли са какви са ,двете се счупиха -сега ще правим нови.Общото състояние като се зачисти и изми хубаво е добро. Пръта -ееее има язвички ама това е,ще я лъсна на едно киче да светне и това ще и е.Взел съм два броя семеринги ,като ми направят и втулки надявам се да стане.То друго извътре няма.Размера на семерингите е : 28X38X7-(NBR е материала) на семерингата -№01015867.Надявам се да ударя някоя снимка при сглобката.Тоооо с тия празници .
- cls6666
- ентусиаст
-
гледай семерингите да държат на налягането-аз я разглобих смених семеригите щото беше карана без маншони и после протече при запалване още и после на ремонт (180лв.)
- IVORY
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 520i benzin/ gaz 1997
Тази вечер я взех колеги засега няма теч ,ще наблюдавам. сега да видим докога-дано да е по дълго време 

- Gemar
- младши ентусиаст
-
- Кара: '98 E39 M52B20
Някой няма ли снимки на отворена рейка да видим и ние космическата технология? 

- cls6666
- ентусиаст
-
Gemar написа:Някой няма ли снимки на отворена рейка да видим и ние космическата технология?

- Gemar
- младши ентусиаст
-
- Кара: '98 E39 M52B20
Супер
Наблюдава ли се наистина този луфт в гребена по средата и какво точно тропа по рейката?

46 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4