Съвет за покупка на Е39 530d
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
52 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- jailbreaker
- кандидат ентусиаст
-
///sasho написа:По принцип като се загледам има повече нови Аудита А6 отколкото нови БМВ -та Е60 ,
а и по автокъщите се предлагат повече Аудито отколкото БМВ. Явно новите Аудита
са по търсени отколкото новите БМВ-та. Не казвам , че Ауди повече ми харесва ,
ама като се загледам по улиците хората повече го купуват. А пък за мерниците
да не говориме - сигурно е най-продаваемата по-скъпа кола в света.
Явно не само аз смятам (повечето от) текущите модели БМВ за по-слаби от очакваното от Марката.... ама и това не е по темата.
Хайде да се върнем на нея, а?
Winners never quit. Quitters never win. But those who never quit AND never win are IDIOTS.
абе 4есно казано съм навъртял едно 300км на едно такова А6 2007г с 3литровия комън реил и няма такова усещане като съм карал и е60 но ве4е се отива в друг ценови диапазон не само като на4ална цена а пове4е относно подръжка , докато едно 525д около 02-03 не стига 4е ляга на много по-добри пари ,не му се плаща акциз мотора е доста добър като динамика- разход и вси4ко това ако се комбинира с пове4ко екстри вси4ко ще е 6-ти номер а ина4е наистина ще се наиграеш ако прибереш е39-ка на цена около 20к евра лепнеш тука пари за акциз и тн и тая кола направо незнам златна ще дойде а някой по-хитър ще спре до тебе със същата само 4е 2,5д и ще е дал едно 10-15к лв по малко от тебе -тва е мойто мнение и все пак ти си знаеш дали ти се дават толкова отгоре -даже и да ги имаш излишни -ЩО ДА НЕ ГИ ИЗПИЕШ И ИЗЯДЕШ ЛЯТОТО НА СЪНИ БИЙ4 МИ ЩЕ ГИ ДАВАШ НА майка дългария за такси и тн 

- El Diablo
- старши ентусиаст
-
- Кара: E70
е колегата е прав , я си вземи 525д и после чип и заспива работата
верно ли толко много ти се дават пари за тоя дето духа 

- Воденичаров
- младши ентусиаст
-
- Кара: e65
Аз пък бих си взел някво 530д 2001г. да ми стъпи на около 30-35000 лв. За кво да давам пари за година, като ще изглежда по-същия начин и пак има риск да се счупи. Щи останат пари да я чипосаш и да я оправиш ако има някви скрити дефекти. Апък с тези твойте 20-25000 евро май можеш да си вземеш и едно е38 740д дето е най-голямата мания (според мен).
- jailbreaker
- кандидат ентусиаст
-
BMW-E39 написа:е колегата е прав , я си вземи 525д и после чип и заспива работатаверно ли толко много ти се дават пари за тоя дето духа
На там отиват нещата... Другото е да търся по-дърта.
И да кажа честно ама грам не ми се дават, щото знам как съм ги работил тия пари. Тъпото е че не намерих некъде да ги раздават за без пари, а не е като да не съм търсил...
Както и да е, още се радвам да давате мнение по въпросите, които съм питал в началото.
Winners never quit. Quitters never win. But those who never quit AND never win are IDIOTS.
колега след всичко изписано мога да ти кажа че е39-ката е перфектна кола и особенно тези след 01г., но е60 си е нещо съвсем друго, това е ново поколение БМВ. аз карам 525DA от 1 година и съм невероятно доволен но всеки път когато се кача в е60 нещата се променят и гледам на е39-ката като на компромис. Мой приятел си взе преди 2 месеца Е60 530dA с най луксозния салон,вклщчително и обдухване на седалките+подгрев на волана, голямата навигация, ТВ, и т.н. вс. екстри без М-пакет за сумата от 22000 евра!-от БМВ център в германия.
http://home.mobile.de/home/showDetails. ... ype=false#
ето от този бмв-център. Ето и едно Е60 което гаранция го вземаш на 22к евра
http://home.mobile.de/home/showDetails. ... ype=false#
Ето още едно много добро изпълнение което гаранте ще ти го дадат на 20к евра!!!
Ето още едно много добро изпълнение което гаранте ще ти го дадат на 20к евра!!!
- pazokolarov
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320dA 525xd
Колеги, човека си знае какво би му струвало 530д.
Е60 е наистина още по- , ама:
Настоящ режим на облагане при внос на употребявани автомобили от ЕС
За автомобили за не повече от 9 души, включително водача, с мощност на двигателя над 120 kW (163.2 конски сили; 1 kW =1.36 конски сили) по системата DIN, акцизът е 35 лв. на 1 kW за автомобилите до 150 kW и 60 лв. за 1 kW при автомобилите над тази мощност.
Мито не се дължи.
Демек:
160*60=9600 леффс акциз!!!
Итака 22000 евро + още 5000 и отива към 27000 евро!
Е60 е наистина още по- , ама:
Настоящ режим на облагане при внос на употребявани автомобили от ЕС
За автомобили за не повече от 9 души, включително водача, с мощност на двигателя над 120 kW (163.2 конски сили; 1 kW =1.36 конски сили) по системата DIN, акцизът е 35 лв. на 1 kW за автомобилите до 150 kW и 60 лв. за 1 kW при автомобилите над тази мощност.
Мито не се дължи.
Демек:
160*60=9600 леффс акциз!!!
Итака 22000 евро + още 5000 и отива към 27000 евро!
- jailbreaker
- кандидат ентусиаст
-
Тавана на целия масраф, което включва колата, акциз, транспорт до бг, каското и нормалните неща за смяна по "нова" кола е закован на 50,000 лева.
Утре ще гледам няколко е39-ки в БГ, след което решавам финално дали или не. Най-вероятно ще се старая да посрещам националния празник с нова кола. И най-вероятно ще е 39-ка.
Утре ще гледам няколко е39-ки в БГ, след което решавам финално дали или не. Най-вероятно ще се старая да посрещам националния празник с нова кола. И най-вероятно ще е 39-ка.
- pazokolarov
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320dA 525xd
За тази сум не виждам никакви проблеми с намирането на отличен екземпляр, дори и 530д! Търси направо в официалните представителства на БМВ:
http://ecom.bmwgroup.com/ecom32gahp/DE- ... ocess=uvse
http://ecom.bmwgroup.com/ecom32gahp/DE- ... ocess=uvse
- ares777
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E73 2008 3.5i , E39 2002 530d
Ico-Ruse написа:http://home.mobile.de/home/showDetails.html?id=30803023&__lp=1&scopeId=AV&sortOption.sortBy=makeModelDescriptionSortField&sortOption.sortOrder=ASCENDING&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&damageUnrepaired=ALSO_DAMAGE_UNREPAIRED&customerIdsAsString=477633&lang=de&pageNumber=1&partnerHead=true&showZip=false&showModels=false&hideVehicleType=false#
Какъв е точно Web-a на този БМВ център ? Предполагам има и други Автомобили , други марики (други центрове) ?
- Georgieff
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е91 325i N53
Как пък няма да се губя като спра до някое А6 с 200 коня под капака и един умрял кон между двата фара - тази решетка от Ифа защо мислиш така стърчи напред - ми защото няма място къде да сберат двигателя между предното окачване и предната броня бе.
Точно пък А6 да вземеш да ми сравняваш с Е39 само смях можеш да предизвикаш, още повече в този форум.
Айде със здраве.
Точно пък А6 да вземеш да ми сравняваш с Е39 само смях можеш да предизвикаш, още повече в този форум.
Айде със здраве.
- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
52 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4