525tds много пуши
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
32 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
НЕ помагате много на колегата, който ви попита нещо конкретно!
Отиваме към разваляне на темата или разчистване!!! От вас зависи!!!
Отиваме към разваляне на темата или разчистване!!! От вас зависи!!!
Днес уговорих продажбата на колата си, ТДС 97", бях изненадан от състоянието й, реланите километри са 223000, което ме шокира, защото си представях едни 400000, както и да е, важното е ,че купувачът е изкефен
по повод това ,което се получава с колегата, ами за тия километри колата има аксиален луфт в коляновия вал, помпата си е тръгнала до някъде, веригата е почти за смяна, скоростите преди 50 000 ги ремонтирах.Нищо по ходовата част,всичко си е на щампи 97" освен тампоните на задния мост.Та според мен,с оглед на написаното по-горе смея да твърдя, че на колегата колата ,или е карана с мазут, или е на поне 250К км.Това, което описва е чиста проба електроника на помпата в частта ,в която минава нафтата, или в най-добрия случай дебитомер, или пета дюза, много ме съмнява , за мен си е помпа.
П.С.-относно достоверността на пробега-има няколко модула, табло, ЕКУ DDE, ЕКУ автоматик, модул светлини(нещо доста странно)......Всичко можеш да "оправиш", но на тестера и канала всичко си лъсва, просто специално ТДС-са е доста предсказуема кола според ресурса на някои елементи и възли
ЕДИТ-проблемът с тресенето на място НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ от йегер клапата, това е абсурд... абе само през зимата ще е така , с лятната нафта няма да има проблем

П.С.-относно достоверността на пробега-има няколко модула, табло, ЕКУ DDE, ЕКУ автоматик, модул светлини(нещо доста странно)......Всичко можеш да "оправиш", но на тестера и канала всичко си лъсва, просто специално ТДС-са е доста предсказуема кола според ресурса на някои елементи и възли

ЕДИТ-проблемът с тресенето на място НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ от йегер клапата, това е абсурд... абе само през зимата ще е така , с лятната нафта няма да има проблем

32 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3