ЧИП на дизел 525 ,а Вие какво мислите ?

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 325 dizel

Re: ЧИП на дизел 525 ,а Вие какво мислите ?

Мнение от krasi2bmw » 02 Авг 2013, 23:17

Boyadjiev написа:Бягай в Пловдив на разходка и да ти я направят в Маднес. Освен ако не искаш някакви космически суми да оставиш във VR... :mhihi:

Цената която ми каза за мен беше 180 лв. понеже идвам от Шумен .................. и това ако е космическа цена :roll:

ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading

Мнение от In_Memoriam » 02 Авг 2013, 23:18

boksioraE39 написа:
Boyadjiev написа:Бягай в Пловдив на разходка и да ти я направят в Маднес. Освен ако не искаш някакви космически суми да оставиш във VR... :mhihi:

И какви са "космическите" суми ако може да обясниш?!?! :kuku:
Преди сигурно повече от година му писах на пича че искам ремап и т.н казах му че ще дойда от София с две коли и ми каза че ще направи топ цена за това че ще пътувам 620км...
Нещо темата започна да става като реклама... :nono:

Каква реклама ? Пита човека и му казваме къде е най-добре. Ако имаш желание ще ти пратя на ЛС какво се случва с VR Perfomance ;)
Изображение

кандидат дрифтър
Аватар
Кара: 535d M-sport
Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..

Мнение от boksioraE39 » 02 Авг 2013, 23:27

In_Memoriam написа:
boksioraE39 написа:

Преди сигурно повече от година му писах на пича че искам ремап и т.н казах му че ще дойда от София с две коли и ми каза че ще направи топ цена за това че ще пътувам 620км...

Каква реклама ? Пита човека и му казваме къде е най-добре. Ако имаш желание ще ти пратя на ЛС какво се случва с VR Perfomance ;)

Да прати ми.
За космическите цени исках да ми отговори... ;)
Изображение
https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Долното
Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.

Мнение от Elesar74 » 03 Авг 2013, 14:40

Не мога да повярвам, че това го е писал синеокия. Пич, ако си наистина ти, карай си колата и не се вкарвай в излишни филми. Няма две еднакви коли по белият свят, а от частни мнения не могат да се извеждат общо валидни принципи. Ако ти трябва по-мощна кола, смени или мотора или колата.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.

ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
Мечтае да кара: Да се разхожда пеша

Мнение от Vasko » 03 Авг 2013, 17:49

ръб написа:Това нЯщо ако е TDS в 5ца, най-много да взимаш 320ки след чип

И как навиваш 160 000км за 2 години ?!

Ако ползваш Е39ката за гонки :lol: и кафета, Е60тката за ходене до магазина ли остава :D просто ми е любопитно

Колега, само да уточня за протокола понеже ти е интересно как се въртят толкова км за 2 години . Ами аз на предишната е34-ка за 7 години навъртях 350 000 ей-така между другото .. А от година и нещо имам ужасно много работа ..На седмица ми се случва да навъртя по 1100 км ,а още повече сега е лято и се налага на две седмици да скачам до морето ,а на другата когато почивам отивам до София и връщам дъщеря ми в Асеновград и после в неделя пак обратно, че там ходи на детска градина .. А като имаш в предвид, че карам и едно рено канго на ГАЗ междудругото, с което разнасям стоката ....Така, че 4-5 000 км в момента за месец на мен си ми е нормално .Това и беше идеята да си взема по-нов автомобил, защото е34-ката наистина стана на ужасно много км вече - 550 000 км
А колкото до е39-ката , за месец вече съм на 5 000 км и след седмица съм пак на смяна на масло и така... За мен лятото е сезона - занимавам се с детски играчки , разнос и т.н. , а колкото до Е60-то ...да, искам да си взема една количка ей-така за да е имам както казваш ти за ходене по магазини и т.н., а не да я юркам по магистралите и само за няколко месеца целият ми капак отпред да се нацъфка от камъчета ...... Аз ако ти покажа в момента предният ми номер на е34-ката на какво е заприличал....:) те едни приятели даже се чудят как не са ме спряли от движение .. Е34-ката мина на боя вече от каското , но сега за месец гледам с тези юркания на дълго онзи ден като мих и е39-ката и вече виждам и по нейният капак резултата от бързото каране..... Ама ние да сме здрави ,а колите са за това - за да ни возят дупето и да ни служат, а не НИЕ НА ТЯХ !!! Тя моята вярна е34-ка отдавна си е изплатила службата и сега е оставих на баща ми да се пенсионира при него , сега и Е-39-ката ако изкара колкото е-34-ката ,ама бъдещето ще покаже .. Поздрави от мен !
Поздрави от мен .
Яжте, пийте и си носете новите дрехи и си карайте количките ,че животът е крaтък ..

ентусиаст
Аватар
Кара: Дизели

Мнение от VRPerformance » 08 Юли 2014, 18:11

In_Memoriam написа:
boksioraE39 написа:

колега обясни моля те какво се случва с ВР :?: защото недоволни клиенти не знам да имам,само недоволен бивш работник :idea:

ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading

Мнение от In_Memoriam » 09 Юли 2014, 16:10

Страни не мога да взимам, както и нямам желание да се вкарвам в някакви спорове. Само споделих някой друг линк и всеки да си прави преценката къде да отиде да му свършат работа :yes:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Дизели

Мнение от VRPerformance » 09 Юли 2014, 20:18

Ами дай сподели линка да видим къде са недоволните клиенти и защо да не си чипнат при мен,така като гледам по-горе пишат само доволни!
Това че съм изгонил работник и той ме плюе,няма нищо общо с клиентите и техните коли! Ако жена ти те зареже и ти ще почнеш да говориш каква е.......

Предишна

Назад към E39