Лампа ABS ASC
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
- kraininski
- ентусиаст
-
- Кара: 530d
Re: Лампа ABS ASC
колега отиди в дару - диагностиката е 45-50лв, ще ти кажат точно какъв е проблема 

"And You'll Always Be My Whore Cause You're The One That I Adore"
- Speed_Am_All
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 530i
Моята още днес си призна. Цял ден ме тормози. Явно при мен умря от веднъж:

пп химията която пръскат по пътищата явно ни разказва играта на датчиците
пп химията която пръскат по пътищата явно ни разказва играта на датчиците
колеги дайте решение за абс модула! Може ли да се ремонтира и ако всичко е наред с него, защо пак светят лампите?
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
Колко струва новия ?
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- Gari
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е60, 2006
- Мечтае да кара: Formula
- Детайли за колата: N52B25
bokibo написа:колеги дайте решение за абс модула! Може ли да се ремонтира и ако всичко е наред с него, защо пак светят лампите?
Диагностика направи ли колега, та се насочи директно към модула?
Ако си сигурен, че е той, тогава потърси една тема за ремонт на блока. Във Бургас ги ремонтираха и цената, преди време, беше около 300 - 350 лева. Втора ръка е около 600 лева.
При мен "майстор" ми каза, че не ми работи блока и го сменихме, а се оказа заден ляв датчик и сега си имам един резервен АБС блок...
Така че потърси проблема с диагностика и тогава сменяй модула.
deyan-enchev написа:Колко струва новия ?
Номенклатурен номер : 34516756341
Описание : HYDROAGGREGAT ASC
Ед.цена (с ДДС) : 3567.35 BGN
Няма наличност
Дару Кар АД си запазва право за промени в цените
Това не знам дали е истина...
Не искам много, искам всичко!
Е тука има също с година гаранция.
www.ebay.de/itm/ABS-ASC-Steuergerat-BMW ... 1e75bde0be.
www.ebay.de/itm/ABS-ASC-Steuergerat-BMW ... 1e75bde0be.
- milenskia525
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW e39
Щом и уредите ти на таблото се ебават,залагам на заден ляв датчик АБС 

- boris
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5
- TERLIKA
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е36 325tds,e39 520d,Alpina D10
- Мечтае да кара: Alpina D5
milenskia525 написа:Щом и уредите ти на таблото се ебават,залагам на заден ляв датчик АБС
щом са уредите значи е модула и на диагностика излиза заден датчик провери си серията на модула ако е 001 значи е свършил
1981 – Немското списание “ Auto, Motor und Sport” ораганизира заедно с Shell маратон, целящ изминаването на максимален брой километри с колкото се може по-малко гориво. 3-литровия автомобил все още не е актуалена тема, но БМВ 318i Alpina побеждава в своя клас с разход от 2,672 литра на 100 километра.
- petko.belakov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 525 tds
[Здравейте , и при мен се случи и километража отказа -свалих задния ляв датчик огледах го беше се причупил кабела на едно место вързах го отгоре изолирбанд и стана,всичко тръгна
- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
TERLIKA написа:milenskia525 написа:Щом и уредите ти на таблото се ебават,залагам на заден ляв датчик АБС
щом са уредите значи е модула и на диагностика излиза заден датчик провери си серията на модула ако е 001 значи е свършил
Уредите не работят и от развален датчик. Как пък го прати колегата директно на модул

- memfis90
- Потребител
-
- Кара: bmw523
- Мечтае да кара: bmw M5
колеги и при мен се получи същото с абс-а и асц-то . след няколко часа ровене и абс дачиците не открих никакъв проблем и реших да направя тест на компютъра и се изчистиха грешките и сега всичко е наред и нищо не ми свети не знам защо така се получи
- milenskia525
- кандидат ентусиаст
-
TERLIKA написа:milenskia525 написа:Щом и уредите ти на таблото се ебават,залагам на заден ляв датчик АБС
При мен беше датчик колега,светнаха ми лампите на таблото и километража не работеше,стрелката на горивото играеше и кво още...,след което отидох на диагностика,излезна ми заден ляв датчик,поръчах си го тук от форума от един колега,сложихме го и всичко си дойде на мястото

- milenskia525
- кандидат ентусиаст
-
Ivo_Borisov написа:TERLIKA написа:milenskia525 написа:Щом и уредите ти на таблото се ебават,залагам на заден ляв датчик АБС
Уредите не работят и от развален датчик. Как пък го прати колегата директно на модул
И аз тва се чудя....

- TERLIKA
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е36 325tds,e39 520d,Alpina D10
- Мечтае да кара: Alpina D5
общо взето при въпросните симптоми е едно от двете ставаше въпрос че на диагностика не показва дали е модула или датчик винаги показва датчик при мене е от модула вече над половин година сам без модул 

1981 – Немското списание “ Auto, Motor und Sport” ораганизира заедно с Shell маратон, целящ изминаването на максимален брой километри с колкото се може по-малко гориво. 3-литровия автомобил все още не е актуалена тема, но БМВ 318i Alpina побеждава в своя клас с разход от 2,672 литра на 100 километра.