Впечатления от 525 TDS ?
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
54 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Терзийски
-
поклонник на E36
-
- Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:
- Кара: Mercedes, BMW, Subaro
Терзийски написа:Казаха ми за някаква джаджа дето се навива на мястото на капачката за охладителната течност и с нея гледат главата дали е наред .... може и аз да не съм разбрал ... и все пак трябва ли да се запише час .... и къде е по добре ... в кой от двата сервиза![]()
![]()
![]()

- bate borko
- кандидат ентусиаст
-
за такваз работа не съм чувал
според мен няма логика,единствено могат да видят качествата на антифриза оттам(евентуално де)
според мен няма логика,единствено могат да видят качествата на антифриза оттам(евентуално де)
- Терзийски
-
поклонник на E36
-
- Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:
Сега излиза една нова оферта 525 D, 163 к.с., 10000 евро ... само незнам това плаща ли му се акциз или не.... 

- bate borko
- кандидат ентусиаст
-
и за мен цената е малко нисичка освен ако не е цена в германия-за там е нормална
няма акциз-ддсто му е 3300лв
няма акциз-ддсто му е 3300лв
- Терзийски
-
поклонник на E36
-
- bate borko
- кандидат ентусиаст
-
не знам какво да ти кажа с тези италиански коли-ако ти е добър приятел и му имаш доверие може
по принцип и от германия можеж да вземеш на тази цена,може би с по малко екстри,но поне ще е кола
по принцип и от германия можеж да вземеш на тази цена,може би с по малко екстри,но поне ще е кола

- Maverik
- младши ентусиаст
-
- Кара: нахилен
- Мечтае да кара: Е30 кабрио
- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
Мит. калкулатор в мобиле-то ГРЕШИ точно с една к.с.!Maverik написа:С митническия калколатор в мобилето излиза че се плаща и акциз

ТОЧНО ТАКА!
Пробвай го с 162 к.с. и ще видиш каква е истината.
Аз препоръчвам мит.калкулатор от сайта на Митницата. Той е доста по-точен.

Последна промяна ICE на 28 Апр 2006, 0:45, променена общо 1 път
- carmanf1
- младши ентусиаст
-
Терзийски написа:Терзийски написа:Казаха ми за някаква джаджа дето се навива на мястото на капачката за охладителната течност и с нея гледат главата дали е наред .... може и аз да не съм разбрал ... и все пак трябва ли да се запише час .... и къде е по добре ... в кой от двата сервиза![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
По този начин проверяват дали има газове в охладителната система!
Респективно дали "надува" в охладителната система.
Ако има газове в охл.с-ма,

Силно препоръчително е да се направи този тест.
ICE написа:Мит. калкулатор в мобиле-то ГРЕШИ точно с една к.с.!Maverik написа:С митническия калколатор в мобилето излиза че се плаща и акциз![]()
ТОЧНО ТАКА!
Пробвай го с 162 к.с. и ще видиш каква е истината.
Аз препоръчвам мит.калкулатор от сайта на Митницата. Той е доста по-точен.
Сметни го по SAE, не по DIN, явно на митниците позлват първия стандарт.
'02 BMW 525d
- Терзийски
-
поклонник на E36
-
Така днес гледах въпросното БМВ и работата е следната .....
525 ТДС, 1997-10месец, ксенон, парктроник, автоматик, климатроник, ел. стъкла, огледала, сензорите който са за дъжд горе на стъклото /незнам как се казват/ блокаж, черен металик с 5 лети оргинални джанти... гумите са добри и т.н. седан.....
Освен това което писъх по гоге в постовете си НОВОТО е:
печка /с дистанционно/, погряване на седалките , електрическа щора, някакви сензори в огледалата, ел. седалки и облегалки, волана е мулти, чейнджар оргинален в багажника ми май е това ....а няма борд компютър или поне аз не видях там при километража няма такава екстра и на ключа за мигачите няма коче
А и другото самия панел който е на касетофона е екранчето на което се изписват станциите е по голямо от обикновеното което съм виждал аз..... по широко е ...... по старо ли е или по ново това панелче
... колата е от Австрия цената е 15500 твърдо ....
Дайте съвет заслужава ли си ....
. едно ме разколебава, че е малко стара година и че няма шибидах 
525 ТДС, 1997-10месец, ксенон, парктроник, автоматик, климатроник, ел. стъкла, огледала, сензорите който са за дъжд горе на стъклото /незнам как се казват/ блокаж, черен металик с 5 лети оргинални джанти... гумите са добри и т.н. седан.....
Освен това което писъх по гоге в постовете си НОВОТО е:
печка /с дистанционно/, погряване на седалките , електрическа щора, някакви сензори в огледалата, ел. седалки и облегалки, волана е мулти, чейнджар оргинален в багажника ми май е това ....а няма борд компютър или поне аз не видях там при километража няма такава екстра и на ключа за мигачите няма коче
А и другото самия панел който е на касетофона е екранчето на което се изписват станциите е по голямо от обикновеното което съм виждал аз..... по широко е ...... по старо ли е или по ново това панелче

Дайте съвет заслужава ли си ....

Последна промяна Терзийски на 29 Апр 2006, 2:06, променена общо 1 път
- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
- Кара: F40
Терзийски написа:някакви сензори в огледалата, ел. седалки и облегалки, волана е мулти, чейнджар оргинален в багажника ми май е това ....а няма борд компютър или поне аз не видях там при километража няма такава екстра и на ключа за мигачите няма коче
Не може да няма борд комп. с тия екстри

Терзийски написа:А и другото самия панел който е на касетофона е екранчето на което се изписват станциите е по голямо от обикновеното което съм виждал аз..... по широко е ...... по старо ли е или по ново това панелче![]()
![]()
![]()
... колата е от Австрия цената е 15500 твърдо ....
![]()
![]()
Дайте съвет заслужава ли си ..... едно ме разколебава, че е малко стара година и че няма шибидах
то е големия борд. комп. което говори, че имаш борд. комп.!
Виж сега мнението на един който е гледал доста е39: за 15500 EUR е скъпа колата за тази година, но за 15500 ЛВ. е ефтина! Това с мито или без мито е не разбрах ... но ти си знаеш
54 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4