Впечатления от 525 TDS ?

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

поклонник на E36
поклонник на E36
Аватар
Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:
Кара: Mercedes, BMW, Subaro

Мнение от Терзийски » 26 Апр 2006, 0:36

Терзийски написа:Казаха ми за някаква джаджа дето се навива на мястото на капачката за охладителната течност и с нея гледат главата дали е наред .... може и аз да не съм разбрал ... и все пак трябва ли да се запише час .... и къде е по добре ... в кой от двата сервиза :?: :roll: :?: :roll:

:?: :?: :?: :?: :?:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от bate borko » 26 Апр 2006, 0:39

за такваз работа не съм чувал
според мен няма логика,единствено могат да видят качествата на антифриза оттам(евентуално де)

поклонник на E36
поклонник на E36
Аватар
Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:

Мнение от Терзийски » 26 Апр 2006, 10:52

Сега излиза една нова оферта 525 D, 163 к.с., 10000 евро ... само незнам това плаща ли му се акциз или не.... :?:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Hex » 26 Апр 2006, 11:52

Терзийски написа:Сега излиза една нова оферта 525 D, 163 к.с., 10000 евро ... само незнам това плаща ли му се акциз или не.... :?:

Не, но за тази цена може да не е нещо наред.
'02 BMW 525d

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от bate borko » 26 Апр 2006, 12:15

и за мен цената е малко нисичка освен ако не е цена в германия-за там е нормална
няма акциз-ддсто му е 3300лв

поклонник на E36
поклонник на E36
Аватар

Мнение от Терзийски » 26 Апр 2006, 12:17

Това е инфо от един френд дето е в Италия.... тои я е гледал и само това ми каза

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от bate borko » 26 Апр 2006, 12:28

не знам какво да ти кажа с тези италиански коли-ако ти е добър приятел и му имаш доверие може
по принцип и от германия можеж да вземеш на тази цена,може би с по малко екстри,но поне ще е кола :D

младши ентусиаст
Аватар
Кара: нахилен
Мечтае да кара: Е30 кабрио

Мнение от Maverik » 26 Апр 2006, 20:27

С митническия калколатор в мобилето излиза че се плаща и акциз :dunno:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от bate borko » 26 Апр 2006, 20:50

знам че го дава с акциз,но няма-довери ми се,скоро продадох такова
3300 му е ддс-то

Ледения
Аватар
Кара: Е60 535d
Мечтае да кара: из Las Vegas!

Мнение от ICE » 27 Апр 2006, 0:07

Maverik написа:С митническия калколатор в мобилето излиза че се плаща и акциз :dunno:
Мит. калкулатор в мобиле-то ГРЕШИ точно с една к.с.! :shock:
ТОЧНО ТАКА!

Пробвай го с 162 к.с. и ще видиш каква е истината.
Аз препоръчвам мит.калкулатор от сайта на Митницата. Той е доста по-точен. 8)
Последна промяна ICE на 28 Апр 2006, 0:45, променена общо 1 път

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от carmanf1 » 27 Апр 2006, 15:48

Терзийски написа:
Терзийски написа:Казаха ми за някаква джаджа дето се навива на мястото на капачката за охладителната течност и с нея гледат главата дали е наред .... може и аз да не съм разбрал ... и все пак трябва ли да се запише час .... и къде е по добре ... в кой от двата сервиза :?: :roll: :?: :roll:

:?: :?: :?: :?: :?:

По този начин проверяват дали има газове в охладителната система!
Респективно дали "надува" в охладителната система.
Ако има газове в охл.с-ма, :arrow: значи "надува" .А това се получава от пукната/крива тиква и/или изпуснала гарнитура на тиквата!
Силно препоръчително е да се направи този тест.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Hex » 27 Апр 2006, 23:37

ICE написа:
Maverik написа:С митническия калколатор в мобилето излиза че се плаща и акциз :dunno:
Мит. калкулатор в мобиле-то ГРЕШИ точно с една к.с.! :shock:
ТОЧНО ТАКА!

Пробвай го с 162 к.с. и ще видиш каква е истината.
Аз препоръчвам мит.калкулатор от сайта на Митницата. Той е доста по-точен. 8)

Сметни го по SAE, не по DIN, явно на митниците позлват първия стандарт.
'02 BMW 525d

поклонник на E36
поклонник на E36
Аватар

Мнение от Терзийски » 28 Апр 2006, 22:24

Така днес гледах въпросното БМВ и работата е следната .....

525 ТДС, 1997-10месец, ксенон, парктроник, автоматик, климатроник, ел. стъкла, огледала, сензорите който са за дъжд горе на стъклото /незнам как се казват/ блокаж, черен металик с 5 лети оргинални джанти... гумите са добри и т.н. седан.....

Освен това което писъх по гоге в постовете си НОВОТО е:
печка /с дистанционно/, погряване на седалките , електрическа щора, някакви сензори в огледалата, ел. седалки и облегалки, волана е мулти, чейнджар оргинален в багажника ми май е това ....а няма борд компютър или поне аз не видях там при километража няма такава екстра и на ключа за мигачите няма коче

А и другото самия панел който е на касетофона е екранчето на което се изписват станциите е по голямо от обикновеното което съм виждал аз..... по широко е ...... по старо ли е или по ново това панелче :?: :?: :?: :?: ... колата е от Австрия цената е 15500 твърдо .... :roll: :roll:

Дайте съвет заслужава ли си .... :roll: . едно ме разколебава, че е малко стара година и че няма шибидах :roll:
Последна промяна Терзийски на 29 Апр 2006, 2:06, променена общо 1 път

старши ентусиаст
Аватар
Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31

Мнение от Bavarishe » 29 Апр 2006, 0:02

с тия екстри на тия пари е чук,а и не е италиянка :roll: Според мен е добра оферта ;)
ТДС - Турбо Див Селянин

Weißwurst-Fresser
Аватар
Кара: F40

Мнение от CheGevara » 29 Апр 2006, 7:59

Терзийски написа:някакви сензори в огледалата, ел. седалки и облегалки, волана е мулти, чейнджар оргинален в багажника ми май е това ....а няма борд компютър или поне аз не видях там при километража няма такава екстра и на ключа за мигачите няма коче

Не може да няма борд комп. с тия екстри :roll: някакъв абсурд ще бъде ако е така. Сензорите в огледалата са за автоматично затъмняване при заслепяване отзад.
Терзийски написа:А и другото самия панел който е на касетофона е екранчето на което се изписват станциите е по голямо от обикновеното което съм виждал аз..... по широко е ...... по старо ли е или по ново това панелче :?: :?: :?: :?: ... колата е от Австрия цената е 15500 твърдо .... :roll: :roll:

Дайте съвет заслужава ли си .... :roll: . едно ме разколебава, че е малко стара година и че няма шибидах :roll:

то е големия борд. комп. което говори, че имаш борд. комп.!

Виж сега мнението на един който е гледал доста е39: за 15500 EUR е скъпа колата за тази година, но за 15500 ЛВ. е ефтина! Това с мито или без мито е не разбрах ... но ти си знаеш

ПредишнаСледваща

Назад към E39