Дрънчене от към задните колела
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
34 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
Re: Дрънчене от към задните колела
Аз имах ядове с ламарините и по-конкретно с долния болт, който е еврейска звезта T20 и зегер шайба. Това чудо се хваща за част от окачването и много лесно се прецаква шайбата и има луфт. Аз като сменях накладките свалих дисковете и замених въпросните болтове с 6ци с глава 10 и всичко заспа.
Аз знаех, от доста време, че ми дрънчат, тъй като през джантите имам мегдан да пипна ламарината, така че съветвам всеки, който се чуди от къде му дрънка и може да бръкне през джантата да хване долната част на ламарината и да раздруса, ако не са сменени тези болтове на 100% ще има луфт и дрънчи точно на тънък метал.
Аз знаех, от доста време, че ми дрънчат, тъй като през джантите имам мегдан да пипна ламарината, така че съветвам всеки, който се чуди от къде му дрънка и може да бръкне през джантата да хване долната част на ламарината и да раздруса, ако не са сменени тези болтове на 100% ще има луфт и дрънчи точно на тънък метал.
- Triforce
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 530XD, 2015
- Детайли за колата: 530XD, 2015
Не е от металните протектори, които са зад спирачният диск. Много хора са имали този проблем, но явно при мен не е такъв. Току що звънях на майстора, каза че е разглобил всичко и сега ще маха кората под двигателя да търси там проблема, понеже явно не е в колелото. Ей, почва да ми писва...
Други идеи?
Този проблем е по-скоро за предните колела, задните са по друг начин захванати и там много трудно се прецаква 

- Triforce
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 530XD, 2015
- Детайли за колата: 530XD, 2015
Вчера като паркирвах зад на баща ми колата, и с отворен прозорец натисках рязко спирачката и отпусках. Чу се почти същият звук. Но ми гледаха накладките и казаха, че всичко е наред. Гламава работа! Това може да е нещо за 5 лева и да ти скъса нервите!!!
34 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3