проблем с радиото и с някои от лампите по таблото!!!

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

Аватар
Кара: CLS350 и Е39

Re: проблем с радиото и с някои от лампите по таблото!!!

Мнение от ivoo » 23 Фев 2012, 19:15

kostadinn написа:
malkiq831 написа:Да откачих го и така си го карам откачено и пак никаква промяна. :banghead: :banghead: :banghead:

колега оправи ли музиката,ако да кажи как ??защото ще полудея вече

Ами ти явно си полудял , щом пишеш по 2 еднакви поста един след друг :mhihi: Поне обясни в какво се състои твоят проблем
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: 525tds

Мнение от kostadinn » 24 Фев 2012, 12:58

ivoo написа:
kostadinn написа:
malkiq831 написа:Да откачих го и така си го карам откачено и пак никаква промяна. :banghead: :banghead: :banghead:

колега оправи ли музиката,ако да кажи как ??защото ще полудея вече

Ами ти явно си полудял , щом пишеш по 2 еднакви поста един след друг :mhihi: Поне обясни в какво се състои твоят проблем

Значи моия проблем е сащия като твоя.абсолутно същия :banghead: :dunno:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: X5

Мнение от lariii » 24 Фев 2012, 13:52

Колеги, аз имах подобен проблем, как го реших. С колегата "Dimitroff" закачихме колата на диагностика е38 тдс не само не светеха мигачите индикацията за халогени ми не ми показваше подгрева, врати и почти всичко което трябва да следи колата не работеше. Установихме че GM модула не е от тази кола една от цифрите се разминаваше (явно е бил сменяван някога) при изваждане на този модул колата се отключи багажника се отвори и загуби паметта на ключа. Намерих въпросния модул купих го за 50 лв. смених го.Колегата Dimitroff го нямаше чаках го няколко дни след като се върна обучи модула или там каквото е направил и всичко си дойде на място.Дано да съм помогнал.
-------------------------------------
Ако замълчиш ще постигнеш две неща:
1. Можеш да научиш много.2. Никой няма да разбере колко си тъп.

Потребител
Аватар
Кара: 525tds

Мнение от kostadinn » 24 Фев 2012, 16:15

lariii написа:Колеги, аз имах подобен проблем, как го реших. С колегата "Dimitroff" закачихме колата на диагностика е38 тдс не само не светеха мигачите индикацията за халогени ми не ми показваше подгрева, врати и почти всичко което трябва да следи колата не работеше. Установихме че GM модула не е от тази кола една от цифрите се разминаваше (явно е бил сменяван някога) при изваждане на този модул колата се отключи багажника се отвори и загуби паметта на ключа. Намерих въпросния модул купих го за 50 лв. смених го.Колегата Dimitroff го нямаше чаках го няколко дни след като се върна обучи модула или там каквото е направил и всичко си дойде на място.Дано да съм помогнал.

мерси ще пробвам и това.А какво в ГМ модула ?

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: X5

Мнение от lariii » 24 Фев 2012, 18:26

Този под жабката на 7цата на 5ца не знам къде точно се намира.Но той е пряко свързан с LCM модула да знаеш и не всеки може да го обучи а и не всеки пасва на колата точно определен и не пробвай сам. :mhihi:
-------------------------------------
Ако замълчиш ще постигнеш две неща:
1. Можеш да научиш много.2. Никой няма да разбере колко си тъп.

Потребител
Аватар
Кара: Е61

Мнение от malkiq831 » 15 Мар 2012, 21:41

Колеги при мен проблема вече е решен и немога да и се нарадвам :lalala: :lalala: :lalala: При мен се оказа лентовия кабел на волана.Година и половина мълчание в колата и незнам вече колко сервиза смених и никои нищо не успя да каже и накрая в последния сервиз след две седмици ровене по колата установиха от каде идва проблема и вече го няма.Колеги пробваите и вие!!!Ако проблема при вас наистина е от там само при откачането му и давайки на контакт и всичко си идва както трябва да е.Надявам се да помогна поне на някой от вас защото не е работа да си караме колите без музичка :yes: :yes: :yes:

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Сувалка

Мнение от Бай Митьо » 16 Мар 2012, 11:51

При мен се оказа от CD-то. Сега вече има и CD и светлини. Както писах по-горе като го махнах, проработи. Сега пак си сложих CD и всичко си работи.
Не е важно да блъскаш във фитнеса, важно е как и с какво!

Потребител
Аватар

Мнение от azi8246 » 04 Юни 2013, 19:40

Аз имах подобен проблем който се състоеше в следното:
Няма индикация на таблото за мигачи , фарове / къси- дълги/ а в същото време си работят, но без характерното цъкане / за мигачите и аварийните/ . Само аварийните копчето светеше- мигаше- де , също и за отворена врата. При мен проблема се реши елементарно . Просто откачих минуса на акумулатора за 30.ина сек и всичко проработи
Последна промяна azi8246 на 07 Юни 2013, 20:35, променена общо 1 път

Предишна

Назад към E39