Как да си сложим speedcams в навигационната карта.
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
Re: Как да си сложим speedcams в навигационната карта.
АЗ пък стигнах до извода че и при мене сменя езика, но на монитора, а на бордовия компютър. Като изключа сигнализацията за камери и започва да ми изписва че нямам течност за чистачки на Немски
А като избера празното квадратче ми излита надписите на езиците
А и има ли вариант това синьото да се смени с кафяво, че не ми се върза с интериора

А и има ли вариант това синьото да се смени с кафяво, че не ми се върза с интериора

Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
- ivo1bg
- FC BAYERN
-
- Кара: 17' 540 I
- Мечтае да кара: Безаварийно
По принцип можеш да смениш всички цветове като отвориш файла navboot , който се намира в \V_2\RR\0101\BMWC01S\app_sw във V32. Но трябва да се внимава какво променяш, защото може да се получат доста странни резултати
.

Ето от тук можеш да сменяш цветовете

Ето от тук можеш да сменяш цветовете

- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Еееех Пресли, Пресли и модератор стана, ама четеш отгоре отгоре, откъде видя или пък позна свише, че съм с МК3? Нейсе, след като половината кола беша пак разколачена за смяна на инсталацията с такава за DSP, сичко си дойде на мястото, каката проговори без бой, ама и песен ако пееше, щеше да е по-добре, хубав гласец има 

Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
- ivo1bg
- FC BAYERN
-
В най-скоро време каката ще е от България и ще ни говори на български
. Ама ми трябва още време та да намеря някой хубав глас, че това, с което разполагам в момента е един симулатор и гласа и е много роботизиран, а на "с" и "ш" направо падам от звуците, които как издава. Търся хубав български женски глас, ако някой се сеща за нещо, нека сподели.

за кака не знам, но за мъжки глас Любо Дилов или Тити Папазов са перфектни 

- ivo1bg
- FC BAYERN
-

Папазов мога да го уредя без пари 

Когато полужението стане напечено,
оцелявят само печените.
оцелявят само печените.
- pro_01
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: трезвен
- Мечтае да кара: Dramiel
Странна работа, свалих всички камери във всички възможни формати (от този сайт) и пойзъна не ще да ги импортне и това си е. На всеки файл ми дава 0, хванах се за главата вече какво да направя. На iGo-то си работят като пушка в текстов формат, не знам какъв му е проблема
Някой колега може ли да даде линк към актуален работещ файл за импорт?

Улици LIVE - Пътната обстановка на живо
- ivo1bg
- FC BAYERN
-
POIsON-а бачка най-добре с файлове за ТомТом - .asc. Но първо виж в настройките на самия ти компютър дали ти е зададена точка за десетичен знак или е запетая. Трябва да е точка
!!!

- pro_01
- кандидат ентусиаст
-
ivo1bg написа:POIsON-а бачка най-добре с файлове за ТомТом - .asc. Но първо виж в настройките на самия ти компютър дали ти е зададена точка за десетичен знак или е запетая. Трябва да е точка!!!
Евалата!

Ще си редактирам поста, че да не пиша нов като лудите: не откривам този navboot файл в HIGH 2011 навиацията? Изобщо фолдър структурата е друга? За гласовите команди пак ли в него се бута?
- ivo1bg
- FC BAYERN
-
navboot файла е в софтуера на компютъра. Ти до сега работи върху картата. Тези две неща са различни
. В началото на първия пост съм дал линк към софта. В него (софта) можеш да намериш navboot файла:
......\V_2\RR\0101\BMWC01S\app_sw.
В този файл ще откриеш икони, картинки, бутскрийна, стринговете за менютата, както и ASCI таблицата, която ще трябва да промениш зада имаш кирилица на монитора. Самите гласови файлове са на друго място, в \V_2\RR\Voices
. Ако искаш да ги промениш и да направиш български език например, ще трябва да отвориш някой от файловете и да му подмениш всичките 8-900 фрази с български такива така, че после да могат да образуват изречения
.

......\V_2\RR\0101\BMWC01S\app_sw.
В този файл ще откриеш икони, картинки, бутскрийна, стринговете за менютата, както и ASCI таблицата, която ще трябва да промениш зада имаш кирилица на монитора. Самите гласови файлове са на друго място, в \V_2\RR\Voices

- pro_01
- кандидат ентусиаст
-
Язък за патроните. МК4 очевидно не чете двуслойни дувдета.
- ivo1bg
- FC BAYERN
-
А-а-а, недей с лошо
. Първо, МК4, ъпдейтнато с последна версия на софтуера, чете двуслойни ДВД-та като абитуриентка любовно писмо
. Една малка тънкост е, че наистина не всички МК4-ки приемат двуслойните ДВД-та. За това се прилага един много "сложен" способ за редуциране на големината, наречен изтриване на ненужните езици. Като отвориш имиджа на двуслойното ДВД, отиди в папка TPD и вътре ще намериш папки за ПОИ-тата на различните езици: Eng, Ger, Fra, It, Esp, Ned като може и да не съм много точен, че нямам диск при мен в момента. Това са Points Of Interest, които са еднакви във всеки фолдър, но са описани на различни езици. Ако ти ползваш английския език на компа, то тогава изтриваш всички останали езици от имиджа и след това цялата карта се събира на еднослойно ДВД, само дето има ПОИ-та само на английски
. Ако ползваш френския или немския, принципа е същия. Успех и ако имаш още терзания, свиркай
.

- pro_01
- кандидат ентусиаст
-
С 10.00 съм. Качих ъпдейта за всеки случай пак, амааа се чуват едни звуци отзад, все едно бахти запека го гони
Сега ще видя редукцията какви ще ги свърши.
2 часа по-късно редуцираната 2011 работи, но дори с V32 ъпдейта DL дискове не се четат и това е

2 часа по-късно редуцираната 2011 работи, но дори с V32 ъпдейта DL дискове не се четат и това е

- ivo1bg
- FC BAYERN
-
Това означава, че имаш от тези навигации, които не могат да четат двуслойни ДВД-та
. Пак казвам, че нямаш никакъв проблем с това, защото половината свят е като теб и кара само с един език
.