E39 парно
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
33 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- mfandakov
- младши ентусиаст
-
Re: E39 парно
Конденза от климата излиза чрез два отвора които се намират над скоростната кутия един отвор от страна на водача и един от страна на пасажера.Климатика няма опция изсушаване на въздуха,това,, А,, дето е на управлението на климата е за управлението на клапите от които влиза въздух в купето през поленовите филтри.При теб може да влиза вода от разтопения сняг в кората под водача и при спиране тази вода да се оттича .
В града човек експлоатира човека,а в селото е точно обратното!
- ivaylo_shack
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 520i E39
Благодаря за отговора, знам ги къде са тръбите за оттичане на конденза от климатика също знам и какви са функциите на климатроника, в смисъл знам за бутоните! Но това което изтича при мен трябва да е някакъв конденз или нещо подобно!!! Изтича след гасене на двигателя, а докато работи леко капе отдолу! Пак казвам че не ми се губи течност от никъде и тече само ако съм сложил да върти въздуха през вариант (А) т.е. и през филтрите. Не съм сигурен но май сутринта въртеше вуздуха в купето. Няма как да е сняг, тъй като не е валяло и беше сухо, освен това съм карал колата вчера. Сутринта беше -3 или -4 и изтече сякъш е спукано нещо по охладителната система. Но не е от нея антифриза ми е червен а това си беше вода на "близане"! Ако и на някой друг му се е случвало моля да сподели за щото почнах да се шашкам
Благодаря!

- ico83
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 330i
извинявам се че ползвам чужда тема но да не отварям нова
парното ми духа топло от лявата страна и студено от дясно това когато е в движение
намаля ли оборотите или спра колата почва да духа хладно и от ляво
какво може да е дали и клапаните и помпичката на парното
колата е е39 2.0 96г
парното ми духа топло от лявата страна и студено от дясно това когато е в движение
намаля ли оборотите или спра колата почва да духа хладно и от ляво
какво може да е дали и клапаните и помпичката на парното
колата е е39 2.0 96г
33 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3