NavCoder, вече и на Български.
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
© написа:тези дневни светлини (на дългите) тръгват ли при Е46?до сега не съм виждал такова нещо
Принципно, трябва да тръгнат:

Днес обаче пробвахме на един колега с LCM-A и не стана пускането на дневните светлини

За USB интерфейс знам само за този на Resler http://www.reslers.de/IBUS/index.html и струва 45 Евро с доставка до БГ.
А за тези, които имат нужда от RS232 интерфейс като този:

Цената е 20лв и се прави от колегата @Dien .Качеството е един път, а размера има значение

- MarioIvanov
- Потребител
-
- Кара: BMW 520i '98
Тази програмка ще може ли да направи описоното от вас за Е39 '99, което е без навигация (имам CD ченджър)?
И втори въпрос - Как може да се сдобия с програмата? Изтеглих я от посоченият линк, но не тръгва ... липсвали някакви *.ocx файлове.
Ако някой (на когото не му трябва вече) я предлага заедно с кабелчето, нека драсне едно ЛС.
И втори въпрос - Как може да се сдобия с програмата? Изтеглих я от посоченият линк, но не тръгва ... липсвали някакви *.ocx файлове.
Ако някой (на когото не му трябва вече) я предлага заедно с кабелчето, нека драсне едно ЛС.
- Ilko Ivanov
- некъв ентусиаст
-
- Кара: F02 750iL
MarioIvanov написа:Тази програмка ще може ли да направи описоното от вас за Е39 '99, което е без навигация (имам CD ченджър)?
Да колега ще направи описаното,не ти тръгва защото тази програмка се плаща

- mad_presley
- старши ентусиаст
-
MarioIvanov написа:Тази програмка ще може ли да направи описоното от вас за Е39 '99, което е без навигация (имам CD ченджър)?
Всичко ще тръгне.
1. За .OCX файловете има описано стъпка по стъпка в read me файла.
2. Няма как някой да ти даде програмата, защото работи само на един компютър.
3. Интерфейса може да ти го направи колегата @Dien срещу 20лв.
- PIPERKOV
- ентусиаст
-
- Кара: BMW e60 530i SMG
защо немога да регистрирам този фаил MSINET.OCX и ми дава RunTime EROR,Другите се регистрираха успе6но
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
PIPERKOV написа:защо немога да регистрирам този фаил MSINET.OCX и ми дава RunTime EROR,Другите се регистрираха успе6но
Изтегли си този архив http://www.megaupload.com/?d=RON5SCJ6 , в него има msinet.ocx файла и един инсталационен.Инсталирай го така:

- PIPERKOV
- ентусиаст
-
- Кара: BMW e60 530i SMG
Благодаря дове4ера 6те го пробвам като се прибера:) и другото което трябва задължително да направя е да си платя за програмата,правилно ли съм разбрал вси4ко?
А какво е положението ако примерно ми се скапе системата и да трябва да си форматирам харда,пак ли 6те трябва да си купувам регистрационен ключ или няма да има проблем ако компютъра е същия(сигурно заклю4ва по някакви параметри на сами компютър като сериен номер на процесор или не6то такова)
А какво е положението ако примерно ми се скапе системата и да трябва да си форматирам харда,пак ли 6те трябва да си купувам регистрационен ключ или няма да има проблем ако компютъра е същия(сигурно заклю4ва по някакви параметри на сами компютър като сериен номер на процесор или не6то такова)
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
fast написа:Защо ми дава Runtime error 13 , първоначално тръгна и след два дена се скапа ?
1.Влез в Start->Control Panel->Regional and Language Options.Oт първото меню Regional Options избери да е на English от Advanced ибери пак да е на English и OK (може да те накара да рестартираш РС-то)
2.Деинсталирай програмата и влез в регистрите Start->Run-> пишеш regedit и ОК. В отворилия се прозорец влизаш в HKEY_USERS\<твоето ID>\Software\VB and VBA Program Settings\NavCoder и изтрий цялата папка VB and VBA Program Settings.
3.Стартирай програмата и ако не ти вади тази грешка повече, си върни регионалните настройки на Български.Ако продължава да ти вади тази грешка, пак влизаш в регистрите и пак изтриваш VB and VBA Program Settings, след това изтегляш програмата на ново и инсталираш.
Пиши дали се е получило така както ти гхо описах.
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- MarioIvanov
- Потребител
-
- Кара: BMW 520i '98
Интересува ме освен при CD-changer-a, къде другаде може да се прихване i-bus най лесно (колата е без CD-changer).
Има ли я някъде при OBD конекторите (16 или 20 пинови) ?
Различни ли са K или L линиите от i-bus (тази L линия така и не разбрах за какво е) ?
Има ли я някъде при OBD конекторите (16 или 20 пинови) ?
Различни ли са K или L линиите от i-bus (тази L линия така и не разбрах за какво е) ?
- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
различни са К и Л линиите, И-Бус може да потърсиш там където попринцип трябва да се чейнджъра, има една голяма бяла букса, търсиш бяло-жълто със сива ивица и си готов. И-бус също можеш да потърсиш и точно зад(и малко под) левия стоп - има едно снопче кабели дето минава от там.
- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
Мерси много на колегата mad_presley за темата и програмата
Колега наистина си голям ЕНТУСИАСТ
Изтеглих си програмата,платих я и вече само чакам интерфейса и съм готов.Поздрави колега ! 

Колега наистина си голям ЕНТУСИАСТ