Странно поведение на пръскалки на предното стъкло - РЕШЕН
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
33 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- buller
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E39, 520i 1997
- Мечтае да кара: Mercedes CLS 63 AMG
Re: Странно поведение на помпа/пръскалки на предното стъкло...
Мерси за отговора.
В момента търся нещо като ел. схема на модула. Омръзна ми да се учат на колата
3 пъти майстори се опитаха да оправят проблема - 3 пъти нещо спираше да работи - радио, грешка в пасажерския еърбег, а сега -40 градуса показание на таблото...
В момента търся нещо като ел. схема на модула. Омръзна ми да се учат на колата

3 пъти майстори се опитаха да оправят проблема - 3 пъти нещо спираше да работи - радио, грешка в пасажерския еърбег, а сега -40 градуса показание на таблото...
- buller
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E39, 520i 1997
- Мечтае да кара: Mercedes CLS 63 AMG
Re: Странно поведение на помпа/пръскалки на предното стъкло...
Драмата с неработещите пръскалки завърши успешно
Проблемът се оказа в модула, който отговаря за основните функции на автомобила като централно, чистачки и т.н. (мисля че се води GM III). След вещата намеса на небезизвестния във форума Станимир (поправя LCM) съм с работещи пръскалки и изолиран датчик на пасажерската седалка
Проблемът с пръскалките бе на софтуерно равнище, но с хардуерно решение - срязване на един "излишен" кабел, след щателно оглеждане както на самата платка, така и на схемата с функцийте на всеки един от кабелите
Искам да посъветвам колегите, които имат подобни мистериозни проблеми - търсете човек, който е наясно какво прави! От опитите, които проведоха знайни и незнайни майстори ми бяха отворени още 3 проблема - вече излекувани!

Проблемът се оказа в модула, който отговаря за основните функции на автомобила като централно, чистачки и т.н. (мисля че се води GM III). След вещата намеса на небезизвестния във форума Станимир (поправя LCM) съм с работещи пръскалки и изолиран датчик на пасажерската седалка

Искам да посъветвам колегите, които имат подобни мистериозни проблеми - търсете човек, който е наясно какво прави! От опитите, които проведоха знайни и незнайни майстори ми бяха отворени още 3 проблема - вече излекувани!
- **Novobraneca
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 525 tds ЧЕРНАТА ПИЧЕЛОВКА
- Детайли за колата: С чио чипс :D
Re: Странно поведение на пръскалки на предното стъкло - РЕШЕН
Браво колега

ШЕСТАКА СИ Е ШЕСТАК
[OO==[|][|]==OO] 
Продавам E39 523I на части viewtopic.php?f=15&t=206351&p=2266070#p2266070

Продавам E39 523I на части viewtopic.php?f=15&t=206351&p=2266070#p2266070
33 мнения