Изкарване на 3.5мм аудио жак?

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Каквото запали

Re: Изкарване на 3.5мм аудио жак?

Мнение от NAPSTERS » 07 Фев 2012, 23:55

tazzboy написа:
tazzboy написа:здравеите, искам да попитам дали нqкои е изкарал джак 3.5мм на MD (мини диск) бизнис, или евентуално USB дето може да сложиш флашка и да ја чете (в смисал като ФМ трансмитера как работи.. слагаш флашка и слушаш музика)?? ако трqбва ше кача снимки од мини диска.. благодарq
п.п колата е с MID и MD (мини диск).. мислq че е има и DSP..

Може ли някои да ми каже как става изкарване на джак на MD (мини диск) или да ми посочи някоя схема..? Благодаря
MD-то е ALPINE

за съжаление не ми е попадало устройство като твоето за да му разгледам схемата,и дати дам някаква насока. просто изчакай и следи темата , може и да се случи да дапопадне при мен или някой колега.
когато умен човек спори с глупак, спорят двама глупаци.
http://www.vbox7.com/play:a44cbadb
Изображение
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 525d M-Sport

Мнение от tazzboy » 08 Фев 2012, 21:24

NAPSTERS написа:за съжаление не ми е попадало устройство като твоето за да му разгледам схемата,и дати дам някаква насока. просто изчакай и следи темата , може и да се случи да дапопадне при мен или някой колега.

:yes: чакам и следам :mrgreen:

Потребител
Аватар
Кара: 320d 136к.с.
Мечтае да кара: M6 G-power или трактор
Детайли за колата: от всичко по-малко

Мнение от vencislav86 » 09 Фев 2012, 22:27

Колеги имам следния проблем.Имам въпросния жак та като включа мп3 да се зарежда и свири едновремено има едно гадно свистене като го изклу4а от зарядното си свири перфектно :dunno: .Смених зарядното смених и мп3-то смених и кабела но пак се получава същото.Даите съвет от какво може да е.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530D

Мнение от Ivo_Borisov » 10 Фев 2012, 8:57

И при мен го има това но гледам да не зареждам и слушам по едно и също време :lol:
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от vencislav86 » 10 Фев 2012, 11:20

Много е гадно ама много бързо пада батерията.Предполагам че има решение ама трябва да каже някои разбиращ.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Каквото запали

Мнение от NAPSTERS » 10 Фев 2012, 21:26

за да не се получава този паразитен шум , се прави едно филтърче на захранването, със стабилизатор LM 7812. който освен , че стабилизира напрежението и не пуска смущемията ;)
когато умен човек спори с глупак, спорят двама глупаци.
http://www.vbox7.com/play:a44cbadb
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от kalingk » 11 Фев 2012, 9:03

NAPSTERS написа:за да не се получава този паразитен шум , се прави едно филтърче на захранването, със стабилизатор LM 7812. който освен , че стабилизира напрежението и не пуска смущемията ;)

Това захранване за което говорите предполагам е с USB букса и става за MP3/MP4,но сте преправяли нещо по касетофона и вадите ток от него или е купено,но със страничните шумови ефекти?Ако сте постигнали възможността да изкарате USB изход от касетофона за захранване,бихте ли го споделили в темата? :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530D

Мнение от Ivo_Borisov » 11 Фев 2012, 10:56

Моето си го зареждам през запалката на колата чрез USB кабела на МР3-ката, имам такъв накрайник за запалка с USB изход.

Ето за какво става въпрос:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от vencislav86 » 12 Фев 2012, 21:26

Не ще да се махне тоя шум и това си е :bang: то не бяха филтри кабели плеъри и пак си шуми се едно имам още едно турбо направо косата ми побеля ве4е.Даите някаква идея от какво може да е. :banghead: :ranting: :bang: :comp:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 525 TDS

Мнение от vasko05 » 15 Фев 2012, 10:33

Здравейте искам да ви попитам дали от тази нави може да се изкара 3.5мм жак и как :) Благодаря предварително
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 730 d
Мечтае да кара: X5

Мнение от mpp82 » 16 Фев 2012, 18:01

Колеги четети ги тези теми целите,на 17-а страница по средата.

ентусиаст
Аватар
Кара: X5 2003 e39 540

Мнение от sadex5 » 16 Фев 2012, 19:56

Колеги, я сега аз на свой ред да пиша. Как да си изкарам 3,5 мм изход от този модел касетофон, същата процедура като описаните досега ли е ? Гледам че има разлики от показаните до момента модели.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

Потребител
Аватар
Кара: 523

Мнение от FiFo_E_TyK » 28 Фев 2012, 19:58

sadex5 написа:Колеги, я сега аз на свой ред да пиша. Как да си изкарам 3,5 мм изход от този модел касетофон, същата процедура като описаните досега ли е ? Гледам че има разлики от показаните до момента модели.
На тая специално не става!
П.С Ако беше прочел предните 17 страници щеше да знаеш не само дали става или не а и как да го направиш! Ако неоспееш след месец като се върна в Бг може да ме потърсиш да ти го направя по снимките дето съм гледал.

ентусиаст
Аватар
Кара: X5 2003 e39 540

Мнение от sadex5 » 28 Фев 2012, 20:33

Колега, откъде разбра че не става :lol: :lol: Ако искаш вече, аз мога даже да ти дам оригиналната схема за АУКС.
Айде преди да напишеш нещо, помисли малко ! Ако беше толкова в час щеше да знаеш че на всички модели Бекер, интегралната схема е една TDA 7310, със 4 свободни изхода. Където искаш след предусилвателя си я включваш.
Втори вариант е направо на платката на предусилвателя на главата, има готови маркирани L, R, GRN. Работата е точно няма и 5 минути и 2 минути отзад да се пробие радиатора за да се изведе кабела. Не бях скоро виждал тук е39 с касетофон, вече са на изчезване....
Не може да си гледал някъде снимки, просто този модел със сигурност го виждаш за първи път. Ей сега да те накарам само да кажеш как се води и ставаш за смях, както със всички други твои мнения до момента.....
Точно че прочетох предишните ти постове, в които сам се наричаш ,, аматюр '' :lol:

Потребител
Аватар
Кара: 523

Мнение от FiFo_E_TyK » 29 Фев 2012, 2:34

sadex5 написа:Колега, откъде разбра че не става :lol: :lol: Ако искаш вече, аз мога даже да ти дам оригиналната схема за АУКС.
Айде преди да напишеш нещо, помисли малко ! Ако беше толкова в час щеше да знаеш че на всички модели Бекер, интегралната схема е една TDA 7310, със 4 свободни изхода. Където искаш след предусилвателя си я включваш.
Втори вариант е направо на платката на предусилвателя на главата, има готови маркирани L, R, GRN. Работата е точно няма и 5 минути и 2 минути отзад да се пробие радиатора за да се изведе кабела. Не бях скоро виждал тук е39 с касетофон, вече са на изчезване....
Не може да си гледал някъде снимки, просто този модел със сигурност го виждаш за първи път. Ей сега да те накарам само да кажеш как се води и ставаш за смях, както със всички други твои мнения до момента.....
Точно че прочетох предишните ти постове, в които сам се наричаш ,, аматюр '' :lol:
аре ве разбирач ако покажеш на моето сд как става ще те призная иначе си мишка която много лала.. Давай даже ще ти платя то коментари в нета е лесно да сипеш практика му е майката пък като гледам из форума ти нямаш много :nono:

ПредишнаСледваща

Назад към E39