Изкарване на 3.5мм аудио жак?

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: X3

Re: Изкарване на 3.5мм аудио жак?

Мнение от astoinov » 28 Дек 2011, 9:43

Колега, мисля че щом имаш DSP няма как да си изкараш такъв жак. До колкото знам аудиото се предава цифрово до усилвателя в багажника. Но ще се радвам много ако се окаже, че има начин, понеже и аз съм със същите мъки.
Ако планината не отиде при Мохамед, Мохамед ще отиде до тоалетната!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e39 520 I 1998г
Мечтае да кара: ///M5 2003 г

Мнение от didite_bg » 28 Дек 2011, 14:23

Изкарах си преди половин година такъв жак и от тогава 2 мп3-ки си отидоха.На някой случвало ли се е или просто е късмет?!?
Изображение
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 530 D
Мечтае да кара: BMW M5
Детайли за колата: 530D 2003 година, 193hp голямата навигация, абсолютно всички екстри.

Мнение от sexy_shefa » 28 Яну 2012, 4:14

колеги аз си сложих модем dension за флашка на мястото на cd changer. карам си слушам си музика и мулти волана си ми работи всичко е ок ;) само срещу 200 лв

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Каквото запали

Мнение от NAPSTERS » 28 Яну 2012, 20:00

sexy_shefa написа:колеги аз си сложих модем dension за флашка на мястото на cd changer. карам си слушам си музика и мулти волана си ми работи всичко е ок ;) само срещу 200 лв

а на колегите на които радиото не им подържа управление на ЦД какво ще предложиш???
то има и гром плеар на цена от 169 лв. НОВ!!! темата има друг характер и замисъл ;)
когато умен човек спори с глупак, спорят двама глупаци.
http://www.vbox7.com/play:a44cbadb
Изображение
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: 523

Мнение от FiFo_E_TyK » 28 Яну 2012, 21:32

ао аправя това на снимките дали ще си имам aux? http://forums.bimmerforums.com/forum/showthread.php?t=1268613

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 M5

Мнение от mad_presley » 29 Яну 2012, 0:13

FiFo_E_TyK написа:ао аправя това на снимките дали ще си имам aux? http://forums.bimmerforums.com/forum/showthread.php?t=1268613

Зависи, дали CD-то (или касетофона) са ти с плоски пинове.

Потребител
Аватар
Кара: 523

Мнение от FiFo_E_TyK » 29 Яну 2012, 0:20

Утре ще направя една снимка ти ще ми кажеш дали става и ако става ще ти пратя една бира по екон :bchug: само че на снимката на 3.5 жака кабела е с 3 жички повечето който съм рязал са със две дали се продават някаде такива букси с по три жички? Въпроса е малко тъп но съм аматюр с надежди :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 M5

Мнение от mad_presley » 29 Яну 2012, 0:44

FiFo_E_TyK написа:Утре ще направя една снимка ти ще ми кажеш дали става и ако става ще ти пратя една бира по екон :bchug: само че на снимката на 3.5 жака кабела е с 3 жички повечето който съм рязал са със две дали се продават някаде такива букси с по три жички? Въпроса е малко тъп но съм аматюр с надежди :)

Няма нужда от снимка. Ако колата ти е с оригиналния касетофон и е 523, гарантирано няма да стане. Касетофоните и CD-тата на колите след фейс лифта поддържат AUX. Прочети внимателно темата на колегата от bimmerforums и ще разбереш за какво говоря ;)

ентусиаст
Аватар

Мнение от kalingk » 29 Яну 2012, 15:06

mad_presley написа:
FiFo_E_TyK написа:Утре ще направя една снимка ти ще ми кажеш дали става и ако става ще ти пратя една бира по екон :bchug: само че на снимката на 3.5 жака кабела е с 3 жички повечето който съм рязал са със две дали се продават някаде такива букси с по три жички? Въпроса е малко тъп но съм аматюр с надежди :)

Няма нужда от снимка. Ако колата ти е с оригиналния касетофон и е 523, гарантирано няма да стане. Касетофоните и CD-тата на колите след фейс лифта поддържат AUX. Прочети внимателно темата на колегата от bimmerforums и ще разбереш за какво говоря ;)

Колега,това 523 да не би да е номера на екстрата от ВИН-а на колата или се гледа някъде по касетофона,за да поддържа AUX?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше 30,38,39 вече само Гранд Чероки
Мечтае да кара: Грейдер на Ибиза

Мнение от RORO » 29 Яну 2012, 16:01

didite_bg написа:Изкарах си преди половин година такъв жак и от тогава 2 мп3-ки си отидоха.На някой случвало ли се е или просто е късмет?!?

Вземи си ФМ трансмитер за запалката по издръжливи са и пак имат изход за слушалки,че и дистанционно си имат и са много по евтини от Мп3-та :lol: .

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530D

Мнение от Ivo_Borisov » 29 Яну 2012, 16:42

Преслав иска да каже че 523 е преди фейса и буксата е с кръгли пинове. Тоест не става. А при фейсовите с плоски пинове се хваща сигнала от буксата отзад, както е направил колегата от бимерфорум-а в темата дадена по горе.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 525d M-Sport

Мнение от tazzboy » 03 Фев 2012, 4:32

здравеите, искам да попитам дали нqкои е изкарал джак 3.5мм на MD (мини диск) бизнис, или евентуално USB дето може да сложиш флашка и да ја чете (в смисал като ФМ трансмитера как работи.. слагаш флашка и слушаш музика)?? ако трqбва ше кача снимки од мини диска.. благодарq
п.п колата е с MID и MD (мини диск).. мислq че е има и DSP..

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Каквото запали

Мнение от NAPSTERS » 03 Фев 2012, 20:17

tazzboy написа:здравеите, искам да попитам дали нqкои е изкарал джак 3.5мм на MD (мини диск) бизнис, или евентуално USB дето може да сложиш флашка и да ја чете (в смисал като ФМ трансмитера как работи.. слагаш флашка и слушаш музика)?? ако трqбва ше кача снимки од мини диска.. благодарq

от всяко едно едно аудио устроиство може да се извади вход!!!! просто при различните модели е по различен начин. Много моля колеги със съвети *абе вземиси ФМ трансмитер или адапторна касета*
да престанат да пишат глупости. дори и най качествения ФМ трансмитер НЕМОЖЕ да изкара това качество на звукът както изкарването на кабелчето, ако беше толкова хубаво нямаше да има тема!!! друг + е ако си включите телефона към кабела (повечето съвременни телефони имат 3.5 жак) имате и хедсфрии!аз например имам нокия Е7 и освен че си слушам МП3, гледам клипове и филми на монитора на навигацията, защото телефона има и ТВ изход, а и навигацията му е просто перфектна.
когато умен човек спори с глупак, спорят двама глупаци.
http://www.vbox7.com/play:a44cbadb
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше 30,38,39 вече само Гранд Чероки
Мечтае да кара: Грейдер на Ибиза

Мнение от RORO » 04 Фев 2012, 19:21

NAPSTERS написа:
tazzboy написа:здравеите, искам да попитам дали нqкои е изкарал джак 3.5мм на MD (мини диск) бизнис, или евентуално USB дето може да сложиш флашка и да ја чете (в смисал като ФМ трансмитера как работи.. слагаш флашка и слушаш музика)?? ако трqбва ше кача снимки од мини диска.. благодарq

от всяко едно едно аудио устроиство може да се извади вход!!!! просто при различните модели е по различен начин. Много моля колеги със съвети *абе вземиси ФМ трансмитер или адапторна касета*
да престанат да пишат глупости. дори и най качествения ФМ трансмитер НЕМОЖЕ да изкара това качество на звукът както изкарването на кабелчето, ако беше толкова хубаво нямаше да има тема!!! друг + е ако си включите телефона към кабела (повечето съвременни телефони имат 3.5 жак) имате и хедсфрии!аз например имам нокия Е7 и освен че си слушам МП3, гледам клипове и филми на монитора на навигацията, защото телефона има и ТВ изход, а и навигацията му е просто перфектна.

Колега много съжалявам ,че не си ДОпрочел написаното от мен,ФМ трансмитера също да се използва ПРЕЗ изхода който е 2,5мм за слушалки (като на моята Нокия) :D , а не през ФМ обхвата където качеството е просто плачевно.Аз например съм си взел и преход 2,5>3,5 за да мога да ползвам и други носители.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 525d M-Sport

Мнение от tazzboy » 07 Фев 2012, 18:38

Може ли някои да ми каже как става изкарване на джак на MD (мини диск) или да ми посочи някоя схема..? Благодаря
MD-то е ALPINE

ПредишнаСледваща

Назад към E39