Изкарване на 3.5мм аудио жак?
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
- astoinov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: X3
Re: Изкарване на 3.5мм аудио жак?
Колега, мисля че щом имаш DSP няма как да си изкараш такъв жак. До колкото знам аудиото се предава цифрово до усилвателя в багажника. Но ще се радвам много ако се окаже, че има начин, понеже и аз съм със същите мъки.
Ако планината не отиде при Мохамед, Мохамед ще отиде до тоалетната!
- didite_bg
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e39 520 I 1998г
- Мечтае да кара: ///M5 2003 г
Изкарах си преди половин година такъв жак и от тогава 2 мп3-ки си отидоха.На някой случвало ли се е или просто е късмет?!?
- sexy_shefa
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 530 D
- Мечтае да кара: BMW M5
- Детайли за колата: 530D 2003 година, 193hp голямата навигация, абсолютно всички екстри.
колеги аз си сложих модем dension за флашка на мястото на cd changer. карам си слушам си музика и мулти волана си ми работи всичко е ок
само срещу 200 лв

- NAPSTERS
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото запали
sexy_shefa написа:колеги аз си сложих модем dension за флашка на мястото на cd changer. карам си слушам си музика и мулти волана си ми работи всичко е оксамо срещу 200 лв
а на колегите на които радиото не им подържа управление на ЦД какво ще предложиш???
то има и гром плеар на цена от 169 лв. НОВ!!! темата има друг характер и замисъл

- FiFo_E_TyK
- Потребител
-
- Кара: 523
ао аправя това на снимките дали ще си имам aux? http://forums.bimmerforums.com/forum/showthread.php?t=1268613
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
FiFo_E_TyK написа:ао аправя това на снимките дали ще си имам aux? http://forums.bimmerforums.com/forum/showthread.php?t=1268613
Зависи, дали CD-то (или касетофона) са ти с плоски пинове.
- FiFo_E_TyK
- Потребител
-
- Кара: 523
Утре ще направя една снимка ти ще ми кажеш дали става и ако става ще ти пратя една бира по екон
само че на снимката на 3.5 жака кабела е с 3 жички повечето който съм рязал са със две дали се продават някаде такива букси с по три жички? Въпроса е малко тъп но съм аматюр с надежди 

- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
FiFo_E_TyK написа:Утре ще направя една снимка ти ще ми кажеш дали става и ако става ще ти пратя една бира по еконсамо че на снимката на 3.5 жака кабела е с 3 жички повечето който съм рязал са със две дали се продават някаде такива букси с по три жички? Въпроса е малко тъп но съм аматюр с надежди
Няма нужда от снимка. Ако колата ти е с оригиналния касетофон и е 523, гарантирано няма да стане. Касетофоните и CD-тата на колите след фейс лифта поддържат AUX. Прочети внимателно темата на колегата от bimmerforums и ще разбереш за какво говоря

mad_presley написа:FiFo_E_TyK написа:Утре ще направя една снимка ти ще ми кажеш дали става и ако става ще ти пратя една бира по еконсамо че на снимката на 3.5 жака кабела е с 3 жички повечето който съм рязал са със две дали се продават някаде такива букси с по три жички? Въпроса е малко тъп но съм аматюр с надежди
Няма нужда от снимка. Ако колата ти е с оригиналния касетофон и е 523, гарантирано няма да стане. Касетофоните и CD-тата на колите след фейс лифта поддържат AUX. Прочети внимателно темата на колегата от bimmerforums и ще разбереш за какво говоря
Колега,това 523 да не би да е номера на екстрата от ВИН-а на колата или се гледа някъде по касетофона,за да поддържа AUX?
- RORO
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше 30,38,39 вече само Гранд Чероки
- Мечтае да кара: Грейдер на Ибиза
didite_bg написа:Изкарах си преди половин година такъв жак и от тогава 2 мп3-ки си отидоха.На някой случвало ли се е или просто е късмет?!?
Вземи си ФМ трансмитер за запалката по издръжливи са и пак имат изход за слушалки,че и дистанционно си имат и са много по евтини от Мп3-та

- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
Преслав иска да каже че 523 е преди фейса и буксата е с кръгли пинове. Тоест не става. А при фейсовите с плоски пинове се хваща сигнала от буксата отзад, както е направил колегата от бимерфорум-а в темата дадена по горе.

- tazzboy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 525d M-Sport
здравеите, искам да попитам дали нqкои е изкарал джак 3.5мм на MD (мини диск) бизнис, или евентуално USB дето може да сложиш флашка и да ја чете (в смисал като ФМ трансмитера как работи.. слагаш флашка и слушаш музика)?? ако трqбва ше кача снимки од мини диска.. благодарq
п.п колата е с MID и MD (мини диск).. мислq че е има и DSP..
- NAPSTERS
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото запали
tazzboy написа:здравеите, искам да попитам дали нqкои е изкарал джак 3.5мм на MD (мини диск) бизнис, или евентуално USB дето може да сложиш флашка и да ја чете (в смисал като ФМ трансмитера как работи.. слагаш флашка и слушаш музика)?? ако трqбва ше кача снимки од мини диска.. благодарq
от всяко едно едно аудио устроиство може да се извади вход!!!! просто при различните модели е по различен начин. Много моля колеги със съвети *абе вземиси ФМ трансмитер или адапторна касета*
да престанат да пишат глупости. дори и най качествения ФМ трансмитер НЕМОЖЕ да изкара това качество на звукът както изкарването на кабелчето, ако беше толкова хубаво нямаше да има тема!!! друг + е ако си включите телефона към кабела (повечето съвременни телефони имат 3.5 жак) имате и хедсфрии!аз например имам нокия Е7 и освен че си слушам МП3, гледам клипове и филми на монитора на навигацията, защото телефона има и ТВ изход, а и навигацията му е просто перфектна.
- RORO
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше 30,38,39 вече само Гранд Чероки
- Мечтае да кара: Грейдер на Ибиза
NAPSTERS написа:tazzboy написа:здравеите, искам да попитам дали нqкои е изкарал джак 3.5мм на MD (мини диск) бизнис, или евентуално USB дето може да сложиш флашка и да ја чете (в смисал като ФМ трансмитера как работи.. слагаш флашка и слушаш музика)?? ако трqбва ше кача снимки од мини диска.. благодарq
от всяко едно едно аудио устроиство може да се извади вход!!!! просто при различните модели е по различен начин. Много моля колеги със съвети *абе вземиси ФМ трансмитер или адапторна касета*
да престанат да пишат глупости. дори и най качествения ФМ трансмитер НЕМОЖЕ да изкара това качество на звукът както изкарването на кабелчето, ако беше толкова хубаво нямаше да има тема!!! друг + е ако си включите телефона към кабела (повечето съвременни телефони имат 3.5 жак) имате и хедсфрии!аз например имам нокия Е7 и освен че си слушам МП3, гледам клипове и филми на монитора на навигацията, защото телефона има и ТВ изход, а и навигацията му е просто перфектна.
Колега много съжалявам ,че не си ДОпрочел написаното от мен,ФМ трансмитера също да се използва ПРЕЗ изхода който е 2,5мм за слушалки (като на моята Нокия)

- tazzboy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 525d M-Sport
tazzboy написа:здравеите, искам да попитам дали нqкои е изкарал джак 3.5мм на MD (мини диск) бизнис, или евентуално USB дето може да сложиш флашка и да ја чете (в смисал като ФМ трансмитера как работи.. слагаш флашка и слушаш музика)?? ако трqбва ше кача снимки од мини диска.. благодарq
Може ли някои да ми каже как става изкарване на джак на MD (мини диск) или да ми посочи някоя схема..? Благодаря
MD-то е ALPINE