Изкарване на 3.5мм аудио жак?
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
- didite_bg
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e39 520 I 1998г
- Мечтае да кара: ///M5 2003 г
Re: Изкарване на 3.5мм аудио жак?
Здравейте,
Някой има ли техническата възможност да ми изкара и на мен такъв жак разбира се срещу определено заплащане на e38 с ето този касетофон http://www.willhaben.at/iad/viewimage?adId=22489860
Тук варианта е да се изкара от АМ канала
Някой има ли техническата възможност да ми изкара и на мен такъв жак разбира се срещу определено заплащане на e38 с ето този касетофон http://www.willhaben.at/iad/viewimage?adId=22489860
Тук варианта е да се изкара от АМ канала

- nanobanano
- Потребител
-

Разглобих касетофона ми и направих няколко снимки (18

http://bos1987.snimka.bg/experiment/kasetofon.576069
- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
nanobanano написа::clap: за страхотната тема.
Разглобих касетофона ми и направих няколко снимки (18) Някой може ли да каже къде да запоя жичките? Благодаря Ви предварително!
http://bos1987.snimka.bg/experiment/kasetofon.576069
Колега не че някой няма да ти каже /например колегата @sashozmeq/ но не ти ли бачка СД-то, МР3 нямаш ли? Тук главно ги правим тия работи за да не разваляме визията със СД като твоето, за да си остане всичко оригинално а и защото не можем да слушаме нищо освен касетка /повечето от нас/. Ако ти можеш да си слушаш МР3 дискове на твоето според мен не ти трябва да си взимаш отделно МР3, да даваш още пари и да човъркаш вътре. Ако не ти харесва твоето СД вземи си по хубаво и си ти човека и ще имаш и по качествена музика, така и така си развалил оригиналната конзола

- nanobanano
- Потребител
-
Колега,там е работата,че е касетофон,а не със CD.Дори на тази снимка се вижда,че касетката седи в механизма 
http://bos1987.snimka.bg/experiment/kas ... 9.22656241

http://bos1987.snimka.bg/experiment/kas ... 9.22656241
- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
О, да бе
Колега вместо да си купуваш външно МР3 устройство, по добре си сложи едно СД и си решаваш проблема. Все пак ти си преценяш де 
п.п. За първи път виждам да е махнат оригиналния касетофон и да се сложи пак касетофон, така ли я купи или ти си го слагал?

п.п. За първи път виждам да е махнат оригиналния касетофон и да се сложи пак касетофон, така ли я купи или ти си го слагал?

- Ilko Ivanov
- некъв ентусиаст
-
- Кара: F02 750iL
Ivo_Borisov написа:О, да беКолега вместо да си купуваш външно МР3 устройство, по добре си сложи едно СД и си решаваш проблема. Все пак ти си преценяш де
Иво,ако беше погледнал добре първата снимка в албума,щеше да видиш ,че става въпрос за ГОУФ 2

Така че нищо не е развалил по оригиналната конзола,даже напротив- разхубавил го е

- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-

Колега @nanobanano и все пак по добре си смени СД-то!

- nanobanano
- Потребител
-
Колата е Джета и е на един приятел.Понеже няма касетофон съм му дал този.То ясно,че е хубаво да си купи CD ама малко е трудно без пари
Някой ако знае как да помогне моля,предполагам не е проблем,че е друга марка колата.Моята пък е фиат типо 

- nanobanano
- Потребител
-
Няма ли някакви жокери 

- NAPSTERS
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото запали
nanobanano написа:Няма ли някакви жокери
какви жокери търсиш в БМВ форума???? питаи във ВАГ форума може да те огрее

- sashozmeq
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 520i Touring
- Мечтае да кара: BMW
nanobanano написа:Няма ли някакви жокери
Колега, казах ти че с тия кофти снимки няма как да стане. Трябва да се направят хубави снимки или да се види на място. Тоя твоя приятел няма ли как да намери 100 лв и да си вземе едно ново радио с USB. Има модели без CD, само с радио и USB, с доста народни цени.
Никога не карай по-бързо, от колкото твоят ангел-хранител може да лети.
- nanobanano
- Потребител
-
NAPSTERS написа:nanobanano написа:Няма ли някакви жокери
какви жокери търсиш в БМВ форума???? питаи във ВАГ форума може да те огрее
И според теб не трябва да ми отговарят,само заради това,че става дума за друга марка кола?
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
nanobanano написа:И според теб не трябва да ми отговарят,само заради това,че става дума за друга марка кола?
Марката автомобил няма никакво значение, има значение марката касетофон, от който се опитваш да извадиш аудио жак.
Казаха ти го и по-горе, че с тези снимки няма как да стане. Рагледай темата и ще видиш как изглеждат снимките по които да се ориентираш.
Ако не знаеш как да зададеш въпрос, по-добре се вслушай в това, което се иска от теб да направиш!