Съвети и въпроси относно избор на Е39.
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
Re: Съвети и въпроси относно избор на Е39.
Ми дай тогава нищо да не правим по тия коли.
Карайте ги с очукани оригинални брони ,с обелени волани ,че то няма продаване после
Карайте ги с очукани оригинални брони ,с обелени волани ,че то няма продаване после

- dak
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D 184 кс. седан
iliew написа:hummer написа:Скъпа е !? Как го реши това ? Карал ли си я ? Знаеш ли и историята и поддръжката ?
Не слагайте всички коли под общ знаменател .
Кола по снимки как да я определиш на какво дередже е.
Отиваш караш ,гледате на диагностика ,гледате окачването и това е
Скьпа е и още как....за тези пари поне салона да бе както трябва. 8к лв за кола сьс вьзможно най-обикновенните седалки.
Всеки който е карал е39 5..D знае , че по тази кола има части и ремонти които могат да надхвърлят покупната и цена (турбо , дюзи , маховик , помпи , възглавници на комбито и т.н.) , ако въпросните компоненти по колата са на ред или заменени с нови такива и колата няма проблеми и нищо сериозно за правене , цената е добра. Аз лично кола заради салон , година или оборудване няма да си купя. Салона е най-лесното нещо което може да се смени без драми за едни 500+ лв.
Един познат си взе 730Д Е65 , колата е отлична ама той си е мундар , започна колата да пуши , и претриса мотора ама той си кара , един ден изгаснала колата и няма палене. Лоша дюза карана дълго така пробила и спукала буталото. Направи ремонта при някъв пич по евтино , колата вече не е същата и кой знае какво го чака следващия собственик щото в момента се продава и е с топ оборудване и много запазен салон

да проблема е, че за тия пари вече трябваше да е със салон отговарящ на исканата цена... за 8к трябва да е най-натовареното комби и да е последната е39-ка излязла от завода на бмв че да си струва парите.. за тия пари е60-ки се намират... но както казват за всеки влак си има пътници... ако на колегата му харесва и е това което търси, на цената която го устройва, да купува и да не гледа тука кво му пишем...
- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Е39-ките са на цената на Golf 4, какво се чудите.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
- dbanchev
-
-
- Кара: e39 M52 газов котлон
- Мечтае да кара: колело на кило ракия
Пазара е залят от евтини и избушени 39ки и като някой тръгне да си иска нормалната цена на колата, не да прави подаръци и благотворителност се почва, те 39ките на цената на голф 3ка с жанти и пернишки тунинг........... Много жалко е да се четат такива постове в тоя раздел колеги......... Вие бихте ли си продали колата, в която сте инвестирали пари, време и нерви за 3 бона да речем, само защото вървят повечето бангий по толкова? Ако е на зор човек вече е друг въпрос.............. Аз лично моята постна 20ка 97 набор с не кой- знае какъв външен вид, НО смело мога да кажа технически изрядна във всеки детайл с газова, читави гуми, перфектен интериор (без кожа и екстри) за по-малко от 4000 няма да я дам и да се снимат с нея, пък бай манго ако ще и за 2бона да продава........
- iliew
- ентусиаст
-
- Кара: Каквото има..
- Мечтае да кара: .....
Това че вьв вашите очи автомобилите са ви ПЕРФЕКТНИ...не значи че отговаря на реалността.... И колко пьк да струва една 15годишна е39???... е60 комбита се намират за по 10к....и не почвайте с глупостите че ще са пьлни гробници и че никога не бихте си заменили уникалната е39 с невероятна визия и возия с "ужасната" е60
за съжаление такава е реалноста... пренасити се пазара с 39-ки и затова цените не почват от 3 ами от 1500лв... един приятел първи си купи неговата 20-ка за 1700 лв после взе още една фейслифтова за 1800... и двете коли са в много добро състояние за годиние си и се движат и в момента перфектно.. .така че няма какво да говорим...
верно че за 8 е60-ката няам да е най-хубавата ама е факт че и такива оферти излиат... да не говроим пък и с десен волан... там за 8 може и с екстри да я вземеш
верно че за 8 е60-ката няам да е най-хубавата ама е факт че и такива оферти излиат... да не говроим пък и с десен волан... там за 8 може и с екстри да я вземеш
Абе, колата изглежда много добре. Обаче колкото повече преглеждам обявата и снимките, толкова повече нещо ми намирисва. Ужким пише "оригинален М-пакет, пък оборудването в колата никак не се връзва едно със друго - навито с модела на телефона, м-пакета с белите колонки и т.н. Да си провери човека по ВИН, как е излязла колата от завода пък да каже. Друг въпрос е, че 8 бона са много за кола с изтъркани летни гуми и дискове за смяна (поне задни).

- alien666
- Потребител
-
- Кара: Е39 530D '99 E30 318i '88 M20B25
- Мечтае да кара: S62
Аз да постна и аз една обява да си кажете мнението http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... 5822924483 или поне за какво да се оглеждам като я оглеждам. Тоя двоен ванoс прави ли големи дертове, че от някъде имам такова инфо 

Последна промяна alien666 на 11 Юни 2015, 17:13, променена общо 1 път
- snaiperist0
-
-
- Кара: бавно
- Мечтае да кара: e30 m3
Bavarcho написа:snaiperist0 написа:
много добре изглежда колата , но отвън. Да не е кипрена само с цел продажба... че то ясно че М пакета е слагана допълтнително ама да не стане че и навито дошло от некъде
е нали е сложено и работи, какъв е проблема? или само да се намирате какви да кажете..
1000 лева навигация
1000 лева М пакет
ти май си едиснтвения който все намира нещо за казване

БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
- gelermoto
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39 528I
- Мечтае да кара: Е60
Всеки си преценява аз моята 96 г съм я пуснал на ниска цена не защото е мъртвец а защото трябва да я продам до средата на Юли понеже заминавам. Явно хората си мислят че е много зле и затова и цената е ниска.Аз лично не бих дал 8000 лв.за Е39 ка особено с неясен произход. Познавам един пич от Горубляне който продава коли и съм виждал в какво състояние слизат от автовоза и как изглеждат след няколко дни 

- dak
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D 184 кс. седан
бмв е30 написа:за съжаление такава е реалноста... пренасити се пазара с 39-ки и затова цените не почват от 3 ами от 1500лв... един приятел първи си купи неговата 20-ка за 1700 лв после взе още една фейслифтова за 1800... и двете коли са в много добро състояние за годиние си и се движат и в момента перфектно.. .така че няма какво да говорим...
Ако това което казваш е вярно , кажи на твоя приятел да пуска по чето ТОТО

напълно вярно е да.... няма нужда от тото... просто трябва да се следят обявите... на месеца поне 2-3 39-ки на ниски пари излзиат... но и за отрицателно време се продават...
бмв е30 написа:напълно вярно е да.... няма нужда от тото... просто трябва да се следят обявите... на месеца поне 2-3 39-ки на ниски пари излзиат... но и за отрицателно време се продават...
Един мой приятел така си купи точно.
525i, всички екстри +автомат със 18ки гуми с джанти, 2002г. За, по спомен, 5300. Вечерта я видя в 11ч точно я пуснаха в София. От Пловдив отиде сутринта в 8ч беше в София и я взе веднага. ГОлям късмет, ама 2-3 месеца беше в мобилето нон стоп