Съвети и въпроси относно избор на Е39.
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
Re: Съвети и въпроси относно избор на Е39.
Здравейте!
Да започнем с "нов съм във форума и си търся е39 след фейслифта и дизел". Живея в Германия и ще закупя колата от тук. Набелязал съм една, която е недалеч от мен, но ме притеснява автоматика (по принцип съм фен на ръчката). Може ли да ме посъветвате за какво да се оглеждам при тест на колата. Всички съвети ще са ми от полза като се има предвид, че нямам опит с модела. А това е и колата
http://suchen.mobile.de/auto-inserat/bm ... 76707.html
Благодаря ви, бъдещи колеги (надявам се
)!
Да започнем с "нов съм във форума и си търся е39 след фейслифта и дизел". Живея в Германия и ще закупя колата от тук. Набелязал съм една, която е недалеч от мен, но ме притеснява автоматика (по принцип съм фен на ръчката). Може ли да ме посъветвате за какво да се оглеждам при тест на колата. Всички съвети ще са ми от полза като се има предвид, че нямам опит с модела. А това е и колата
http://suchen.mobile.de/auto-inserat/bm ... 76707.html
Благодаря ви, бъдещи колеги (надявам се

- Night_Wolf
- младши ентусиаст
-
gelermoto написа:Bavarcho написа:Emiliqn D. написа:Колеги мнение за този автомобил.Благодаря предварително![]()
http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=9nupii
оли, оли, оли.. ебати дребните тарикатчета..
Колата преди няма месец я продаде колега за много под тая цена и си беше написал всички забележки, сега е измита има маниашка предна броня..
Ето това е колегата, беше пуснал тема но са му я изтрили memberlist.php?mode=viewprofile&u=37029
Ебати т....а
Хуаухахуахуаух, смятааааййй

Тази кола я продадох точно преди 14 дни.
Човека не беше изобщо комуникативен, разсеян, ходи заеми да взема, а бе не вярвах че ще я продам на него. Колата вади стойка наживо заради тъмните стъкла, черния цвят и джантите, ниското окачване, но дотам

Сменил е задни стопове без причина, стъкла на фарове и предна броня. Предполагам ноже да изкара едни 500-600 лв максимум.
Цяла седмица след това ми звъня това как да оправя, онова как да оправя.
Колата я дадох за 3500, можех да й взема до 4000 максимум предвид пазара на кошници.
Като цяло, за тия пари не си струва, тепърва ще се обаждат някои неща според мен.
Тресеше доста над 100, не е рейката.
Егати, даже парите не съм изхарчил още

- fissikela
- младши ентусиаст
-
- Кара: e39 525d Touring
- Мечтае да кара: Сред колегиални шофьори
- Детайли за колата: М пакет
Здравйте!
От доста време съм се спрял на кола от марката BMW.В момента имам възможност да си купя 5-ца е39. но понеже не съм в час много с нещата и нямам набито око ,бихте ли ме посъветвали за това дали съм направил добър избор на кола от обява.Дали според вас колата е такава каквато пише от към екстри и състояние.
http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=9st2hz
Цената ме устройва, вида и ми харесва, двигателя смятам че е здрав и икономичен въпреки че се бях спрял на 530.
Ако вие имате друго предложение бих го погледнал.
Благодаря предварително.
От доста време съм се спрял на кола от марката BMW.В момента имам възможност да си купя 5-ца е39. но понеже не съм в час много с нещата и нямам набито око ,бихте ли ме посъветвали за това дали съм направил добър избор на кола от обява.Дали според вас колата е такава каквато пише от към екстри и състояние.
Цената ме устройва, вида и ми харесва, двигателя смятам че е здрав и икономичен въпреки че се бях спрял на 530.
Благодаря предварително.
- Night_Wolf
- младши ентусиаст
-
Скъпа е, неоснователно.
Скъпа е !? Как го реши това ? Карал ли си я ? Знаеш ли и историята и поддръжката ?
Не слагайте всички коли под общ знаменател .
Кола по снимки как да я определиш на какво дередже е.
Отиваш караш ,гледате на диагностика ,гледате окачването и това е
- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
fissikela написа:Здравйте!
Благодаря предварително.
Изглежда много добре. Ако и реално е така, заслужава си парите.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
- fissikela
- младши ентусиаст
-
Колата е така както изглежда от снимките.Карах я два пъти.Единствените и забележки са че шибидаха не се отваря нагоре,петата врата се вдига трудно.
По серизното е това че преден ляв амотисьор е по мек сравнение с десния.
Иначе като цяло колата е слънце и е точно така както изглежда от снимките.Само са сменени емблемите с черни.Хубавото е че са двете а не едната която липсва на 5тата врата.
По серизното е това че преден ляв амотисьор е по мек сравнение с десния.
Иначе като цяло колата е слънце и е точно така както изглежда от снимките.Само са сменени емблемите с черни.Хубавото е че са двете а не едната която липсва на 5тата врата.
Ми прави една диагностика да видиш електрониката.
Виж перката на климатика дали се включа
Че тая 3 пиновата ме разболя
За шибидаха не е проблем поправя се ,и на мен едно време на е36 ми се прецака и си го оправих
Виж перката на климатика дали се включа

Че тая 3 пиновата ме разболя

За шибидаха не е проблем поправя се ,и на мен едно време на е36 ми се прецака и си го оправих
- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Както каза колегата по горе, прави задължително диагностика и ако не излезе някой скрит жокер, колата си заслужава. Аз също сменях предни амортисьори като купувах моята. И гледай всички копчета вътре да работят, че са и доста на брой.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
- fissikela
- младши ентусиаст
-
Утре сме на диагностика и на майстор за ходовата и двигателя.Дано всичко е ОК
- iliew
- ентусиаст
-
- Кара: Каквото има..
- Мечтае да кара: .....
hummer написа:Скъпа е !? Как го реши това ? Карал ли си я ? Знаеш ли и историята и поддръжката ?
Скьпа е и още как....за тези пари поне салона да бе както трябва. 8к лв за кола сьс вьзможно най-обикновенните седалки.

Като е скъпа подминаваш ,и си търсиш някоя за 4к с най-модерните седалки
- iliew
- ентусиаст
-
- Кара: Каквото има..
- Мечтае да кара: .....
hummer написа:Като е скъпа подминаваш ,и си търсиш някоя за 4к с най-модерните седалки
Пич....отдавна сьм минал в разделите над е39... Какво подминавам и какво не е моя работа. Тук се обсьжда конкретния модел и всеки има право да изкаже мнението си ...
- snaiperist0
-
-
- Кара: бавно
- Мечтае да кара: e30 m3
iliew написа:hummer написа:Като е скъпа подминаваш ,и си търсиш някоя за 4к с най-модерните седалки
Пич....отдавна сьм минал в разделите над е39... Какво подминавам и какво не е моя работа. Тук се обсьжда конкретния модел и всеки има право да изкаже мнението си ...
+1
много добре изглежда колата , но отвън

БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
snaiperist0 написа:
много добре изглежда колата , но отвън. Да не е кипрена само с цел продажба... че то ясно че М пакета е слагана допълтнително ама да не стане че и навито дошло от некъде
е нали е сложено и работи, какъв е проблема? или само да се намирате какви да кажете..
1000 лева навигация
1000 лева М пакет