Проблем с GROM-USB-BMW - адаптор за USB или iPod
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
Re: Проблем с GROM-USB-BMW - адаптор за USB или iPod
mashina написа:Колега,от няколко дена като включа ГРОМ-а и ми изписва AUXILIARY,
и никаква музика не тругва.С версия 24 съм от 7-8 месеца и до сега не съм имал проблеми.
Пробвах и с 26 и 30 но само ми изписва IPOD и пак никва музика.Каква може да е предполагаемата причина?
П.С.ГРОМ-а е с металната кутия GROM-USB2
П.С.Като подробност само да кажа че по същото време от както се появи проблема,бях махал акумулатора
Значи,проблем няма,просто докато съм превключвал от радио на Грома съм натиснал стрелките и съм минал на AUX и просто е трябвало да го натисни още два пъти да премине през IPOD и тогава ти казва USB и това е.Благодарности на Кирил който се отзова и ми обясни по тел.
Когато полужението стане напечено,
оцелявят само печените.
оцелявят само печените.
- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
baiKolio написа:..................... при BMW, и Сеат, и Ауди ( то всъщност за тях адаптера е един и същ ) ...
Това означава ли че мога да подкарам чейнджър от ауди/сеат на бмв-то
trid написа:При мен пак се скапа и второто устройство. Нямам нерви да се занимавам повече - голяма боза излезе това устройство. Някой знае ли как се държат другите марки???
Здрасти trid!
Съжелявам че при теб се получава така!Сложил сам на 100 адаптора ГРОМАУДИО и си работят перфектно!Слагал сам и ДЕНСИОН но доста забиват,за мен ГРОМАУДИОТО си работи най-стабилно,слагал съм ДЕНСИОН,ANYCARLINK,XCARLINK,DMC и наблюденията са че ГРОМАУДИО си работи най добре!TRID ako искаш мини през сервиза може да разрешим проблема с адаптора,!Поздрави!
п.с.с новата в.30 може да се разглеждат папки и песни в usb-to
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- baiKolio
- Потребител
-
- Кара: 520i Touring `99
spacepl написа:baiKolio написа:..................... при BMW, и Сеат, и Ауди ( то всъщност за тях адаптера е един и същ ) ...
Това означава ли че мога да подкарам чейнджър от ауди/сеат на бмв-то
неее, имах предвид, че при Сеат/Ауди адаптера е един и същ.

здравейте,
То малко ще ми се повтори поста, но май тук е по-активната тема
Сложих при Киро Гром и съм много доволен от него, от монтажа и то цената.
Аз съм с радиото с касетката и сложих гром-а.
Почти всичко работи супер -> който каквото е писал като плюсове в повечето случаи е прав.
"бъговете", които аз съм забелязал до тук (ползвам последния фирмуер 32 нещо такова).
- Много, ама много често шашка климатика, и не само при мене е така.
Случва се особено, когато има нов фолдър или тракове, при нов фолдър ако цъкате песните вътре, постоянно ще го спира/пуска
говоря се само за климатика /копчето със снежинката/ ами и цялото парно - дисплея.
От гром отговориха, че работят в/у фирмъуера.
@batence:
Имаш ли идея за този проблем ?
- Другото, което забелязах, когато слушате тракове и искате от волана да смените парче, при първо натискане на волана Не сменя песен, чак при второ, но вече като влезе в "режим" ги сменя нормално от първо натискане.
- При мене, при другите не знам, рандом/random режима не се пуска всеки път при задържане на SC бутона
по-скоро не е бъг а.. не знам как да го кажа.
Имате папки - 1 2 3 4 5 6
може във всяка папка да имате много тракове (до 999 мисля)
но ако в папка 1 имате тракове + папки, малко трудно се ровят
песните в потпапките ги реди, после ако други подпапки и накрая траковете
Като цяло доста готина играчка, много екстри и удобства, но честно казано
си мисля, че CD-тата вадеха по-добър звук - и нормално
не съм пробвал какво точно чете освен мп3 - mp4,wav,aac и т.н.
То малко ще ми се повтори поста, но май тук е по-активната тема
Сложих при Киро Гром и съм много доволен от него, от монтажа и то цената.
Аз съм с радиото с касетката и сложих гром-а.
Почти всичко работи супер -> който каквото е писал като плюсове в повечето случаи е прав.
"бъговете", които аз съм забелязал до тук (ползвам последния фирмуер 32 нещо такова).
- Много, ама много често шашка климатика, и не само при мене е така.
Случва се особено, когато има нов фолдър или тракове, при нов фолдър ако цъкате песните вътре, постоянно ще го спира/пуска
говоря се само за климатика /копчето със снежинката/ ами и цялото парно - дисплея.
От гром отговориха, че работят в/у фирмъуера.
@batence:
Имаш ли идея за този проблем ?
- Другото, което забелязах, когато слушате тракове и искате от волана да смените парче, при първо натискане на волана Не сменя песен, чак при второ, но вече като влезе в "режим" ги сменя нормално от първо натискане.
- При мене, при другите не знам, рандом/random режима не се пуска всеки път при задържане на SC бутона
по-скоро не е бъг а.. не знам как да го кажа.
Имате папки - 1 2 3 4 5 6
може във всяка папка да имате много тракове (до 999 мисля)
но ако в папка 1 имате тракове + папки, малко трудно се ровят
песните в потпапките ги реди, после ако други подпапки и накрая траковете
Като цяло доста готина играчка, много екстри и удобства, но честно казано
си мисля, че CD-тата вадеха по-добър звук - и нормално
не съм пробвал какво точно чете освен мп3 - mp4,wav,aac и т.н.
Гледам, че и тук съм писал.
принципно повече пиша в тази тема:
viewtopic.php?f=13&t=210849
всичко се реши при мене с новата версия /36/
дори в скоро време очаквам да пуснат и скрола :-)
принципно повече пиша в тази тема:
viewtopic.php?f=13&t=210849
всичко се реши при мене с новата версия /36/
дори в скоро време очаквам да пуснат и скрола :-)
- TheFreeRider
- младши ентусиаст
-
- Кара: Z4 3.0i & Mini F60 JCW
Здравейте, от няколко седмици ползвам Grom USB адаптер и съм доволен, не съм имал проблеми. Напоследък се замислям и за bluetooth добавката и въпросът ми е по-скоро към тези, които са я пробвали как работи. Интересува ме от какво разстояние може да работи микрофонът и къде е препоръчително да се монтира. До колкото съм виждал други такива системи, някои се монтират на таблото, други - на сенника. Честно казано не ми се иска да виждам кабели и евентуално бих сложил микрофона някъде по таблото, където да не се набива на очи. Това възможно ли е?
TheFreeRider написа:Здравейте, от няколко седмици ползвам Grom USB адаптер и съм доволен, не съм имал проблеми. Напоследък се замислям и за bluetooth добавката и въпросът ми е по-скоро към тези, които са я пробвали как работи. Интересува ме от какво разстояние може да работи микрофонът и къде е препоръчително да се монтира. До колкото съм виждал други такива системи, някои се монтират на таблото, други - на сенника. Честно казано не ми се иска да виждам кабели и евентуално бих сложил микрофона някъде по таблото, където да не се набива на очи. Това възможно ли е?
Относно Блутут модула,щом престигнаха модулите веднага си сложих в моята кола за тест!Наблюденията са че блутута е перфрктен!Нито веднъж не е блокорал или да се е дисканектнал,перфектно те чуват отсреща ив колата се чува перфектно,със бутона за избиране на следваща песен отваряш връзка,с бутона за избиране на предишна песен затваряш връзката,ако си на радио и ти звънне телефона като натиснеш бутона MODE директно се отваря връзката.Микрофона аз съм го монтиран горе в ляво на колонката,но и каде да се сложи няма да е проблем защото е доста чуствителен,дори като говори човек от задната седалка пак се чува перфектно,с две думи е пипнат блутута както трябва!
- ceco_brusen
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e39 m52b20
- Мечтае да кара: х5
колеги някои можели да снима буксата на грома която се включва в радиото и тази на чейджъра
- ceco_brusen
- кандидат ентусиаст
-
Re:
trid написа:Hafte - направо ми пратиха ново - старото си остана при мен. Може и да работи, но просто да не е съвместимо с моята електроника, но така и не се намери човек да пожелае да го пробва. Новото все още е без грешка.
колега моля те да ми снимаш как се свързват буксите на двете устроиства по цвят кабелите защото нямам букса и немога да го свържа
- ivo1bg
- FC BAYERN
-
- Кара: 17' 540 I
- Мечтае да кара: Безаварийно
Колега, вместо да пишеш в тема отпреди 3-4 години, потърси сайта на Гром и питай направо хората, които го продават
.

- ceco_brusen
- кандидат ентусиаст
-
ivo1bg написа:Колега, вместо да пишеш в тема отпреди 3-4 години, потърси сайта на Гром и питай направо хората, които го продават.
недават такава информация колега пробвалсам всекав начин
но в крайна сметка затова пиша тук
ivo1bg написа:Колега, вместо да пишеш в тема отпреди 3-4 години, потърси сайта на Гром и питай направо хората, които го продават.
Е извинявай,ти да не очакваш,че ще ти кажат какви проблеми имат.Все едно да идеш на пазара и да искаш краставици и продавача да ти каже,че са изгнили и да не си купиш.
Аз имам въпрос към ползвалите такова устройство.Главно ме интересува блутута.Искам да пускам музика направо от тела/андроид/ към стереото на колата,чрез гром аудио.Понеже гледам доста колеги реват от това устройство и даже гледам,някой вече си ги и продават,има ли проблеми в това отношение относно другите модули на колата?Смисъл,табло с уреди,климатика и тн... и пак да питам как се държи гром блутута относно слушането на музика/за телефон в колата не толкоз,не искам да ме слушат околните разговорите и без това/?
- TheFreeRider
- младши ентусиаст
-
- Кара: Z4 3.0i & Mini F60 JCW
Работи си блутуута без проблеми при мен повече от две години, взимай смело 

- ivo1bg
- FC BAYERN
-
- Кара: 17' 540 I
- Мечтае да кара: Безаварийно
kalingk написа:ivo1bg написа:Колега, вместо да пишеш в тема отпреди 3-4 години, потърси сайта на Гром и питай направо хората, които го продават.
Е извинявай,ти да не очакваш,че ще ти кажат какви проблеми имат.Все едно да идеш на пазара и да искаш краставици и продавача да ти каже,че са изгнили и да не си купиш.
.............
Ами когато си купувах моето Гром-че, момчето беше много отзивчиво и ми обясняваше всичко, за което го питах