CD (в Е39, което да чете МР3)
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
30 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
- Feanor
- ентусиаст
-
- Кара: E39 535i '01
- Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)
JJ написа:Аз също искам да слагам чейнджър, но навсякъде ми препоръчват различни модели и ми казват различни неща! А неискам да си дам парите и после да разбера че това което съм взел не е точно това което е трябвало. Аз съм с големия дисплей на средната конзола и с мултиволан - искам да мога да управлявам чейнжъра от волана. Бях си взел от тези МП3 радио-трансмитъри в които включваш мемори стик с МП3-ки и ги слушаш през радиото - много удобен и евтин вариант, но се чува ужасно!
Понеже един колега попита, да кажа и тук - сложих си iPod, вързан през такъв адаптер. От гледна точка на качество и капацитет, тоя вариант просто няма равен. Плюс, че се управлява от волана и изкарва текст на радиото. Ако имате iPod или не ви притеснява цената - силно препоръчвам това решение.

"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"
- b2
- старши ентусиаст
-
- Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2
Здрасти и аз съм се насочил към този вариянт с DICE.
Feanor кажи имаше ли някакви проблеми със свързването всичко ОК ли е? Ти имаше ли оригинален кабел за чейнджъра изведен до багажника? Защото моята музика управлява чейнджър (бутон MODE), но нямам кабел за чейнджър до багажника, а оригиналните кабели на DICE-а са направени с букси plug-n-play за този кабел.
Feanor кажи имаше ли някакви проблеми със свързването всичко ОК ли е? Ти имаше ли оригинален кабел за чейнджъра изведен до багажника? Защото моята музика управлява чейнджър (бутон MODE), но нямам кабел за чейнджър до багажника, а оригиналните кабели на DICE-а са направени с букси plug-n-play за този кабел.
Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.
Re: CD (в Е39, което да чете МР3)
Аз имам ДВД в багажника което чете всичко,гледам си филми,слушам си мп3-ки и е вързано към навито,ама не се управлява от волана а с едно малко дистанционно,не е удобно много,звука не е чист,а и нещо не мога да изкарвам субтитрите като гледам филми,плюс това като трябва да сменям диска трябва да спирам да ходя до багажника и т.н.Затова ще чакам да излезе този модул,дано да е скоро.Между другото чух че някъде на бул. ''черни връх''слагали ченджери които четът мп3 и могат да се управляват от волана и навито.Ако някой от София може да разучи дали е така ще бъде полезно.
- Feanor
- ентусиаст
-
b2 написа:Здрасти и аз съм се насочил към този вариянт с DICE.
Момците в Toyaga бяха пропуснали бележката в книжката с инструкции, че връзването трябва да се направи на разкачен акумулатор. Резултат - нямаше текст. Решение - ресет на модула (5-10 мин на разкачен акумулатор. Изрично уточняват при разкачане да се сваля първо - клемата, а при закачане да се слага първо +)
Друг проблем беше, че имаше някакъв бъг в софтуера на Apple, в резултат на който на всяко пускане iPod-ът се сетваше на Shuffle All, Repeat one. Досадно, но последния ъпдейт (от преди 3 дена) го оправи и вече нямам забележки.

Кабел и аз нямах, в Дару обаче нямаха нищо против да поправят тая липса.

"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"
- asasin18
- ентусиаст
-
- Кара: е70 sd
ти в тояга ли си сложи даис?? ако да колко пари ти излезе и доволен ли си от него, защото ако го има тука изобщо няма да се занимавам с поръчки и т.н.
- b2
- старши ентусиаст
-
- Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2
А колко ти взеха за DICE-а + труда в toyaga?
Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.
- Feanor
- ентусиаст
-
Не, самият модул си го поръчах от ebay. В Toyaga ми правиха само монтажа, 50 лв с разкачането на предната система (чейнджър на Сони с управление от волана). На другия въпрос - да, много съм доволен. 

mashina написа:Колега ДАНТЕ,тва е много яко дет си го сложил,ама мойта кола е с голяма навигация и това не става.
А този ченджър който предлага колегата bmwmanya,звънях и питах за него,става само че не може да се управлява от волана и навито.Предложиха ми друг варянт,някакъв модул,голям колкото касетка и се монтира примерно в жабката,има USB-вход и вход за SD CARD и това нещо се управлява от волана като все едно си е оригинално и е 239лв.добра цена.Аз май към това ще се орентирам.Иначе могат да ми сложат ДВД-ченджър който чете всичко ама се слага и едно око и това нещо го управляваш с едно малко дистанционно.Хем си слушаш мп3-ки хем си гледаш филми,ама това отива към 1600-1700лв.ЛУДНИЦА
Преди малко се видях с един приятел който също ми говори за този модул! Мамка му, неможе за другите коли да става а точно за наще да неможе!!!

Колега, кажи ми къде си проверявал? Не че ти нямам доверие, ама искам да видя какъв е този модул и след това да поразпитам и аз! Според мен модула си е модул, сигурно адаптера е проблем!
Значи,пича който ги предлага тези модули е от Варна,ето ти телефона му 0888708037.Ако разбереш че има начин да се преправи за БМВ-та само дай сигнал и ги почваме
kokal1 написа:А да попитам за тази плсмасовата конзола която се слага на мястото на радиото,от къде и колко струва.
Ако се беше поразровил малко, щеше да намериш това: http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 5%ED%E4%E0
- DroW
- младши ентусиаст
-
- Кара: e60 530d M Sport, X3, X6
Feanor написа:Момците в Toyaga бяха пропуснали бележката в книжката с инструкции, че връзването трябва да се направи на разкачен акумулатор. Резултат - нямаше текст. Решение - ресет на модула (5-10 мин на разкачен акумулатор. Изрично уточняват при разкачане да се сваля първо - клемата, а при закачане да се слага първо +)
Друг проблем беше, че имаше някакъв бъг в софтуера на Apple, в резултат на който на всяко пускане iPod-ът се сетваше на Shuffle All, Repeat one. Досадно, но последния ъпдейт (от преди 3 дена) го оправи и вече нямам забележки.
Кабел и аз нямах, в Дару обаче нямаха нищо против да поправят тая липса.
Колега имам въпрос относно тоя ДАЙС. Дали ще виждам текста на радиото си ако го инсталирам това.Аз съм с нормалното радио с касетката без навигацията.И също така ще работи ли нормално

Мерси.
- asasin18
- ентусиаст
-
- Кара: е70 sd
DroW написа:Колега имам въпрос относно тоя ДАЙС. Дали ще виждам текста на радиото си ако го инсталирам това.Аз съм с нормалното радио с касетката без навигацията.И също така ще работи ли нормално![]()
Мерси.
да ще го виздаш текста, но касетофона ти трябва да подържа чейнджър, иначе не става т.е. трябва да има копче MODE
- nestta
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 530 D e39
- Мечтае да кара: M5 и B10
Re:
Feanor написа:JJ написа:Аз също искам да слагам чейнджър, но навсякъде ми препоръчват различни модели и ми казват различни неща! А неискам да си дам парите и после да разбера че това което съм взел не е точно това което е трябвало. Аз съм с големия дисплей на средната конзола и с мултиволан - искам да мога да управлявам чейнжъра от волана. Бях си взел от тези МП3 радио-трансмитъри в които включваш мемори стик с МП3-ки и ги слушаш през радиото - много удобен и евтин вариант, но се чува ужасно!
Понеже един колега попита, да кажа и тук - сложих си iPod, вързан през такъв адаптер. От гледна точка на качество и капацитет, тоя вариант просто няма равен. Плюс, че се управлява от волана и изкарва текст на радиото. Ако имате iPod или не ви притеснява цената - силно препоръчвам това решение.
Колега какъв е тоя адаптер и колко пари струва,имам Ipod shufle и затова те питам за какжо става на въпрос
30 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2