525 TDS - Покупка
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
48 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
Абе аз си мисля че с TDS-а ще се наиграеш хубаво ама ти си знаеш де.Що не разровиш в търсачката за да видиш за колко теми---- проблеми са писали хората?Този дизел дето ще го взимаш сигурно е на 150- 180 хил. нали? Да ама не. На такива км. колите са си скъпи.За справка виж немските че дори и италианските сайтове.Дано колата е била в :Човек: ама това вече си е късмет. Късмет ти желая и на теб.

- Wenzy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 М51Д25
Няма такъв мотор като здрав ТДС
Аз две седмици не съм спал от яд - нямаше компресия на единия цилиндър,а то запечен сегмент
Ползвай търсачката има тема "10 съвета при покупка на дизел на старо" или нещо такова беше
-ако вдига температурата мн бързо бягай
-ако няма парно пак бягай
-маслото виж как е
-изкарай щеката и като и даваш газ до 3000оборота ако хвърли масло - пак бягай
-измери и една компресия и то другото вече .........
Весело посрещане на Новата Година колеги,всички да сте живи и здрави ,а другата ще и намерим лесното

Аз две седмици не съм спал от яд - нямаше компресия на единия цилиндър,а то запечен сегмент

Ползвай търсачката има тема "10 съвета при покупка на дизел на старо" или нещо такова беше
-ако вдига температурата мн бързо бягай
-ако няма парно пак бягай
-маслото виж как е
-изкарай щеката и като и даваш газ до 3000оборота ако хвърли масло - пак бягай
-измери и една компресия и то другото вече .........
Весело посрещане на Новата Година колеги,всички да сте живи и здрави ,а другата ще и намерим лесното

Рових в търсачката четох и за покупката наавтомобил на старо.
Значи в търсачката рових и за бензинките - пак си имат грижи, то може би няма кола без проблеми...
Идеята ми беше да помагате да взема читав ТДС гледам много хора са доволни значи си го бива двигателчето. Карах няколко пъти такъв (325 комби), хареса ми.
След мненията ви ще съм много по-внимателен в избора но ще е ТДС.
Значи в търсачката рових и за бензинките - пак си имат грижи, то може би няма кола без проблеми...
Идеята ми беше да помагате да взема читав ТДС гледам много хора са доволни значи си го бива двигателчето. Карах няколко пъти такъв (325 комби), хареса ми.
След мненията ви ще съм много по-внимателен в избора но ще е ТДС.
- iii
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: www.transmaks.com
според мен вси4ко е на късмет и на преди6ен собственик пак дали е бензин или дизел не е от такова зна4ение кое е по издръжливо.пък и темата не е кои е по здрав а каде да гледа 4овека при покупка на 525тдс
- El Diablo
- старши ентусиаст
-
- Кара: E70
диагностика в ДаруКАР или Камор Ауто !
и като кажеш там че искаш да разбереш на колко реални КМ е ше подвиеш опашка
и като кажеш там че искаш да разбереш на колко реални КМ е ше подвиеш опашка

- Воденичаров
- младши ентусиаст
-
- Кара: e65
200000 не ми се струват много километри. Мен по-скоро ме притеснява ако доближава милион. Въпреки че имаше няква тема за 530д дет на 160000 смени турбо и от там на татък само консумативи до по1ти 1млн км.
Воденичаров написа:200000 не ми се струват много километри. Мен по-скоро ме притеснява ако доближава милион. Въпреки че имаше няква тема за 530д дет на 160000 смени турбо и от там на татък само консумативи до по1ти 1млн км.
Че тоя двигател ако кара милион километри със смяна само на турбо, не знам какво не му харесват някой.
Значи в Дару кар могат да ми кажат реалните километри, правя диагностика и там нещата които се споменаха и ще пиша какво е станало. Това обаче в първия работен ден.
А до тогава - вино и месо

Благодаря за съветите и весело посрещане на Новата Година:)
Воденичаров написа:...ставаше въпрос за 530д...
Да видях по-късно:)
Гледам в мобиле са на по 250-260 хил. Значи там някъде ще да е нормално да са ТДС-ките. Не ми се вярва и там да връткат километрите. А и по 20-25 хил ако минаваш на година за 10 годинки са си толкова. Далече съм от мисълта, че ще купя кола на по малко километри.
Ще се надявам само да е подържана както трябва колата.
Някой да е знае нещо за този хубавец: ЦЪК
Май е със Софийска регистрация, ще съм благодарен ако някой знае нещо за колата.
Май е със Софийска регистрация, ще съм благодарен ако някой знае нещо за колата.
- Воденичаров
- младши ентусиаст
-
- Кара: e65
Малко офтопик: таз гсм система в линка на колегата изисква ли по-висок клас радио или става и с нормален рдс? Какво ми трябва да си инсталирам такъв телефон?
48 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4