Е39 Еинджъл Аис и ксенон
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
37 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
Оригиналните на HELLA са и те горе долу на такава цена.Каква е разликата въобще между тези на DEPO и HELLA?noiseless написа:Пичове, аз си взех от тези фарове:
http://www.umnitza.com/product_info.php ... cts_id=227
Още не съм ги инсталирал, но изглеждат доста прилични, а не евтини ментета (пройзведени са от DEPO)
Човекът от Umnitza ми направи разни отстъпки и комплект с 55W ксенони (баласти и крушки), крушки Xenix за дългите и транспорт до вкъщи всичко ми костваше 900 лв. На кутията беше написал, че стоката е подарък със стойност $10 и не съм плащал нито мито, нито ДДС.
Трябва ви само валидна кредитна карта с минимум 900 лв. лимит![]()
Сега чакам жълти LED крушки за белите ми мигачи и ще ходя накъде да инсталирам новите фарчета.
BTW, на тези фарове angle eyes ринговете не светят жълто като оригиналните, а в бяло и по-се връзват с ксенона (подробности има на сайта)
Успех!
- noiseless
- младши ентусиаст
-
- Кара: E63 650i '06
Ако питаш за качеството - на HELLA е най-добро, естествено.
Иначе за едни и същи пари от DEPO получаваш ксенони (на HELLA са халогени за тази сума) плюс ярко бели (6000К) angle eyes рингове (predator ICE), които се водят за upgrade спрямо стандартните жълтеникави рингове на HELLA.
http://www.umnitza.com/product_info.php ... ts_id=1111
В общи линии реших да пробвам нещо по-различно от това на пазара ни - дали си е струвало ще кажа когато инсталирам фаровете.
Иначе за едни и същи пари от DEPO получаваш ксенони (на HELLA са халогени за тази сума) плюс ярко бели (6000К) angle eyes рингове (predator ICE), които се водят за upgrade спрямо стандартните жълтеникави рингове на HELLA.
http://www.umnitza.com/product_info.php ... ts_id=1111
В общи линии реших да пробвам нещо по-различно от това на пазара ни - дали си е струвало ще кажа когато инсталирам фаровете.

- noiseless
- младши ентусиаст
-
- Кара: E63 650i '06
Колега, не съм специалист, но предполагам, че всички фарове би трябвало да могат да се настройват по някакъв начин.
Аз лично съм виждал в сервиз как правят тази процедура на една стара 3-ка - може и ти да опиташ в сервиз, мисля няма да е скъпо.
А ако искаш сам да се оправяш по-добре пусни нова, отделна тема като уточниш какви са новите фарове - оригинални HELLA или някакви други "aftermarket". Ако не са оригинални не е зле да приложиш и снимка, ако са много по-ралични.
Успех!
Аз лично съм виждал в сервиз как правят тази процедура на една стара 3-ка - може и ти да опиташ в сервиз, мисля няма да е скъпо.
А ако искаш сам да се оправяш по-добре пусни нова, отделна тема като уточниш какви са новите фарове - оригинални HELLA или някакви други "aftermarket". Ако не са оригинални не е зле да приложиш и снимка, ако са много по-ралични.
Успех!
- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!

- ICE
- Ледения
-
Mда, прав си, че и двата рефлектора се регулират с една обща настройка....
Аз когато слагах новите фарове си мислех същото, че дългите са много високи,
но с времето свикнах. Може би така са решени тези фарове, хардуерно!
Аз когато слагах новите фарове си мислех същото, че дългите са много високи,
но с времето свикнах. Може би така са решени тези фарове, хардуерно!

- ICE
- Ледения
-
Е колега, тогава остава късите да са ти много високи.
Направи следния прост тест:
Иди на някоя бензиностанция и застани на фарове
срещу витрината. Ако ти пречат твоите фарове и те
заслепяват, значи всичко е ясно! Успех!
Направи следния прост тест:
Иди на някоя бензиностанция и застани на фарове
срещу витрината. Ако ти пречат твоите фарове и те
заслепяват, значи всичко е ясно! Успех!

- Apunch
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 750 IA
hellbull написа:някой ще ми отговори ли на въпроса?
Във форума пишат не разрабитчици-оптици от лабораториите на БМВ, а хора, които са имали опит с един или друг проблем! Ето защо повтарящите се истерични въпроси от рода "ще ми отговори ли някой" някак си не са в контекста на този форум. Щом са ти сложили ксенон някъде следва да могат да ти отговорят на въпросите. Ако не - избрал си грешните хора да ти поставят въпросния ксенон. Не случайно в Европа не на всеки фар може да се сложи ксенон.
днеска ходих и поразпитах на 2-3 места и ми казаха че май няма да може да се оправи. като ги погледна отгоре фаровете (от външната страна) и лупата на единия фар е по-навътре от другия. възможно ли е при слагането на ксенона да са натиснали самия фар и да са го изкривили.
не знам вече какво да правя. не искам пак да сменям фаровте защото тези си ги купих преди 1 месец.
не знам вече какво да правя. не искам пак да сменям фаровте защото тези си ги купих преди 1 месец.
37 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3