Ядове с 525 тдс, помогнете моля ви
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- asasin18
- ентусиаст
-
- Кара: е70 sd
kaprimar написа: се чува металическо изчаткване, което май пак е в подкрепа за маховика.
между другото и при мене се чува някакво метално тракане но се всеки път, до сега се е появявало 1 или два пъти и после изчезва - чува се някъде от двигателя от дясно, ама понеже изчезна и не съм го проверявал

- asasin18
- ентусиаст
-
- Кара: е70 sd
- DrMasster
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e39 525 tds
Това притракване при гасене и при мен го има, Според мен е от маховика. Но когато е гася при натиснат съединител притракването го нема. Това си го обяснявам с факта че пружини на съединителя няма а те са в маховика, омекнали са до известна степен и се получава луфт в леглата на пружините, и когато натисенем съединителя разделяме скоростите от двигателя респективно разтоварваме маховика. При тези обстоятелства притракването го нема. Опитаите този вариант и споделете резултата.
Re: Ядове с 525 тдс, помогнете моля ви
kaprimar написа: и е счупен механизмът за регулировка на фара.
Мехамизма за регулиране на фара са всъщност 2 пластмастки на цена 28лв и ги има във Варна Карс местния дилър на БМВ.Въпроса е че смяната им е отвратителна - вчера си сменях на единия фар.Много са крехки и накрая завършват с пластмасова ябълка , която дори с вазелин по чудо се надяваш да влезе в леглото на отражателя.
Металния звик при гасене и аз го имам и е доста звучен ама си мислех че е от амотрисьочето на ремъка. Ще пробвам и аз гасене с натиснат съединител.
Доста кончета в един обор.

24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2