Искам тест драйв на Е39 520 ... може и друга бензинка.
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
31 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- Feanor
- ентусиаст
-
- Кара: E39 535i '01
- Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)
MaXo2 написа:Разхода не ме интересува толкова ... просто искам да видя как е на доускорение 80-120 примерно ... е това ми е най-важно общо взето ... другото е да видя как е при 150 шум в купето и возия.... и също така да видя как спира.
80-120 с тоя мотор... добре доускорява, ама на трета.

"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"
Е защо да се обиждам ... и защо сърце не ти дава? Нищо не им става на колите от кадърно монтирани уредби...
На М5 и аз не бих слагал газ-метан ... ама на другите ... що пък не
Трябва да те повозя на Пунто на метан да видиш как благо работи на това гориво ... същото ще е и при кадърен монтаж на БМВто.
Простата сметка какво показва ... ако колата ти харчи 12/100 градско ... то в метан тя ще харчи около 7кг метан ... или грубо ... на бензин плащаш 24лв а на метан 7 лв на 100 ... за 1000 240/70лв ... на 10000 2400/700 ... за 100хил км пробег ... на бензин 24000лв ... на метан 7000лв ... е добре ли е ... па 100хил си се изминават за около 3-4 години. 

Feanor написа:MaXo2 написа:Разхода не ме интересува толкова ... просто искам да видя как е на доускорение 80-120 примерно ... е това ми е най-важно общо взето ... другото е да видя как е при 150 шум в купето и возия.... и също така да видя как спира.
80-120 с тоя мотор... добре доускорява, ама на трета.Иска си оборотите. Иначе аз лично съм страшно доволен от тая кола... е, бих предпочел М5, ама ще ми дойде нанагорно бензина.
Пък сърце не ми дава да слагам на такава кола газ/метан. Без да се обиждаш - лично мнение.
кажи на човека какъв шум има в колата при 150 де

- Apunch
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 750 IA
Feanor написа:MaXo2 написа:Разхода не ме интересува толкова ... просто искам да видя как е на доускорение 80-120 примерно ... е това ми е най-важно общо взето ... другото е да видя как е при 150 шум в купето и возия.... и също така да видя как спира.
80-120 с тоя мотор... добре доускорява, ама на трета.Иска си оборотите. Иначе аз лично съм страшно доволен от тая кола... е, бих предпочел М5, ама ще ми дойде нанагорно бензина.
Пък сърце не ми дава да слагам на такава кола газ/метан. Без да се обиждаш - лично мнение.
Feanor, ти ако тръгнеш М5 да взимаш бензина ще е последния проблем друже!

Иначе на 150 шум в купето няма (освен Whitesnake на мах! или писъците на баба ти!)
- Apunch
- кандидат ентусиаст
-
- Feanor
- ентусиаст
-
- Кара: E39 535i '01
- Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)
Apunch написа:Feanor, ти ако тръгнеш М5 да взимаш бензина ще е последния проблем друже!
Сигурен съм. Аз и на 520-ката престанах да се интересувам от разхода за по-малко от седмица.

Apunch написа:Иначе на 150 шум в купето няма (освен Whitesnake на мах! или писъците на баба ти!)
Само ако се сети да погледне скоростомера. Щото по друго не личи с колко караш.

"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"
Mario Pankov написа:MaXo2 написа:Разхода не ме интересува толкова ... просто искам да видя как е на доускорение 80-120 примерно ... е това ми е най-важно общо взето ... другото е да видя как е при 150 шум в купето и возия.... и също така да видя как спира.
Виж аз мнооо си правя сметки ... и като казвам ежедневна ... тряя да е евтино за да ми остават пари за Ниссана ... та трябва да е най-тънкото като вариант лв/100км ... ТДС-а харчи около 10-11 ... това в лева е около 20-22лв ... ако не се лъжа ... 20-22лв на 100 ...
Първо не се разбира разхода ли те интересува или ускорението...В два поста си противоречиш. Преди влезе в Хонда форума със същият въпрос, но за Сивик Д15Б2 и идеята ти беше да кажеш, че Астрата ти била по-икономична и какво толкова сме ти хвалели Хондите. Спомняш ли си? След това изсипа толкова глупости и нападки, че модераторите ти изтриха постовете и те баннаха. Защо ли подозирам, че сега си тук със същата идея?Е защо да се обиждам ... и защо сърце не ти дава? Нищо не им става на колите от кадърно монтирани уредби... На М5 и аз не бих слагал газ-метан ... ама на другите ... що пък не Трябва да те повозя на Пунто на метан да видиш как благо работи на това гориво ... същото ще е и при кадърен монтаж на БМВто. Простата сметка какво показва ... ако колата ти харчи 12/100 градско ... то в метан тя ще харчи около 7кг метан ... или грубо ... на бензин плащаш 24лв а на метан 7 лв на 100 ... за 1000 240/70лв ... на 10000 2400/700 ... за 100хил км пробег ... на бензин 24000лв ... на метан 7000лв ... е добре ли е ... па 100хил си се изминават за около 3-4 години.
Както и да е, 520-ка на мен ми дава 12-13/100 градско, 8/100 на дълго, при 225км/ч моментен 21/100, на 225 се предаде мотора
. Лично мое мнение - на такава кола не и подхожда да се слага метан или други алтернативни горива. За метана ми е интересно колко газостанции има вече? Преди бяха две в София и една някъде около морето ( не съм сигурен Варна ли беше или Бургас ).
Не бъди елементарен моля те!!! Умен, както видя мен разхода не ме интересува щото ще карам на метан ... и няма какво да уточнявам разхода 12 или 15 ще е ... щото това в метан ще е разлика 1лв на 100 ... чаткаш ли неадекватко? В Хонда форума ви написах, че сте леко сбъркани щом искате по 5000лв за Сивик с най-разпространения мотор ... 1.5 ... ама явно всички със Сивици мислят, че карат ВТИ-ки

Метан на БМВ не става ... е що ... обясни ми?

Последна промяна MaXo2 на 01 Окт 2007, 17:28, променена общо 2 пъти
не разбирам какъв е проблема?
всеки да кара с каквото иска - бензин,нафта,газ,метан или на вода ако иска.
питаш за шум при 150
шум няма и при 200 защото си в самолет
за пунто,астра и сивик едва ли някой се интересува тук как вървят , на какво вървят и колко струват 100 км с тях
човека ти казва за ускорение а ти смяташ ускорението в левчета.
има някакво недоразумение голямо мисля.
и не брой кинтите на хората за кво ги дават и как.
всеки си избира сам кво да прави така че мога още да те чета за пунто, астра и сивик как вървят на газ или на метан. не ми пречи.
карал съм и на газ и на метан и никога не ми е било кеф.
във форума има подробни коментари на хора които са експериментирали с метан. прочети ги ако искаш.
всеки да кара с каквото иска - бензин,нафта,газ,метан или на вода ако иска.
питаш за шум при 150
шум няма и при 200 защото си в самолет
за пунто,астра и сивик едва ли някой се интересува тук как вървят , на какво вървят и колко струват 100 км с тях
човека ти казва за ускорение а ти смяташ ускорението в левчета.
и не брой кинтите на хората за кво ги дават и как.

всеки си избира сам кво да прави така че мога още да те чета за пунто, астра и сивик как вървят на газ или на метан. не ми пречи.
карал съм и на газ и на метан и никога не ми е било кеф.
във форума има подробни коментари на хора които са експериментирали с метан. прочети ги ако искаш.
- Apunch
- кандидат ентусиаст
-
Здравейте, колеги. Бих искъл да се присъединя към молбата на махо за един тест драйв, предстои ми купуването на таква кола в рамките на месец и половина и искам да знам какво ще купувам. Избирам я заради уникалната външност, всички добри думи които чувам за 520 и ниската цена на която ще ми дойде. Принципно съм се ориентирал към автоматик но не е задължително. И така ако някой му се пие една бира и да разкаже малко повечко за колата си ще се радвам да се видим и да обменим зарибяваща информация.
Поздрави
Поздрави
caliostro написа:човека ти казва за ускорение а ти смяташ ускорението в левчета.
и не брой кинтите на хората за кво ги дават и как.![]()
Как се смята ускорение в левчета би ли ме светнал?Виж са аз си се разбрах с няколко нормални пича ... хич не ми се занимава да влизам в малоумни спорове ... то поне да имаше за какво ... ами то само тъпни най-страшни. Предлагам да пишат само хора, които помагат с някакво инфо или предлагат кола за тестдрайв ... иначе глупостите са излишни.
MaXo2 написа:caliostro написа:човека ти казва за ускорение а ти смяташ ускорението в левчета.
и не брой кинтите на хората за кво ги дават и как.![]()
Как се смята ускорение в левчета би ли ме светнал?Виж са аз си се разбрах с няколко нормални пича ... хич не ми се занимава да влизам в малоумни спорове ... то поне да имаше за какво ... ами то само тъпни най-страшни. Предлагам да пишат само хора, които помагат с някакво инфо или предлагат кола за тестдрайв ... иначе глупостите са излишни.
ми като си се разбрал с точни хора и знаещи - чудесно
и се спри малко и го давай по кротко без подмятания и многоточия.
нормални,ненормални,тъпни страшни,малоумни ,глупости......
не е красиво това и възпитано от твоя страна и е направо грозно.

31 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3