Как мога да разбера има ли печка?
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
71 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- asasin18
- ентусиаст
-
- Кара: е70 sd
печки
всъщност опитах да чета в книжката на колата за печката но е на немски и видях цифрата 16 явно до толкова загрява и трябва да се държи 20мин,а (рест) е след като изключиш автомобила след натискане на копчето вкарва топъл въздух от двигателя,и държи извесно време топло вътре,отделно може да се настрои на час и дата да се включи печката
- lowlevel
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60 530D
Поне аз доколкото прочетох в книжката на английски която изтеглих от сайта, печката е гориво консумиращо у-во, което работи при температури под 16 градуса и до 30 мин. макс.
Печката смучка гориво за да загрее водата в радиатора. След като е загрят автомобилът, сутрин ставаш
знаеш че си настройл печката от предишния ден да затопли 15 минути преди да се качиш в колата
оправяш се и като слезеш да запалиш
установавяш, че все едно си карал вече колата преди малко
пускаш си и парното и си свиркаш на топло
Най-голямо предимство е това, че няма да се налага да тормозиш дизела да пали на студено 

- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
Аз също имам Аукс Вентилатион, ама нещо не функцинира като хората.. поне така ми се струва де, има ли връзка с датчика за външната температура?
Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
предполагам има връзка с датчика, над определени градуси на външната температура въобще не може да пуснеш печката 

- Giorceto
- Дружба Тийм
-
Stanchev написа:предполагам има връзка с датчика, над определени градуси на външната температура въобще не може да пуснеш печката
Върпоса е че моя показа -40

При това положение само печка трябва да мога да пускам

П.С. и айде някой да намери подкалник за М-пакет че не ми се разделя със 150 лева

Момци, Aux Ventilation е функция, която позволява вкарване на външен въздух в купето, когато навън е горещо, няма нищо общо с печката. Тя се използва в летни горещи дни, за да не става температурата в купето много висока като се осигури циркулация на въздух.
Aux Heating е функцията, която е свързана с печката. Има коли, които имат печка, но нямат функцията Aux Heating, при тях печката се задейства автоматично, т.е. вие сами не можете да я включите.
Aux Heating е функцията, която е свързана с печката. Има коли, които имат печка, но нямат функцията Aux Heating, при тях печката се задейства автоматично, т.е. вие сами не можете да я включите.
- Triforce
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 530XD, 2015
- Детайли за колата: 530XD, 2015
Ето 1 възможен отговор...
Ето 1 възможен отговор какво ти е казал оня от БМВ. Това дето било там за включване за зимата може да не е стандартна печка, ами има автомобили, които ги произвеждат за скандинавските републики и имат точно под двигателя един реотан. Примерно спираш на някой паркинг и си включваш тва нещо там към паркинг устройството да ти топли колата. Нали се сещаш, че в ония температури под 20 градуса, Дизела колкото и да е СУПЕР, няма да може да запали? Та може колата ти да има такава екстра. Ама тука нямаме нужда от нея, или поне не съм видял платен открит паркинг с ток на него, те наще паркинги мязат на двора на съседа 

- lowlevel
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60 530D
Работата е свършена - срещу нормална сума, в Дару Кар отключиха настройките на печката и вече мога да си задавам в колко часа да се затопли
Благодаря !

бреее заинтригувахте ме
значи всички 6 таци имали печки и моита е шестак но незнам нищо за печка а моита е от италия края на 97 година и има сумати екстри а по точно е Е39 520 150 коня бензин комби производство 11 месец 97 година
като
нимомат темпомат сензор за дъжд мулти волан 6 броя аербеци автоматично регулиране на фаровете и доста други глезотиики плюс телефон във подлакътника които даже и работи с м телска карта пълен л пакет а не съм разбрал нищо за печка
та колегата които се произнесе че всички 6 таци имали печки като не се броят дизелите ме накара да задам този въпрос
моита може ли да е с печка и аз да не съм разбрал
и как да разбера
благодаря предварително
значи всички 6 таци имали печки и моита е шестак но незнам нищо за печка а моита е от италия края на 97 година и има сумати екстри а по точно е Е39 520 150 коня бензин комби производство 11 месец 97 година
като
нимомат темпомат сензор за дъжд мулти волан 6 броя аербеци автоматично регулиране на фаровете и доста други глезотиики плюс телефон във подлакътника които даже и работи с м телска карта пълен л пакет а не съм разбрал нищо за печка
та колегата които се произнесе че всички 6 таци имали печки като не се броят дизелите ме накара да задам този въпрос
моита може ли да е с печка и аз да не съм разбрал
и как да разбера
благодаря предварително
- Giorceto
- Дружба Тийм
-
Беше писано по-горе.. на ботуша трябва да имаш табелка ВЕБАСТО и колко к.в е печката...
Явно и аз трябва да отключа мойта в ДАру, някой знае ли как става или само в сервиз става
Явно и аз трябва да отключа мойта в ДАру, някой знае ли как става или само в сервиз става

- asasin18
- ентусиаст
-
- Кара: е70 sd
най лесния начин който установих е когато вънка е студено като утре сутринта например и пуши между предия десен калник и врата отдолу - това е от печката 

71 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5