Не ви ли крадат лайстните?....
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
35 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
- Кара: F40
- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
Re: Не ви ли крадат лайстните?....
DEFLEPPARD написа:...
От коя част на София си? Къде се случва това грозно нещо?
- DEFLEPPARD
- ентусиаст
-
- Кара: BMW F30 335I xDrive
- Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3
Re: Не ви ли крадат лайстните?....
ICE написа:От коя част на София си? Къде се случва това грозно нещо?
от Варна съм, не от София.. широк център се води
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
- RAFF
- младши ентусиаст
-
За да не се свалят лесно лаистните, сложете по една топка силикон в предни я и задния край на самата лайстна.
При този вариант ще може да се демонтира при нужда и няма да има последствия за боята. Всичко друго е дрън дрън. Не мислете само за захващането, мислете и за свалянето ако се наложи.
При този вариант ще може да се демонтира при нужда и няма да има последствия за боята. Всичко друго е дрън дрън. Не мислете само за захващането, мислете и за свалянето ако се наложи.
- DEFLEPPARD
- ентусиаст
-
Esper написа:Хъм, тези кокошкарски изпълнения не се ли покриват от каското?
Вярно че имаше някакъв абсурден момент - кражбата трябвало да е направена брутално за да плати застрахователя, в смисъл трябва да има нещо счупено, изтръгнато, изкирвено...
"чисти" кражби не се покриват от каското, презумцията е че може сам да си си ги свалил и прибрал в мазата - да искаш да им прибереш парите и после пак да си върнеш чарковете по колата...
преди време тоя "номер" се правеше много често в БГ и затова е така сега... за да ти заплатят щетите трябва чарка да е счупен и да е останало парче...
залепихме новите лайстни със силикон и усилихме на макс. обемния датчик на алармата... дано да няма повече проблеми

макар че погроми винаги ще има....
преди седмица комшиите видяли как някаква майка учи детето си (5-6 годишно предполагам) да си пише името на предния капак на Е39ката

просто не ми стига акъла как са възможни подобни неща и в ква държава живеем.....
ся обмислям вариант да направя охранително наблюдение на паркинга пред къщи (реално 90% от проблемите по колите са ставали пред вкъщи) мисля за някакви камери които да записват 24/7 видео ама не мога никъде да намеря никаква информация как може да стане тва...

DEFLEPPARD написа:"чисти" кражби не се покриват от каското, презумцията е че може сам да си си ги свалил и прибрал в мазата - да искаш да им прибереш парите и после пак да си върнеш чарковете по колата...
преди време тоя "номер" се правеше много често в БГ и затова е така сега... за да ти заплатят щетите трябва чарка да е счупен и да е останало парче...
залепихме новите лайстни със силикон и усилихме на макс. обемния датчик на алармата... дано да няма повече проблеми![]()
макар че погроми винаги ще има....
преди седмица комшиите видяли как някаква майка учи детето си (5-6 годишно предполагам) да си пише името на предния капак на Е39катав резултат на което има издраск
ано едно "таня" на капака.... просто нямам думи....
просто не ми стига акъла как са възможни подобни неща и в ква държава живеем.....
ся обмислям вариант да направя охранително наблюдение на паркинга пред къщи (реално 90% от проблемите по колите са ставали пред вкъщи) мисля за някакви камери които да записват 24/7 видео ама не мога никъде да намеря никаква информация как може да стане тва...
Да бе, знам го това но мислех че при някои застрахователи може да премине през субективния фактор по време на огледа...
А засилването на външната зона впоред мен води по-скоро до отрицателен ефект - почва да генерира фалшиви аларми и си идваме на приказката за лъжливото овчарче...
Аз на разните драскотини съм спрял да обръщам внимание.
Не че не ме дразнят, напротив.
Обаче няма как, или трябва да стана пъдар и да спя в каравана до колата със щанга (увита с вестник) до вратата, или човек трябва да се примири.
Ето сега като пиша това и почвам да бълбукам - дано не видя с очите си такива "уроци по правопис"

Няма как, има по-важни неща от боята и визята...
Как може да има такива изруди бе
Съблекли му колата на човека . Не им стигнали лайсните, че и халогените и огледалото взели. Да им се върне тъпкано дано.Туй са някой тъпи наркомани - дано свръхдоза да ги избави от мъките.
Лошото е че камера няма да те спаси дори и да записваш. какво ще видиш - две тъмни фигури дето ти се въртят около колата. Лица няма да можеш да видиш - размазани ще са - пък и да видиш какво ?? Как ще ги намериш мръсниците ?? От полицията по снимки едва ли ще ги познаят освен ако не са някой много известни джамбази.
Изхода е ако ги хванеш такива дори и да не е твоята кола - не на полицията а направо в гората и три дена бой, стригане и сръбска музика.
"Да им изсъхнат ръчичките" дето каза колегата.

Лошото е че камера няма да те спаси дори и да записваш. какво ще видиш - две тъмни фигури дето ти се въртят около колата. Лица няма да можеш да видиш - размазани ще са - пък и да видиш какво ?? Как ще ги намериш мръсниците ?? От полицията по снимки едва ли ще ги познаят освен ако не са някой много известни джамбази.
Изхода е ако ги хванеш такива дори и да не е твоята кола - не на полицията а направо в гората и три дена бой, стригане и сръбска музика.
"Да им изсъхнат ръчичките" дето каза колегата.
Доста кончета в един обор.

- DEFLEPPARD
- ентусиаст
-
madeinbg написа:...
ми аз се надявам да им видя лицата.... после все ще ги намеря някъде

фил написа:...
ми то ние сме си виновни.. кат си мием колата как да драскат с пръст в прахта?

вчера засякох в квартала една сребриста е39ка (с по-новите лайстни) на която й липсваха лайстините от предната и задната брони... (може и парктроник да е имала)
- vanko_terziev
- кандидат ентусиаст
-
Откакто прочетох темата и започнах сериозно да се заглеждам по баварките в града.И установявам с ужас ,че на 70-80% от 5-ците и 7-ците им липсват лайсните.....Явно бизнеса с лайсни в нашия град е доста сериозен.
Няма оправия явно....
Няма оправия явно....

РЕШЕНИЕТО
Ето и решението:
вземи от някой колега назаем лайсни и огледало.
Измий хубаво колата да лъщи отдалеч.
Остави я цял ден пред вас, те нема да пипат през деня.
Легни се наспи и вечерта им еби майката. Има ефект.
вземи от някой колега назаем лайсни и огледало.
Измий хубаво колата да лъщи отдалеч.
Остави я цял ден пред вас, те нема да пипат през деня.
Легни се наспи и вечерта им еби майката. Има ефект.
ШЕ РАЗБЕРЕШ!!!

35 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3