V-max на 525d

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Rado1 » 30 Яну 2007, 9:23

Извинясвам се,че се намесвам в темата ама кои VMax българският или немскиат шот тези в германия не са чували,че има в бг VMax преставителство. А това е една от водещите фирми в германия
Аз предлагам от скору техни чипове през посредник в германия но не на бг цени а на по 250 лв. За инфо лс.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от RAFF » 30 Яну 2007, 20:30

Rado1 написа:Извинясвам се,че се намесвам в темата ама кои VMax българският или немскиат шот тези в германия не са чували,че има в бг VMax преставителство. А това е една от водещите фирми в германия
Аз предлагам от скору техни чипове през посредник в германия но не на бг цени а на по 250 лв. За инфо лс.

колега, или не четеш или не си разбрал за какво става дума в темата. v- max съм го употребил като максимална скорост. с V се обозначава скоростта в математиката а MAX е съкратено от maximum или иначе казано максимал/ен/на/.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 320dA 525xd

Мнение от pazokolarov » 01 Фев 2007, 23:02

Che-то е прав!

Но имайки предвид, че кривата на това отклонение не е линейна, то за отделните двигатели е норамално да не е съвсем еднаква.
Все пак отклонението в показанията на километража от действителната скорост е дадено като средностатистическа величина, нека човека да си изживява спокойно удоволствието - да не го почерняме по бълагски!

Да ти е КЕФ, приятелю RAFF!!! :yes:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: X5 3.0sd
Мечтае да кара: по често

Мнение от RuM6n » 02 Фев 2007, 5:25

Ако си купи чип Vmax за 250лв може и 320км/ч да вдигне. :mhihi:

Предишна

Назад към E39