Проблем въздушно окачване е39/комби
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- beseech
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW
- Мечтае да кара: Dodge Charger 67""
Re: Проблем въздушно окачване е39/комби
При мене проблема беше единия клапан беше клеасъл изистих го и се оправи, иначе за настройването и аз мъки мъки но в един момент без да искам някак си я направих точно колкото искам и то с Делфито 

Нов Блог за ремонт и облужване на всички видове автомобили https://mechanicus89.blogspot.com/
Здравейте колеги 
имам следния проблем по темата с въздушното окачване.Карам бмв 530д е 39 разбира се.
Преди месец задницата на колата ми падаше почти на калници,когато я отключа компресора ведната стартира и надува възглавниците, но се чуваше как дясната възглавница изпуска въздоха.Закарах я и я рециклирах но само едната другата я надухме огледахме нямаше проблем.
След монтирането на възглавниците (една стара и една нова) (рециклирана) колата отново ляга на калниците какви са вариантите според вас???
Благодаря предварително.

имам следния проблем по темата с въздушното окачване.Карам бмв 530д е 39 разбира се.
Преди месец задницата на колата ми падаше почти на калници,когато я отключа компресора ведната стартира и надува възглавниците, но се чуваше как дясната възглавница изпуска въздоха.Закарах я и я рециклирах но само едната другата я надухме огледахме нямаше проблем.
След монтирането на възглавниците (една стара и една нова) (рециклирана) колата отново ляга на калниците какви са вариантите според вас???
Благодаря предварително.
- deathwingbg
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
- Мечтае да кара: Тесличка
ovi1 написа:Здравейте колеги
Благодаря предварително.
Колега и аз го имам този проблем ... с чисто нови възглавници съм (така де вече мина година откакто ги сложих). Старите се оказа че са в отлично състояние. После смених компресора с подозрение че проблема е от него. Беше ок за известно време и си мислих че съм оправил проблема. Не спадаше (Ама и аз не съм я оставял на едно място повече от 2-3 дни

В INPA няма записани грешки за модула с окачването. Не ми светва лампата за стабилност (освен като завъртя ключа за да си направи проверка). Преди да сменя възглавници и компресор от време на време се случваше да не изгасне след запалване.
И аз ще съм благодарен ако някой има идеи каква може да е причината... че на майсторите много много не им се занимава да гонят Михаля и да разберат откъде бега...
- dankata
- младши ентусиаст
-
- Кара: 530iA Touring
- Мечтае да кара: e3-е39
- Детайли за колата: 2001
Най-вероятно проблемът ви се крие в магнитните клапани за възглавниците. Прикрепени са към компресора, по един за всяка възглавница.
Вътре омеква пружинката и започва да изпуска въздух малко или много.

Вътре омеква пружинката и започва да изпуска въздух малко или много.

- beseech
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW
- Мечтае да кара: Dodge Charger 67""
проблема е решен с подмяна на модула за нивото 

Нов Блог за ремонт и облужване на всички видове автомобили https://mechanicus89.blogspot.com/
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2