Проект E39 M5d
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
- omegaart
- ентусиаст
-
- Кара: E39 - 540
- Мечтае да кара: Trabant
Re: Проект Е39-ка
Elesar74 написа:Скъп? 20 лв ми струваше и още е на колата, понеже си мислех, че само като сменя него и това е. Не разбирах, к'во да се прави. Виж за LCM B ми искаха 150 лв. За сензора за дъжд към 40 евро. И т.н.
Е там е проблема тия другите ЛЦМ и сензора се намират по 20-50лв в нетя , но трябва да се чака.
На мен тука във форума за резонаторна кутия ми искаха 50лв ... като в дарукар нова е 23

Са вярно караме БМВ ама има колеги дето цените ги мислят още от преди деноминацията.
- racing_team_vidin
- ентусиаст
-
- Кара: E65 black- sport package
обикновенно копче, може да се преправи за Автоматични светлини.
На мен всичко ми струва 170лв със монтажа на сензора, като си купих ЛЦМ, а моя е същия, явно някой в чужбина е сменял ЛЦМ, преди да купя колата.
ЛЦМ-и, които имат тази функция са LCM 3-B и LCM 4
На мен всичко ми струва 170лв със монтажа на сензора, като си купих ЛЦМ, а моя е същия, явно някой в чужбина е сменял ЛЦМ, преди да купя колата.
ЛЦМ-и, които имат тази функция са LCM 3-B и LCM 4
Последна промяна racing_team_vidin на 06 Мар 2014, 19:56, променена общо 1 път
- nightdriver
- ентусиаст
-
- Кара: 530da turing
racing_team_vidin написа:
П.П. Имам един излишен ЛЦМ 3Б, ако някой иска.
ще го взема...
С тия дневни светлини на дълги и автоматични светлини,като минаваш през някой проход където има дървета и повечко сянка,става хубава дискотека на фаровете 

- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
meha написа:С тия дневни светлини на дълги и автоматични светлини,като минаваш през някой проход където има дървета и повечко сянка,става хубава дискотека на фаровете
Tова от личен опит ли е?? Защото при мен в повечето случаи се налага да си пусна фаровете, защото не минава на къси автоматично, особено в гъста мъгла. За сенки въобще и дума не може да става, освен ако вече не се е свечерило порядъчно.
- omegaart
- ентусиаст
-
- Кара: E39 - 540
- Мечтае да кара: Trabant
mad_presley написа:meha написа:С тия дневни светлини на дълги и автоматични светлини,като минаваш през някой проход където има дървета и повечко сянка,става хубава дискотека на фаровете
Tова от личен опит ли е?? Защото при мен в повечето случаи се налага да си пусна фаровете, защото не минава на къси автоматично, особено в гъста мъгла. За сенки въобще и дума не може да става, освен ако вече не се е свечерило порядъчно.
Абе не е много адекватно това автоматично включване , даже си е лагаво

Поне според мене.
- racing_team_vidin
- ентусиаст
-
момчета, имам следния казус, купих си огледала уж за М5, но се оказаха различни, вчера ги сравнявах (външно триъгълника) с едно е46 и съвпадат. Накой монтирал ли е огледала от М3 на е39ка, или е мисията не възможна.
Видимо има разлики в захващането, в профила на триъгълника, и в дължината на долната му страна.
Прилагам снимки за да добиете представа колко са различни (черното е от Е39 с прибиране, сивото е М3):

Видимо има разлики в захващането, в профила на триъгълника, и в дължината на долната му страна.
Прилагам снимки за да добиете представа колко са различни (черното е от Е39 с прибиране, сивото е М3):

- In_Memoriam
- ентусиаст
-
- Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading
Огледалата от М3 и М5 освен в захващането имат разлика и във формата. Тук имам едно, което чака монтаж, ОЕМ е:

Да не разводнявам темата на колегата,но като мина през прохода Петрохан и е страшно.....пали ксенона гаси дългите,пали ксенона гаси дългите.....за това сега ксенона е на дневни и копчето на Auto и те така 

- kraininski
- ентусиаст
-
- Кара: 530d
огледала от е46, капак с дупки...."изчистен М5 вид" ?!?!
"And You'll Always Be My Whore Cause You're The One That I Adore"
- racing_team_vidin
- ентусиаст
-
kraininski написа:огледала от е46, капак с дупки...."изчистен М5 вид" ?!?!
Капака е уникален, мисля че всички сте съгласни.
Колко от Вас са виждали свалени огледала от М5 (едва ли са повече от 10тина)- е аз не ги познах като ги купих, момчето от, което ги купих ме убеждаваше, че са от М5 и сега ми вика, аз тия огледала съм ги забравил, оправяй се.
Тъпото е, че седяха на бюрото ми почти 2 месеца, и сега ги пробвах, защото колата ми влезе в сервиза.
П.П разбрах ти намека, -все още се придържам към М5 визия.
- racing_team_vidin
- ентусиаст
-
Момчето ми върна парите за огледалата, така че търсенето продължава....
Последна промяна racing_team_vidin на 09 Мар 2014, 17:44, променена общо 1 път
- In_Memoriam
- ентусиаст
-
- Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading
От същите взех това огледало, което показах на снимките, но беше само едно останало - шофьорското, което ми и трябваше. Оригинално е, преди да го купя го разгледах, пробвахме го и не е имало проблеми. Явно са ти продали тези, които ми ги представяха и на мен за оригинални (2-та броя), но аз им казах, че ми трябва едно и взех оригиналното.
И все пак за 300 лв. няма вариант някой да ти продаде оригинални огледала.
И все пак за 300 лв. няма вариант някой да ти продаде оригинални огледала.
Последна промяна In_Memoriam на 17 Апр 2014, 20:25, променена общо 1 път

- MegaByte
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 520i/99г.
Еми, пускаш ги по сайтовете за продан, поне да си избиеш парите, ако не всички, то поне 90% от вложенията, аз съм доста скептично на строен към огледалата, въпрос на мнение е, но ако сложа огледала за 500-1000 лева(примерно) и си паркирам колата пред блока, на другия ден не очаквам да ги намеря... дано имаш гараж
Колега има една 3-ка, пред Марсилия в Студ. град. му свиха двете огледала, поръча си от някакъв сайт за 300 лева два броя за героя, обаче се оказа, че са от същия модел, но десен волан... така че трябва тия неща да се проверяват.

Гледам наляво - няма никой, поглеждам надясно - идват още

- slawunder
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ше E36 318ш Evolution !!
- Мечтае да кара: ///M3
Тъй като е скъп проект, аз реших да си купя готова.
За мен проектът се състоеше от:
* пълен ///М пакет
* фейслифт ( фейс ///М волан )
* Рекаро
* комби
* 525д
* теглич ( да си тегля бегачката )
* 16/9 навигация
* автоматик
Няма само HIFI с DSP музика , но ще мисля нещо афтърмаркет.

От Германия със забележки.
И мен много ме притеснява проблема с кражбите , въпреки че колата е на 10 години и въпреки каското....
За мен проектът се състоеше от:
* пълен ///М пакет
* фейслифт ( фейс ///М волан )
* Рекаро
* комби
* 525д
* теглич ( да си тегля бегачката )
* 16/9 навигация
* автоматик
Няма само HIFI с DSP музика , но ще мисля нещо афтърмаркет.

От Германия със забележки.
И мен много ме притеснява проблема с кражбите , въпреки че колата е на 10 години и въпреки каското....