печката

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

Потребител
Аватар
Кара: 525dA

Re: печката

Мнение от svircho75 » 27 Ное 2013, 20:04

shumito написа:Здравейте,попаднах на една обява в Продавалник монтаж,сервиз,продажба на Вебасто някой ползвал ли е услугите им намират се във Варна,чудя се дали да им я изпратя за ремонт. :kuku:

Колега,и аз попаднах на тази обява миналата година и рискувах. Изпратих му я с куриер ,но отидох да си я монтирам при него като беше готова. Много съм доволен работи си без проблем,даже ми сложи и дистанционно. Използвам да попитам някой знае ли къде в Бургас могат да ми я отключат и горе долу колко ще струва.

ентусиаст
Аватар
Кара: 530da turing

Мнение от nightdriver » 27 Ное 2013, 21:50

svircho75 написа:
shumito написа:Здравейте,попаднах на една обява в Продавалник монтаж,сервиз,продажба на Вебасто някой ползвал ли е услугите им намират се във Варна,чудя се дали да им я изпратя за ремонт. :kuku:

Колега,и аз попаднах на тази обява миналата година и рискувах. Изпратих му я с куриер ,но отидох да си я монтирам при него като беше готова. Много съм доволен работи си без проблем,даже ми сложи и дистанционно. Използвам да попитам някой знае ли къде в Бургас могат да ми я отключат и горе долу колко ще струва.

Колега , би ли споделил малко повече за дистанционното , бързо ли го инсталира , някакво универсално ли е или оригинално и колко струваше тази операция с дистанционното и ремонта на печката отделно ?
Мерси !

Пс. За отключването опитай да се свържеш с колегата anzak ot foruma
Изображение

Ацалов
Аватар
Кара: Колело
Мечтае да кара: Лодка в морето

Мнение от Atsalov » 27 Ное 2013, 22:22

svircho75 написа:

Много ми е интересно как ти е сложил дистанционно на ОЕМ електрониката на печката? И след като има дистанционно за какво ти е отключването?

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 525D Turing
Мечтае да кара: 530xd Turing

Мнение от shumito » 28 Ное 2013, 7:55

svircho75 написа:

колега колко ти струваше ремонта и дистанционното,аз вчера му я пратих но да видим,нямам възможност да отида до Варна щото съм от Габрово

Потребител
Аватар
Кара: 525dA

Мнение от svircho75 » 28 Ное 2013, 22:39

Много ми е интересно как ти е сложил дистанционно на ОЕМ електрониката на печката? И след като има дистанционно за какво ти е отключването?[/quote]

Майстора ми монтира модул за централно заключване с дистанционно управление. Свърза го с електрониката на печката и си бачка без проблем. Единственно не хваща от такова разстояние като ОЕМ. А отключването ми трябва защото не ми се включват духалките да топлят купето а ми топли само мотора. :yes:

ентусиаст
Аватар
Кара: 530d

Мнение от kraininski » 01 Дек 2013, 9:48

колеги, дайте номера на човека с който действате от варна, защото в продавалника има трима варненци занимаващи се с печки ;) гледам има една обява в която пише че слагат дистанционни, дали за него става въпрос.тела там е 0888 266 080
"And You'll Always Be My Whore Cause You're The One That I Adore"

ентусиаст
Аватар
Кара: 530da turing

Мнение от nightdriver » 01 Дек 2013, 16:56

kraininski написа:колеги, дайте номера на човека с който действате от варна, защото в продавалника има трима варненци занимаващи се с печки ;) гледам има една обява в която пише че слагат дистанционни, дали за него става въпрос.тела там е 0888 266 080

същия , колега...
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е39 525д exclusive and 530d f10

Мнение от sasho1bs » 02 Дек 2013, 18:43

А когато колата е с малкия борд и няма навигация от къде се настройва печката ?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530D

Мнение от Ivo_Borisov » 02 Дек 2013, 18:46

От МИД или нави, борда няма значение.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от sasho1bs » 04 Дек 2013, 0:11

А когато колата достигне работна температура не трябва ли печката да спре?Днес моята достигна 90 градуса и туптенето във педала си остана.Аз по него разбирам че печката работи

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530D

Мнение от Ivo_Borisov » 04 Дек 2013, 9:09

По скритото меню ли гледаш темп? Печката трябва да спре до 70 градуса, ако не спира твоята има някакъв проблем.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от sasho1bs » 04 Дек 2013, 16:25

Да от борда я гледам.Иначе като работи се получава това тупкане в педала и друго не се чува нали?Друг път като съм я изгасял преди да загрее се чува нещо като турбинка но снощи само потупване във спирачката усещах.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39 525d '02
Мечтае да кара: подводница

Мнение от King Nothing » 15 Дек 2013, 22:51

Голяма щуротия е с тия печки :D
При мен пък работи само ръчното палене от менюто Aux Heating :)
Запаля ли колата, печката гасне, а дори и да е студено (под 6 градуса), не се пуска сама... Освен, ако има начин да си я заключа някак опцията за ръчно пускане на печката, поне да вземе автоматично да се включва след палене на колата.

Ацалов
Аватар
Кара: Колело
Мечтае да кара: Лодка в морето

Мнение от Atsalov » 15 Дек 2013, 23:42

King Nothing написа:Голяма щуротия е с тия печки :D
При мен пък работи само ръчното палене от менюто Aux Heating :)
Запаля ли колата, печката гасне, а дори и да е студено (под 6 градуса), не се пуска сама... Освен, ако има начин да си я заключа някак опцията за ръчно пускане на печката, поне да вземе автоматично да се включва след палене на колата.

Няма отношение едното с другото. Трябва да ти тръгва и с мотора.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E61 530d 05
Мечтае да кара: F10 M550D

Мнение от dmxl » 16 Дек 2013, 1:19

Айде и аз да не пускам друга тема да ви кажа мойта болка каква е, значи изгоряли са ми пикселите на мид-а и от там никаква намеса нямам спрямо печката, тези дни като стана по-студено сутрин около нулата при запалване на мотора се чува и печката как се включва или нещо такова, започва да бучи но при мен няма такова тупкане и не излиза никакъв пушек от ауспуха на самата печка, колата нито загрява по-бързо нито нищо все едно я няма тая печка, и дори като я изгася колата това бучене продължава още 2-3 минути, нямам идея какво се случва дайте някакъв съвет ще съм благодарен
DIESEL POWER
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към E39