печката
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
37 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- svircho75
- Потребител
-
- Кара: 525dA
Re: печката
shumito написа:Здравейте,попаднах на една обява в Продавалник монтаж,сервиз,продажба на Вебасто някой ползвал ли е услугите им намират се във Варна,чудя се дали да им я изпратя за ремонт.
Колега,и аз попаднах на тази обява миналата година и рискувах. Изпратих му я с куриер ,но отидох да си я монтирам при него като беше готова. Много съм доволен работи си без проблем,даже ми сложи и дистанционно. Използвам да попитам някой знае ли къде в Бургас могат да ми я отключат и горе долу колко ще струва.
- nightdriver
- ентусиаст
-
- Кара: 530da turing
svircho75 написа:shumito написа:Здравейте,попаднах на една обява в Продавалник монтаж,сервиз,продажба на Вебасто някой ползвал ли е услугите им намират се във Варна,чудя се дали да им я изпратя за ремонт.
Колега,и аз попаднах на тази обява миналата година и рискувах. Изпратих му я с куриер ,но отидох да си я монтирам при него като беше готова. Много съм доволен работи си без проблем,даже ми сложи и дистанционно. Използвам да попитам някой знае ли къде в Бургас могат да ми я отключат и горе долу колко ще струва.
Колега , би ли споделил малко повече за дистанционното , бързо ли го инсталира , някакво универсално ли е или оригинално и колко струваше тази операция с дистанционното и ремонта на печката отделно ?
Мерси !
Пс. За отключването опитай да се свържеш с колегата anzak ot foruma
- Atsalov
- Ацалов
-
- Кара: Колело
- Мечтае да кара: Лодка в морето
svircho75 написа:shumito написа:Здравейте,попаднах на една обява в Продавалник монтаж,сервиз,продажба на Вебасто някой ползвал ли е услугите им намират се във Варна,чудя се дали да им я изпратя за ремонт.
Много ми е интересно как ти е сложил дистанционно на ОЕМ електрониката на печката? И след като има дистанционно за какво ти е отключването?
- shumito
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 525D Turing
- Мечтае да кара: 530xd Turing
колега колко ти струваше ремонта и дистанционното,аз вчера му я пратих но да видим,нямам възможност да отида до Варна щото съм от Габрово
- svircho75
- Потребител
-
- Кара: 525dA
Много ми е интересно как ти е сложил дистанционно на ОЕМ електрониката на печката? И след като има дистанционно за какво ти е отключването?[/quote]
Майстора ми монтира модул за централно заключване с дистанционно управление. Свърза го с електрониката на печката и си бачка без проблем. Единственно не хваща от такова разстояние като ОЕМ. А отключването ми трябва защото не ми се включват духалките да топлят купето а ми топли само мотора.
Майстора ми монтира модул за централно заключване с дистанционно управление. Свърза го с електрониката на печката и си бачка без проблем. Единственно не хваща от такова разстояние като ОЕМ. А отключването ми трябва защото не ми се включват духалките да топлят купето а ми топли само мотора.

- kraininski
- ентусиаст
-
- Кара: 530d
колеги, дайте номера на човека с който действате от варна, защото в продавалника има трима варненци занимаващи се с печки
гледам има една обява в която пише че слагат дистанционни, дали за него става въпрос.тела там е 0888 266 080

"And You'll Always Be My Whore Cause You're The One That I Adore"
- nightdriver
- ентусиаст
-
- Кара: 530da turing
kraininski написа:колеги, дайте номера на човека с който действате от варна, защото в продавалника има трима варненци занимаващи се с печкигледам има една обява в която пише че слагат дистанционни, дали за него става въпрос.тела там е 0888 266 080
същия , колега...
- sasho1bs
- младши ентусиаст
-
- Кара: е39 525д exclusive and 530d f10
А когато колата е с малкия борд и няма навигация от къде се настройва печката ?
- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
- sasho1bs
- младши ентусиаст
-
А когато колата достигне работна температура не трябва ли печката да спре?Днес моята достигна 90 градуса и туптенето във педала си остана.Аз по него разбирам че печката работи
- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
По скритото меню ли гледаш темп? Печката трябва да спре до 70 градуса, ако не спира твоята има някакъв проблем.

- sasho1bs
- младши ентусиаст
-
Да от борда я гледам.Иначе като работи се получава това тупкане в педала и друго не се чува нали?Друг път като съм я изгасял преди да загрее се чува нещо като турбинка но снощи само потупване във спирачката усещах.
- King Nothing
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 525d '02
- Мечтае да кара: подводница
Голяма щуротия е с тия печки 
При мен пък работи само ръчното палене от менюто Aux Heating
Запаля ли колата, печката гасне, а дори и да е студено (под 6 градуса), не се пуска сама... Освен, ако има начин да си я заключа някак опцията за ръчно пускане на печката, поне да вземе автоматично да се включва след палене на колата.

Запаля ли колата, печката гасне, а дори и да е студено (под 6 градуса), не се пуска сама... Освен, ако има начин да си я заключа някак опцията за ръчно пускане на печката, поне да вземе автоматично да се включва след палене на колата.
- Atsalov
- Ацалов
-
- Кара: Колело
- Мечтае да кара: Лодка в морето
King Nothing написа:Голяма щуротия е с тия печки
Няма отношение едното с другото. Трябва да ти тръгва и с мотора.
- dmxl
- младши ентусиаст
-
- Кара: E61 530d 05
- Мечтае да кара: F10 M550D
Айде и аз да не пускам друга тема да ви кажа мойта болка каква е, значи изгоряли са ми пикселите на мид-а и от там никаква намеса нямам спрямо печката, тези дни като стана по-студено сутрин около нулата при запалване на мотора се чува и печката как се включва или нещо такова, започва да бучи но при мен няма такова тупкане и не излиза никакъв пушек от ауспуха на самата печка, колата нито загрява по-бързо нито нищо все едно я няма тая печка, и дори като я изгася колата това бучене продължава още 2-3 минути, нямам идея какво се случва дайте някакъв съвет ще съм благодарен
37 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3