Мисията Невъзможна... или водна помпа DOLZ B222 и M57
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
Re: Мисията Невъзможна... или водна помпа DOLZ B222 и M57
ориентирай се към сваг,хепу, колбеншмидт (но не китайска с -1 накрая на номера), или оригинална 

- Фидел Кастро
- младши ентусиаст
-
Stanchev написа:ориентирай се към сваг,...., колбеншмидт
Недей да ставаш смешен и това с "ламаринките" зависи от модела на помпата и изискванията на производителя. Има ли или не менте GK не мога да кажа, но съм посочил единствената фирма, която наистина внася директно от тях и при необходимост ще ти кажа коя е собственичката - г-жа Величка Манолова.
Страшно неподготвен си се изказал и съжалявам, че не следих темата защото имах други проблеми на главата си.

Нищо лично!

За период от 135 години стигнахме от Стефан Стамболов до Бойко Борисов. Ако това е еволюцията в политическия елит много скоро ще гласуваме за едноклетъчни.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.
- 7BREYTON
- ентусиаст
-
- Кара: Entwicklung 38
- Мечтае да кара: B12
Предлагат ми водна помпа GK 980524 Цена: 162 лв.
и от друго място водна помпа HEPU P468 Цена: 209 лв.

Колега беше ме посъветвал "ОРИГИНАЛНАТА Е хубаво да се смени с такава с метална турбина ама те са 2 модела единия е от заварени ламаринки (боклук) другия е цялата е лята от метал тя е хубава"
Коя да взема и дали за GK 980524-то става въпрос че е от заварени ламаринки (боклук)?
Не е голяма разлика цената ама ми стана интересно за тва GK 980524 дали е опция разумна или по-скъпото HEPU P468 и да не се занимавам?
и от друго място водна помпа HEPU P468 Цена: 209 лв.
Колега беше ме посъветвал "ОРИГИНАЛНАТА Е хубаво да се смени с такава с метална турбина ама те са 2 модела единия е от заварени ламаринки (боклук) другия е цялата е лята от метал тя е хубава"
Коя да взема и дали за GK 980524-то става въпрос че е от заварени ламаринки (боклук)?
Не е голяма разлика цената ама ми стана интересно за тва GK 980524 дали е опция разумна или по-скъпото HEPU P468 и да не се занимавам?
- dbanchev
-
-
- Кара: e39 M52 газов котлон
- Мечтае да кара: колело на кило ракия
Аз си взех водна помпа от Vega- пакетажна фирма са, обаче в кутията изненадата беше приятна- хепу за 50кинта, 20000км не е мръднала, с лята турбина е и съм много доволен, че не плащах грешни пари за кутия с марка на нея!
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2