Тормозът започва .... сега ! ! !
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
Lucky написа:Смени масло на диференциал, хидравлична течност, антифриз и спирачна течност ама с истински най-добре камор/дару с това шега не си правя аз там ги смених. Ако отидеш там да ти проверят виско съединителя на перката за охлаждане на мотора.
ако имаш теч от казанчето за хидравличната течност трябва да смениш маркучите, а най добре и казанчето. след това упражнение при една гледана Е39ка може да си спокоен. Реглажа на задния мост почти навсякъде го пропускат. За съжаление в камор/дару е дебело но аз ще отида там като сменя и предните амортисьори.
не карам Е39 ама да вметна ,че само скобите да се сменят е достатъчно .. а казанчето което е от корава пласмаса е доста крайна мярка да се сменя ,надали е евтино .. няма БМВ дето да не му е мазно казанчето и маркучите на хидравликата ,а проблема е само в скобите ... моите ги смених сам ,смених и маслото и сега всичко е сухо

- Lucky
- Старши ентусиаст
-
- Кара: E39 520 '97, E3 2500 '69
- Мечтае да кара: 5GT 535i
Alexi написа:Lucky написа:Смени масло на диференциал, хидравлична течност, антифриз и спирачна течност ама с истински най-добре камор/дару с това шега не си правя аз там ги смених. Ако отидеш там да ти проверят виско съединителя на перката за охлаждане на мотора.
ако имаш теч от казанчето за хидравличната течност трябва да смениш маркучите, а най добре и казанчето. след това упражнение при една гледана Е39ка може да си спокоен. Реглажа на задния мост почти навсякъде го пропускат. За съжаление в камор/дару е дебело но аз ще отида там като сменя и предните амортисьори.
не карам Е39 ама да вметна ,че само скобите да се сменят е достатъчно .. а казанчето което е от корава пласмаса е доста крайна мярка да се сменя ,надали е евтино .. няма БМВ дето да не му е мазно казанчето и маркучите на хидравликата ,а проблема е само в скобите ... моите ги смених сам ,смених и маслото и сега всичко е сухо
Вътре има филтър който няма как да смениш. или поне така ми казаха.
- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
Не карам Е39 и не твърдя,че казанчето е същото като на Е36,но в мойто
има само един клапан.Свалих го,измих го добре,сложих нови скоби и нямаше и капка масло.
има само един клапан.Свалих го,измих го добре,сложих нови скоби и нямаше и капка масло.
- Терзийски
-
поклонник на E36
-
- Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:
- Кара: Mercedes, BMW, Subaro
bmwdriver написа:Не карам Е39 и не твърдя,че казанчето е същото като на Е36,но в мойто
Аз като ги гледал май са едни и същи да ти кажа

Препоръчайте добавка за нафтата.... за чистене или почистване и аз не знам

- Терзийски
-
поклонник на E36
-
- Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:
Хора аз гледам да не отварям само теми а никои не ми отговаря тука вече
И пак ще питъм ...колко литра събира тоз резервоар на Е39 че иамше в него и го долях и не можах да разбера точните му литри

И пак ще питъм ...колко литра събира тоз резервоар на Е39 че иамше в него и го долях и не можах да разбера точните му литри

- Georgieff
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е91 325i N53
Има го в спецификациите на колата - 70 литра мисля че беше.
наример тук
или
тук
ПС: Земи сложи снимки на новата си кола, че така с тая тройка в Е39 форума малко странно стоиш.
наример тук
или
тук
ПС: Земи сложи снимки на новата си кола, че така с тая тройка в Е39 форума малко странно стоиш.
Touring & windsurf club
- Терзийски
-
поклонник на E36
-
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2