ел.щора Е39
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
42 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- Ivo Georgiev
- младши ентусиаст
-
- Кара: 5er-Reihe
Re: ел.щора Е39
Щорите са си много ценна екстра за мен. За задната ти казаха какво е необходимо. Страничните ще е голям късмет ако ги намериш със същата дамаска, че иначе е малко неприятно прехвърлянето на друга кора. Прявих го вече няколко пъти и все си казвам, че повече няма да се занимавам
ПС. Имам една излишна конзола с подгрев, PDC, DSC и щора, фейслифтова е. Ако на някой му трябва да казва.

ПС. Имам една излишна конзола с подгрев, PDC, DSC и щора, фейслифтова е. Ако на някой му трябва да казва.
xcalibur написа:Имам една излишна конзола с подгрев, PDC, DSC и щора, фейслифтова е. Ако на някой му трябва да казва.
E това ако не е късмет,хайде колега nakoye ти си

- El Diablo
- старши ентусиаст
-
- Кара: E70
Аз пък имам страничните щори заедно с кожените кори и всичко необходимо, каква случаиност 

- dmx_525
- Потребител
-
- Кара: E39'97 525 tds M51
- Мечтае да кара: Карал съм X6 искам да го притежавам:))
http://www.youtube.com/watch?v=4peNVww5 ... ure=relmfu Според мен,тази екстра е поостаряла газария и няма смисъл да се вкарваш в такива филми да си инсталираш,след като колата ти я няма екстрата.То и интериорните лайсни от махагон бяха газария навремето,ама сега всеки който си купи от модела първо тях боядисва!
Наистина, неприятно пече на вратовете като напече лятото ама си има лек и затова: просто ги затъмни професионално с качествено фолио и си готов.Това си е мое мнение не ангажирам никого,всеки си решава сам!
А и съм чувал,че механизма на тия щори се троши доста лесно,както пластмаските на шибедаха са, доста нежни!
Наистина, неприятно пече на вратовете като напече лятото ама си има лек и затова: просто ги затъмни професионално с качествено фолио и си готов.Това си е мое мнение не ангажирам никого,всеки си решава сам!
А и съм чувал,че механизма на тия щори се троши доста лесно,както пластмаските на шибедаха са, доста нежни!

- nakoye
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 530d
- Мечтае да кара: дълго и безаварийно колицата.
- Speed_Am_All
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 530i
xcalibur написа: ... ПС. Имам една излишна конзола с подгрев, PDC, DSC и щора, фейслифтова е. Ако на някой му трябва да казва.
Вече аз имам една излишна конзола с подгрев, ASC и щора. Ако на някой му трябва да казва.
nakoye написа:колеги моля за помощ, а не за коментари и мнения.
Koe от всичко до тук не разбра

- omegaart
- ентусиаст
-
- Кара: E39 - 540
- Мечтае да кара: Trabant
meha написа:nakoye написа:колеги моля за помощ, а не за коментари и мнения.
Че не сме скокнали да му намерим и монтираме частите .... и да му дадеме някой лев щото е попитал.
- dmx_525
- Потребител
-
- Кара: E39'97 525 tds M51
- Мечтае да кара: Карал съм X6 искам да го притежавам:))
omegaart написа:meha написа:nakoye написа:колеги моля за помощ, а не за коментари и мнения.
Че не сме скокнали да му намерим и монтираме частите .... и да му дадеме някой лев щото е попитал.

............той май,че мене апострофираше в случая пичове!?!Понеже,явно съм го обидил с мнението си,че екстрата е леко пенсионерска а и механизма е капризен,сложих му и клипче за да не съм голословен.Ама явно си е навил на пръста,че я иска!Желая му успех.
п.п.Идеята ми беше по-скоро да дам съвет за тези 200 и няколко лева дето е решил да хвърли,да си ги запази за по-важни ремонти(макар,че за такива с 200лв.можеш само да си обършеш г**а).Собственник на модела от само една седмица и вече скочихме в раздела "Upgrade",явно си случил на кола в перфектно състояние!?Със здраве да си я караш

- Archi
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39
- Мечтае да кара: фадрома в народното събрание
Колеги, а случайно някой да има буксата (с малко кабели
) за централната конзола, че имам щората и конзолата ама колата е 97ма и няма букса 

- Бай Митьо
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Сувалка
Колега това нещо се бях навил да го правя още когато купих колата преди бая време. След 2 годишно търсене въобще не намерих странични щори, а да сложиш задна на кола, която не е имала и всичко да е както оригиналното си е голям филм. Плюс това излиза излишно скъпо. За това един ден ми изпаднаха щори от Е38. Доста хора от форума знаят, че съм с такива. Щората отзад става перфектно -НО само щората, не целия механизъм, сещаш се защо! В момента щората седи само вдигната. Страничните стават директно. Само на малките прозорци трябва малко подрязване, но и те влизат перфектно. Но филма с разглобяването на кори и други неща е голям. За това ако ме питаш си затъмни прозорците.
Не е важно да блъскаш във фитнеса, важно е как и с какво!
- racing_team_vidin
- ентусиаст
-
- Кара: E65 black- sport package
щом е 97 е с отделно копче, за щората, за да поставиш конзолата трябва да смениш и част от самото табло дето се закрепва климата и копчетата за асц и щората.
(имам такова копче+ букса+ кабели)
(имам такова копче+ букса+ кабели)

Не виждам какво толкова се дъвче тази тема още,няколко пъти се обясни как се слага щора на кола която не е имала........не виждам нищо сложно да се сложи и да стане перфектно,както би излязла от завода
Това е нещо елементарно,така че спрете с излишните коментари
Трябва Ви:
-щора с кора
-малко кабел
-копче( преди фейса) или цяла конзола(след фейса,като тук ще ви трябва и рамката която държи упр на климатроника както каза колегата по-горе)
-малко сръчност и познания с WDS-a
Някой още нещо неразбрал

Това е нещо елементарно,така че спрете с излишните коментари

Трябва Ви:
-щора с кора
-малко кабел
-копче( преди фейса) или цяла конзола(след фейса,като тук ще ви трябва и рамката която държи упр на климатроника както каза колегата по-горе)
-малко сръчност и познания с WDS-a
Някой още нещо неразбрал

- Zlatiyan_Genchev
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е39 M52B20 TU
- Мечтае да кара: Е39 M5
Изпадна ми такава щора и съм решил да се вкарам във филма с прекарването. Фабрично откъде минават кабелите от копчето до щората - от ляво или от дясно и връзката където се прави с щората къде е отвора? Другото нещо е + и - и габарит от бушонерата мога ли да си взема с бушон за да стане по нормалния начин към копчето за управление?
42 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3