Колко гори това БМВ ? ? ?

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

Потребител
Аватар
Кара: WV Polo '97

Мнение от babbler » 23 Мар 2006, 16:07

Sasho_BurgaS написа:ae oniq den se vozih v audi A8 4.2 4x4 na edin star priqtel ta se oplakva 4e mu gorqla v grada 40 na 100 t.e v grad BURGAS ta pitam va vuzmojno li e tva shtoto az sam se navil na 540I E39 98godina ama kat padne akciza ta posavetvaite ma pls ina4e trqq si ziam 520I E39

на мен ми се струва, че и за дизелче не е дораснал. обаче все още има надежда за... колело :)
Изображение

Ледения
Аватар
Кара: Е60 535d
Мечтае да кара: из Las Vegas!

Мнение от ICE » 25 Мар 2006, 12:49

нека да се придържаме към темата...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от marti the pi4 » 28 Апр 2006, 9:36

Батка не те знам кой си ама да ти река
1 - во Какво толкова против имаш 520, а ?
първо си купи такава покарай я годинка две виж как е разход, поддръжка па тогава се оглждай в М5 540 и т.н.
2 - Ти кво работиш а ? имаш ли си на идея как да се грижиш за такава кола ( или сипеме за 5 лв бензин и ходим да пием кафе щот сме големи гъзари)
3 - Моят съвет към теб ( без заяждане ), ако ще гледаш разхода ти брато си купи японски или корейски дизел: градско 3.5-4.0, извън град 2.5
gambling with the devil on the road

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ksedo » 29 Апр 2006, 1:18

хахаха!!!Браво бате добре му го каза!!!

Ледения
Аватар
Кара: Е60 535d
Мечтае да кара: из Las Vegas!

Мнение от ICE » 01 Май 2006, 23:27

bate borko написа:нямaм сметка да ви лъжа, всичко е много относително, като чукнат една отбивка по магистралата и край със вси4ко :D
но иначе си е толкова
обаче има един момент-такъв е разхода когато я карам всеки ден, иначе се вдига много (говоря за градското)
Момчетa, без припирни!
Искам да ви кажa, че най-напред трябва да се уточни за кое населено място ще се говорим за разход при "градско".
Ако е в София, то по кое време се кара колата.

Моята я карам все в центъра и то сутрин около 10ч, и вечер около 20ч, т.е. в час пик, което означава: градско - 10-11 л...., а пък съм дизелова печка и съм с автомат.
Предишната ми кола тдс показваше 9-10 л.
На Lucky 520i при същите градски условия, 15 л.!!! :shock:
Но, ако я караш по обяд в града, разхода ще падне с 1-1.5 литра, а ако я караш на дълги разстояния, Дружба - Бизнес Парк (Младост 4) е съвсем друго.

Така че тези данни са строго индивидуални, и не би следвало да са ви образец! 8)

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 02 Май 2006, 9:06

Е тва е обяснението! Явно има значение и кога,освен как караш!
За 4години никога/повтарям : никога/ не успях мойто комби да го накарам да изхарчи повече от 10л ,независимо как и къде съм карал!Засичал съм го 100 пъти и не съм минавал 10те литра,а съм карал до морето с трима човека,надуваема лодка/50кг/,мотор за нея/25кг/ и отгоре с багажник с три куфара в него ,а при лодката още маса багаж и немаше място игла да сложа!Може би не се напъвам толкова,но като набере скорост си поддържам /особено по магистралата/ поне 140! :shock:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от bate borko » 03 Май 2006, 0:14

ICE написа:
bate borko написа:нямaм сметка да ви лъжа, всичко е много относително, като чукнат една отбивка по магистралата и край със вси4ко :D
но иначе си е толкова
обаче има един момент-такъв е разхода когато я карам всеки ден, иначе се вдига много (говоря за градското)
Момчетa, без припирни!
Искам да ви кажa, че най-напред трябва да се уточни за кое населено място ще се говорим за разход при "градско".
Ако е в София, то по кое време се кара колата.

Моята я карам все в центъра и то сутрин около 10ч, и вечер около 20ч, т.е. в час пик, което означава: градско - 10-11 л...., а пък съм дизелова печка и съм с автомат.
Предишната ми кола тдс показваше 9-10 л.
На Lucky 520i при същите градски условия, 15 л.!!! :shock:
Но, ако я караш по обяд в града, разхода ще падне с 1-1.5 литра, а ако я караш на дълги разстояния, Дружба - Бизнес Парк (Младост 4) е съвсем друго.

Така че тези данни са строго индивидуални, и не би следвало да са ви образец! 8)

карам я през деня,вечер много малко :mhihi:
абе да взема да доида на събора та да видите де :D
сега пак за спорта я засекох и даде същия резултат-малко под 14.няма лъжа-колегата Vasilen я е виждал и може да каже как работи моторчето-пееее :mhihi: :mhihi: :mhihi:
но като цяло искам да обобщя че ICE много прав,че това са строго индивидуални данни за всякак кола и никой не трябва да ги приема за база

Аватар
Кара: с вратите

Мнение от lukri » 17 Юни 2006, 23:33

Моята 5-ца харчи околу 9-10 градско обаче оборотомерът не пада под 3 хил.оборота :mhihi: :ahah:

Предишна

Назад към E39