(ЗА ИЗТРИВАНЕ) Каква газова да сложа на M52B28TU
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- ivkoni80
- Потребител
-
- Кара: Е39 2.0
- Мечтае да кара: Влакове
Re: Каква газова да сложа на M52B28TU
Колега , Ланди Ренцо и свестен майстор.Аз съм с такъв от 06.2011, вече 12 000 км без проблеми, без никакви донастройки и др. глупости , комбиниран разход 10/100 , излезе ми 1500 лв и съм си я слагал в Бургас при най-добрия майстор - Станимир.
Bardolini с електроника на "BSM"
M52 B28TU, доволен съм, колата върви доста прилично, в ниските е много по пъргава отколкото на бензин, в високите, разбирасе на бензин върви повече.
1 година я карам, избих и цената.... разход 11-13л градско. 8-12л извън града .....
ГИ-то чете директно от ECU-то ... Знам че може и по добре да я настроят ама си е ок ....
M52 B28TU, доволен съм, колата върви доста прилично, в ниските е много по пъргава отколкото на бензин, в високите, разбирасе на бензин върви повече.
1 година я карам, избих и цената.... разход 11-13л градско. 8-12л извън града .....
ГИ-то чете директно от ECU-то ... Знам че може и по добре да я настроят ама си е ок ....
е39 528iT 00" M52TUB28 DP2 with DSP and NAVI.
e36 coupe M50B2x> Light Flywheel; Supersprint Headers; Mapped ECU, Short shifter, and more....
e36 coupe M50B2x> Light Flywheel; Supersprint Headers; Mapped ECU, Short shifter, and more....
- kiler_4o
- Потребител
-
- Кара: Е38 730iA V8, RIP E39 528iA
Колеги, колата е в сервиза, в момента монтират Romano-то... Утре живот и здраве, или в краен случай до понеделник най-късно ще кажа резултат...
Разгледах самата уредба, бих казал, че е страхотна... Личи си, че не е някоя българска, или китайска имитация на нещо... Всичко доста добре изглежда... Да видим сега монтажът как ще е
Разгледах самата уредба, бих казал, че е страхотна... Личи си, че не е някоя българска, или китайска имитация на нещо... Всичко доста добре изглежда... Да видим сега монтажът как ще е

E38 730iA
Punto GT
Punto 1.2 8v
R.I.P. E39 528iA
Punto GT
Punto 1.2 8v
R.I.P. E39 528iA
- turbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: МПС-та
- Мечтае да кара: самолет
На тази снимка http://www.topgear.com/uk/photos/hurric ... ?imageNo=7 пише май LandiRenzo и по пътя на логиката това ще да е газовата. Но пък по пътя на практиката всички са общо взето еднакви или поне тези, които съм виждал и всичко е въпрос на настройки, за да няма проблеми.
П.П.: Надписът LandiRenzo се вижда по-добре тук: http://www.bmwblog.com/wp-content/uploa ... d60d1c.jpg
П.П.: Надписът LandiRenzo се вижда по-добре тук: http://www.bmwblog.com/wp-content/uploa ... d60d1c.jpg
БМВ на газ не може ли? Ето тук ти прочети и отново помисли!
552 к.с. GAS POWERED
Video -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."

Video -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."
- mitashki
- Потребител
-
- Кара: МиГ39
- Мечтае да кара: Союз-ТМА
- Детайли за колата: High Voltage
kiler_4o написа:Колеги, колата е в сервиза, в момента монтират Romano-то... Утре живот и здраве, или в краен случай до понеделник най-късно ще кажа резултат...
Колега, как е след монтажа? Къде я монтира?
- savo_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ше...Е60 LCI 530d xDrive manual
barty написа:Landi Renzo
От 2005г съм Ланди Ренцо, изминал съм 90000-без никави проблеми, само всяка година сменям филтърчето.
- turbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: МПС-та
- Мечтае да кара: самолет
mitashki написа:kiler_4o написа:Колеги, колата е в сервиза, в момента монтират Romano-то... Утре живот и здраве, или в краен случай до понеделник най-късно ще кажа резултат...
Колега, как е след монтажа? Къде я монтира?
Явно добре е минал монтажът... Колегата не влиза явно във форума, защото не слиза от колата предполагам... Фърка на газчица вероятно и не се спира!

БМВ на газ не може ли? Ето тук ти прочети и отново помисли!
552 к.с. GAS POWERED

22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2